...



Febern har redan gått bort och det gör mig lycklig. Det kanske blir skola imorgon så det är väl bara att sätta sig ner och plugga inför arbetsmiljö och säkerhets provet. Visst låter det lockande? haha! Om en liten stund får jag fin besök av min käre pojkvän och jag hoppas på att han har någon magisk kraft och gör mig frisk. Jag fick förresten besked om kommun jobb idag. Så om jag inte får jobbet på coop har jag något iaf. Plus att det bästa är att jag får då jobba i min lilla håla ardala och slipper ha allt krångel med bussar och så. Men nu ska jag plugga innan snyggingen kommer, missa inte vampire diaries ikväll heller! (:

inte igen!



Tro det eller ej men nu sitter jag här med feber och snorig näsa igen. Antagligen blir det igen skola mer för mig i veckan och min valborg firas väl i en säng med febern. Man blir rätt besviken när man har planerat massor inför fredag och sen blir man sjuk. Aja jag har iaf liggat framför tven hela dagen, såg på fjorton suger och lite sånt. Haha kul att se de där gamla filmerna ibland. Men nu blir det sängen igen!

...


...

Om en stund drar jag på utvecklingssamtal med pappa och sen på hemvägen ska vi köpa med oss utemat, det gillas en hel del. Sen så har jag fått och blivit riktigt förkyld igen, det händer typ alltid så det är väl inget ovanligt men det är sjuk jobbigt att vara snorig hela tiden. Jag har kollat runt lite på internet efter sommarkläder och gud vad jag är sugen på att köpa allt jag ser, haha!


grattis farmor!

Jag kom nyss in från en långpromenad med Ellie och Sofie. Tyvärr så blev det inget kalas för min del idag men jag ska dra till farmor så fort jag kan och gratta henne. Dagen har varit sjuk seg som jag sa att det skulle bli igår men det bästa var väl att jag och Sofia gled in vid varje soffa vi såg typ, haha. Imorgon blir det utvecklingsamtal och jag hoppas det är över på typ fem minuter, det brukar alltid bli på samma sätt. Vi kommer dit och säger att allt ät bra och sen drar vi igen. Det är ganska soft! Men nu ska jag mysa ner mig vid tven, vi hörs.


...



Helgen har bara rusat iväg och jag vill verkligen inte inse att det är måndag imorgon! Måndagar innebär dåliga saker. Långdag i skolan, idrott, tråkiga lektioner och det värsta av allt är att Simon åker hem på morgonen. Men men imorgon blir det iaf inte att sitta hemma på kvällen eftersom farmor fyller år. Det blir till att gå till henne och äta smörgåstårta och så, gud vad gott säger jag bara!



...



Tänkte bara slänga in ett kort inlägg innan jag myser med Simon igen.
Simon tatuerade sig ju igår och resultatet blev verkligen kanon bra. Satt där med honom i några timmar och sen när det var klart så drog jag hem och fixade mig för på kvällen var det fest med brudarna. Och jag kan bara sammanfatta kvällen som galet bra! 
Nicklas och Alex är fortfarande här och dagen har väl gått åt till att umgås med familjen och sen fixat i rummet, det är nästan helt klart nu, äntligen säger jag bara! (:

...



Musik som får en glad som denna får gärna spelas om antal gånger. Sitter här med härlig musik och godis i munnen, det kan inte bli mycket bättre va?  Eller jo, om Simon kom hit också kanske men jag får klara mig tills imorgon kväll! Jag ska bara förvarna er om att bloggen kommer vara rätt död i helgen. Imorgon är det skola och sen på eftermiddagen drar jag på utbildning på coop. Sen efter det kommer Simon, Alex och Nicklas. Allihop spenderar helgen här, mysigt att ha brorsan hemma ibland och alex är rätt mysig när han inte har för mycket socker i sig. Haha! Sen på fredag tatuerar sig ju Simon och sen efter det ska jag antagligen på fest med brudarna. Resten av helgen går väl till att leka med Alex och såklart mysa med Simon. Men några korta inlägg hoppas jag på!

...



Jag är fortfranade sjuk så jag har inget att skriva om, jag har spenderat även denna dagen framför tven. Något som man måste göra när man är sjuk är typ äta nudlar och godis. Utan det blir man ju aldrig frisk, haha!
Som tur är det andra avenyn ikväll så det finns något att se på. Men nu ringer min plutt så vi hörs!

...

När du låter dina fingrar skriva de där korta orden,
det där enkla orden som ändå gör så ont.
När min kropp tar över och jag låter fingrarna bestämma,
det är så det blir fel, det är då jag gör fel.
Vad du än tror, vad du än ser kommer jag förbli din så länge du vill.

sjuuuk.



Tyvärr så har jag gått och blivit sjuk. Jag har lite feber hit och dit och huvudet dunkar. Dagen har spenderats vid tven och jag tänkte ta och gå tillbaka dit nu igen för att se om det finns något att se. Klockan åtta är ju dating in the dark och det går ju iaf att se på, haha!

underbar dag!


" Bild från våran långa promenad från stan för ett tag sen. "

Det känns som om jag har lite tur med mig idag. Dagen började bra med en Simon i sängen och en härlig sovmorgon. Sen när vi väl kom till skolan var det bara matte och idrott som gällde och sen var det till att sitta två timmar och kolla på esteterna, de var faktisk bättre i år så det var rätt härligt att sitta där. Vi missa iaf två lektioner och det gillas! Men det allra bästa är väl att Magnus från Coop Forum ringde mig om sommarjobb idag så antagligen blir jag inte utan jobb i sommar. Jag ska dit på torsdag för någon utbildning så vi får hoppas allt flyter på nu. Känner mig små nervös för att sitta i kassan men hoppas det fixar sig!
Nu blir det nog en mysig promenad med Ellie och Sofie, helt underbart!


Jönköping!


Idag drog jag och Simon med min familj till Ikea för att köpa lite små saker till mitt rum, typ sängstomme och så. Sen när jag kom hem igen blev det till att börja skriva min text på väggen och äta tacos, underbart!
Igår så var jag ju även i lidköping som jag sa i tidigare inlägg och jag köpte äntligen den där jeansjackan på gina tricot. Jag är verkligen supertrött och vill bara mysa med Simon nu så ha en bra kväll!

...

Nu sitter jag här och äter nötter, mums!
Simon sover här inatt så jag känner att jag lämnar bloggen för att umgås med honom. Imorgon drar vi med pappa när han tatuerar sig och sen hoppas jag på en sväng på stan. Nu när sommaren börjar komma vill man bara köpa in somriga kläder så som jeansjackan jag la in i förra inlägget. Jag har en lång inköpningslista men har tyvärr inte råd till allt. Men en jeansjacka och ett par sandaletter är ett måste iaf. Här under kommer en par underbara skor, testade dem för ett tag sen men köpte dem tyvärr inte. De var både sköna och sjukt mycket snyggare på foten än på bilden så jag antar att jag handlar in dem vid nästa studiebidrag, förhoppningsvis iaf!



...

Eftersom jag ändå sitter vid datorn kan jag slänga in en kort inlägg. Egentligen har jag ingenting att skriva eftersom dagen har varit rätt seg. Vi skulle på någon konsert imorses med skolan men tyvärr hade vi fattat fel så där satt vi klockan nio på morgonen när vi inte började förrän halv tolv.. kul va?
Men eftersom det var sjukt härligt väder så drog jag, Sofia och Ida till donken och tog lite glass. Vi satte oss mot en solvägg och stekte, riktigt skönt var det! Sen fortsätta dagen med lektioner. Det var typ det som har hänt idag eller ah när jag kom hem var det till att plugga lite och sen blev det en promenix med Ellie och Sofie. Det är ju alltid lika mysigt!

Nu när det börjar lukta sommar vore det inte fel med en jeansjacka i gadebroben!

jag älskar vädret!


" Simons favoritbild så jag hoppas han får ett leende på läpparna nu, btw jag på bilden för er som inte ser. "

Tyvärr så har jag inte hunnit med bloggen det senaste. När solen skiner sitter man ju helst inte inte, eller hur?
Igår när jag kom hem från skolan blev det sola, måla om rummet, plugga i solen och sen kom Simon på kvällen. Ni kanske förstår att tiden inte riktigt har funnits där. Slutade tidigt idag så det blev ungefär samma sysslor som igår fast tyvärr så kommer ingen Simon idag. Eftersom han läser mmin blogg kan jag ju säga såhär; jag saaaaaknar dig!
Ikväll blir det nog lite ansiktsmask och sånt, kanske en promenad i det sjukt sköna vädret också. Jag tar aldrig bilder nu för tiden men jag ska försöka förbättra mig, någon gång iaf haha!

sommaren smyger sig fram!

Tog en promenad med Ellie förut och kände hur solen stekte i ansiktet. Så sjukt underbart att slippa gå med tjocka vinterkläder ute! Fast nu sitter jag här och fryser istället, haha solen har ju gått ner så vi får skylla på det. Kvällen spenderas nog framför tven skulle jag tro, ifall det är något bra att se förstås. Läxorna ligger i en stor hög bredvid mig men jag orkar inte öppna dem känner jag, haha jag är rätt osmart av mig och tar allt i sista sekund och blir då stressad. Men jag hatar att plugga på en helg så jag tänker faktiskt låta böckerna ligga där och damma!

...


" bjuder på en små mysig bild från i sommras"

Målarbyxorna är på och det är färg överallt!
Två vita väggar har nu målats, ska snart dra mig in i rummet igen för att dra över dem en gång till. Det känns som det aldrig ska ta slut men men det kanske är för att mitt tålamod inte är så bra!

"ett halvår av kärlek"


Minns du när vi stod där och andades mot varandras hud, när våra läppar möttes och när du blev min? Idag är det ett halvår sedan jag hittade min kärlek, ett halvår sedan jag gav bort mitt hjärta till dig. Du finns i mina tankar dag som natt, det är dig jag drömmer om på natten och det är på ditt bröst jag vill somna in på om natten. Simon, jag älskar dig ofattbart mycket!


trött!

Jag måste bara säga att jag är riktigt trött efter att ha slipat och grejat hela dagen i mitt rum, imorgon blir det förhoppningsvis målning! Eftersom jag har flyttat in i min brors gamla rum så länge och sängen står inknökad precis intill mig så kommer detta inlägg inte bli så långt för jag vill bara hoppa ner i sängen och sätta på tven, haha sorry (a)
Jag känner mig rätt tråkig som sitter hemma ikväll men jag orkar verkligen inte. Förresten så har jag och Simon varit tillsammans ett halvår idag och det känns hel konstig att vi inte är med varandra då.. liksom vi är alltid med varandra under helgerna men tyvärr är han i örebro i helgen. Men nu ska myskläderna på, ha en bra kväll! (:


galen dag!

Just nu sitter jag här och dejtar mina ostbågar. Dagen har varit helt sjuk kan jag ju berätta. Jag är riktigt trött men en sån här dag måste man notera så det är bara att sätta igång. Vi hoppade över tjejkvällen och spenderade dagen i skövde istället men jag kan lova er att min mage är full av magrutor efter allt skratt. Shoppingen gick bra tills ett peddo pratade med Ellie, haha plus att han satt på samma bus som oss hem. Men men, det är ingenting mot vad som hände sen, vi ringde våra föräldrar om skuts för vår sista buss hem hade gått men antinge svarade de inte eller så kunde det inte. Eftersom vi är småkorkade bestämde vi oss för att gå hem och det är liksom sju kilometer? Men vi köpte på oss godis och dryck för att orka med färden. Att gå så långt med lite kläder, klack, skoskav, tung väska och diverse saker är inget kul men vi hade sån jäkla tur att vi fick tag i Ellies mamma som hämtade oss på halva vägen. Haha det kanske inte låter så kul men vi skratta så vi grät ungefär. Men nu ska jag slänga mig i soffan, ha det kanon!

myyyyys!


" supersugen är helt sjuk med så jäkla skön! "

Tog nyss fram hundblicken och bad Simon åka tidigt i morgon istället för att åka idag och jag lyckades, så nu är jag riktigt glad ska ni veta. Magen är full av våfflor och glass och filmen supersugen står på. Jag hoppas på en kväll med både skratt och mys!
Plus att imorgon räddar Ellie och Sofie min dag, det ska bli underbart att vara alla tre igen nu när Sofie är hemma. Förhoppningsvis gör vi något efter skolan och sen blir det en riktig tjejkväll med god mat och sen skratta så mycket att magen får träningsvärk!

...

Bloggen kanske är död just nu men jag kanske skriver ett inlägg sen när Simon har åkt hem, måste mysa med honom medans han är här eftersom jag inte kommer se honom på en heeeel vecka. Haha det är lång tid för oss. Btw, missa inte vampire diaries ikväll! :D

väntar på min kära pizza!


Just nu sitter jag här och väntar på en stor och fet kebabpizza och det vatnas i munnen av att bara tänka på det! Började halv tolv idag så Simon körde in mig och jag fick en härlig sovmorgon, tusen tack för det. Förövrigt har dagen varit sjukt tråkig i skolan men när man väl kom hem blev det ju bra. Det kan inte bli bättre liksom jag har både Simon här och en stor fet pizza snart. Haha en kort förklaring på mig är typ såhär; Jag heter Julia och mitt fritidsintresse är att äta, äta och ehh äta? :D
Mat är en av det största njutningarna i livet, sä äre bara. Så varför ska man sluta äta liksom, haha!
Jag kom på förut att i helgen blir det ingen Simon för att han ska bort så jag måste verkligen kolla runt om något annat kul händer. Vi firar 6 månader i helgen men det får väl bli så att vi tar det firandet nästa helg eftersom han redan har lovat vännerna. Min blogg kanske är lite tråkig eftersom jag skriver om Simon, Simon och Simon. Men vafan ni får överleva, Simon är bäst och så är det bara!
Men nu anländer pizzan snart, hoppas ni känner den goda smaken i munnen!

brb pluggar.



Det känns som om jag aldrig hinner blogga längre och när jag väl sätter mig ner för att skriva kommer jag inte på någon, men men jag hoppas på att det blir bättre snart. Idag slutade jag halv elva och då kom Simon för att hämta mig, väldigt gulligt av honom!
Typ vid tvåtiden drog vi till lidköping för att besöka tatueraren och sen köpte jag nya converse eftersom mina var helt förstörda. Det blev vita igen, kanske lite tråkigt men jag älskar mina jag har så det fick bli likadana. Men nu måste jag trycka ner huvudet i mina läxor igen, jag är precis klar med matten och nu blir det väl till att öva på provet imorgon. Usch böckerna ligger bara där och väntar på mig, fast det får bli några pussar på Simon innan jag fortsätter! ;)


monday.

Det finns inte så mycket att skriva men just nu sitter jag här med Simon och äter popcorn. Imorgon är det skola igen och jag känner verkligen för att limma fast mig själv i sängen!
Simon har ju lov denna veckan så jag hoppas på att han är här typ hela tiden, efter en tråkig skoldag passar kärlek perfekt, visst är det så? (:
Efter skolan imorgon funderar jag och Simon på att dra till lidköping för att besöka tatueraren eftersom han snart ska ha en snygg tattoo på armen, det gillar jag skarpt. Men nu ska jag mysa och lyssna på när Simon sjunger, haha ha en bra kväll!

god morgon.



Dagen börjar rätt mysigt, vaknade av att Alex hoppade in i sängen mellan mig och Simon och sen blev det frukost i solen. Gud vilket härligt väder det är eller, var ute typ hela dagen igår och det blir nog det samma idag eftersom Alex fortfarande är här. Men nu ska jag lämna bloggen för att leka kurragömma med Alex och Simon, haha det är samma lek varenda gång! ;)


Glad påsk!





Dagen har spenderats med familjen och så vidare som jag nämnt tidigare. Just nu sitter och och kollar på star wars med Alex, bordet är fullt av godis och chips. det är så det ska vara på påsk!
Inlägget kanske är kort men ni överlever nog, håller tummarna för en mysig kväll och tusentals pussar av Simon! :*


Långfredag.

Utekvällen igår sög kan jag medge men det bästa var ju att Simon hämtade mig och jag fick spendera tid med honom efteråt. Idag har det varit en riktigt mysdag med film och godis. Imorgon är det fullt upp hela dagen, mat med släkten och sen barnvakt åt lille Alex. Så ni kan räkna med att bloggen är rätt död, men liksom man sitter inte vid datan på påskafton?
Men jag har inget intressant att skriva så vi hörs!

...



Tänkte bara slänga in en bild innan jag drar!

Party!

Ska man ta och blogga lite kanske?
Partykläderna är på och naglarna lyser röda, nu är det bara håret kvar och sen är jag redo för en grym natt. Försöker nu tjata med folk och vi får väl se hur det går. Jag hoppas att jag får med Sara efter allt tjat haha. Jag har iaf bestämt att ta bussen och möta Emmily ikväll. Det känns som om kvällen kommer spenderas men sjukt många underbara vänner och det älskar jag!
Jag hoppas det blir tagna några partybilder men man vet ju aldrig hur det blir, haha!
Kanske hinner skriva innan jag drar sen, vi får väl se! :D

Donken!




Ville bara beätta att jag ska äta donken nu och att det är så jävla gott!
Räknade ut att jag har ätit utemat en vecka nu, så vi väntar bara på att jag ska rulla fram ikväll. Men vafan, vem bryr sig? Det är ju lov gott folk! Det spelar väl ingen roll om mina vänner skickar in mig i biggest loser efter denna veckan? haha!
Men jag har ett litet problem, vad ska man ha på sig ikväll?
Kan verkligen inte bestämma mig så jag får väl ta Ellie till hjälp sen, eftersom hon är den som är helt ärlig när man sätter på sig något så är det bäst att kolla med henne, haha hon kan säga precis vad som helt. Skön brud det där! (:

april!


Det känns verkligen att påsken är här, sjult skönt väder och allt!
Direkt när jag kom upp tog jag en promenad men pappa, det var riktigt mysigt att komma ut lite direkt på morgonen. Nu blir det till att bara mysa och ikväll är det utgång med brudarna, så jävla nice! (:


RSS 2.0