ledig!

Gud vad skönt det är att vara ledig idag och min dag har varit riktigt bra! Det blev en heldag shopping med Sofie och något plagg flög med hem iallafall. Hade turen med mig också, jag glömde nämligen mitt busskort men åkte gratis hela resan dit ändå pågrund av en snäll chaffis och sen en trasig maskin. Min kväll blir lugn eftersom det är jobb och så imorgon.. längtar redan till nästa helg då jag är ledig och det blir partyy!

Öppet hus!

Kom hem för ett tag sen efter en lång dag, det började med praktik och slutade med öppet hus på skolan. Sista dagen på praktiken idag iallafall så nu har jag höstlov. Underbar känsla va? En extra dag blev det också, gilla! Men jag har inget vettigt att skriva så vi hörs!

KSS!

Hejhopp, har sovit i soffan en timma typ så nu är jag pigg igen. Jag åkte till kss imorses och kollade upp min hals och så. Jag kan ju säga att jag ogillade besöket när de stoppa in en lång grej långt ner i näsan, tur att jag fick bedövning! Eftersom de tog lång tid på kss var det ingen idé att gå typ en timma till praktiken så då blev det god fika med mamma även fast vi hade fikat en stund innan med pappa. Mycket fika är gott, plus att jag köpte godis. Ibland är det för härligt!


tisdag!

Dagen har varit ganska seg, praktiken rullade väl på som den skulle men saknade linn som ligger hemma och hostar. När jag slutade drog jag och hämtade ut ett paket, det var mitt nya löshår som hade kommer. Nice säger jag bara! Förövrigt längtar jag till helgen för då börjar lovet, frågan är bara vad man ska hitta på under veckan. Simon jobbar så det blir väl till att träffa kompisar och sen jobba såklart!


grattis världens bästa mamma!

Eftersom det är mammas dag idag så började jag dagen med att ge mammsen en stor kram och ett litet paket. Och vilken tur jag hade, hon älskade linnet! Sen så har vi ätit god mat och så vidare. Simon bakade även en sjukt god kaka, haha ibland är han för söt. Men även fast mamma fyller år hatar jag söndagar, för jag vet att varje söndag kväll måste jag säga hejdå till Simon. Jag måste se bilen rulla iväg och sedan sakna honom hela veckan. Men för att trösta mig själv tar jag på mig hans mysiga tröja och äter lite kaka. Kvällen ska väl spenderas framför tven och sen försöka kolla lite religionen tills povet imorgon..


Simon kommer nog döda mig när jag lagt upp denna bild men man får sig ett gott skratt!


jobb!



Jag har spenderat min lördag på coop, satt i kassan hela dagen så är helt slut nu men pengarna rullar in. Efter jobbet drog jag till nicklas och fija med simon. Sen körde vi dem till skövde och grejer men nu är jag hemma igen. Det blir en lugn kväll och imorgon blir det till att fira älskade mamma!


hemma!



Sent igår kväll kom jag hem från sthlm, det har varit riktigt kul även fast jg varit dunder sjuk. Men när man har underbara vänner med sig blir allt bra. Shoppingen var helt klart bäst, även fast det var stressigt. Vi hade typ bara tre timmar på oss att äta och shoppa men jag hittade iallafall ett par helt underbara skor och sen trosor och en ring. Ganska nöjd ändå kan jag säga. Idag blev det ingen praktik eftersom jag har valt att läsa matte b. Fick ta ledigt förmiddagen från praktiken för 3 timmars matte, tro det eller ej men det gick bra! Jag tyckte inte det var värt att dra till praktiken efteråt så jag jobbar igen de timmarna nästa vecka istället!

packar..

Just nu försöker jag packa ner allt i min lilla resväska eftersom vi åker till sthlm imorgon. Men jag kan ju säga att jag hatar att packa, glömmer alltid något. Men godiset är med iallafall och det är nog de allra viktigaste haha. Jag är grymt förkyld också vilket är tråkigt nu när man ska iväg men det är smällar man får ta. Hoppas att det blir kul ändå! Men nu ska jag kolla på tv och sen packa lite till och sen ska jag försöka komma i säng tidigt eftersom det blir mycket tidig resa imorgon!

vårdcentralen igen!


besökte även min brors katt en sväng!

Kom hem för en liten stund sen efter att ha spenderat eftermiddagen på vårdcentralen som varje måndag nu för tiden. Gud det är nästan pinsamt att alltid gå dit men vad ska man göra när man är sjuk? Jag hostar så att det krampar i hela magen men nu har jag fått ännu mer tabletter.. Jag blev även tvungen att sjukanmäla mig från jobbet ikväll, vill liksom inte anstränga mig för mycket när allt är som det är. Jag hoppas verkligen att jag orkar med sthlm på onsdag!

börjar morgonen med en god macka & kaffe!



Sitter nu här med min kaffekopp och funderar på om man ska ta tag i läxorna kanske. Det blev inget bloggat igår eftersom jag låg i sängen jäkligt länge och sedan blev det skövde med Simon. Behövde en mascara och ett nytt baslinne så det var bara att ge sig iväg. Hittade även en present till mamma, tur det eftersom hon fyller år om en vecka och jag lär inte hinna fixa något i veckan för imorgon kväll jobbar jag och sen på onsdag drar jag till sthlm med klassen, det ska bli niiice!

jag älskar när brevlådan är fylld av kläder.



Igår fick jag hem ett paket från hm och ett från nelly, grymt nöjd blev jag eftersom allt passade! Jag är ju fortfarande sjuk så ligger mest i soffan hela dagarna och kollar på film. Men min favorit film under dessa dagarna är helt klart the notebook, helt underbar. Jag försöker hitta fler filmer som man inte kan släppa blicken från en sekund men det är svårt. Aja ska väl försöka leta fram någon ny film och lägga mig med godispåsen i soffan igen. Ikväll får jag besök av simon, gudars vad jag längtar!

bilderna som får hela mig att sväva av kärlek.






Simon Petersson, vad skulle jag göra utan dig?
du är hela min värld älskade du.

12 oktober



Jag har varit hemma från praktiken idag igen.. jag lyckas verkligen inte bli frisk vilket tär på mig. Min lärare sa till mig att stanna hemma hela veckan nu istället och bli helt frisk så jag får väl lyssna på honom även fast jag kommer klättra på väggarna för tiden går så långsamt. Jag har iallafall gjort lite internet shopping nu och köpt nya jeans leggings eftersom jag förstörde mina för ett tag sen. Det var mina favoriter så det fick bli ett par nya plus två armband, underbart! Nu kollar jag på paradise hotel och tänkte äta något gott.

varje liten rörelse gör ont.

Helt plötsligt dunkar huvudet som tusan och hela kroppen bara skriker efter någon den inte kan få. Jag ska nog dejta min kudde snart och hoppas på att kroppen vill följa med mig upp imorgon istället. Avskyr att aldrig känna sig en gnutta frisk, hoppas på att det blir bra när jag har ätit mina tabletter några dagar.. Sitter här och lyssnar på skön musik för att förbättra kvällen.


äntligen har jag fått penicillin!


kände mig ganska snygg i nickes mask!

Kom nyss hem efter en lång dag, först skolan och sen vårdcentralen där jag tog massa prover och fick penicillin. Sedan drog jag hem till min bror igen för att hjälpa han plocka upp grejer i den nya lägenheten. Mamma och pappa var också där så det blev pizza och grejer, ganska härligt. Just nu sitter jag och kollar på paradise hotel, niiiice!


1 år med världens finaste pojkvän.


För exakt ett år sedan blev jag din, Simon Petersson.
& jag älskar dig över allt annat.


jag älskar min pojkvän.

Jag har verkligen haft världens mysigtaste morgon, legat i sängen och myst med Simon och så vidare. Vi tänkte hoppa in i duschen lite snabbt nu för att sedan åka in till min bror och hjälpa honom att flytta lite grann. Det blev inget bloggat igår för efter jobbet drog jag till min bror och fika lite och så sen kom älsklingen på kvällen så då fick han all min tid såklart. Ikväll ska jag och Simon ut och äta och sen bio förhoppningsvis. Vi tänkte fira våran 1 årsdag som är imorgon. Helt underbart ska det bli iallafall!

vi skyller på att jag är sjuk

Jag har ingen fantasi om vad jag ska skriva om och vi skyller på att jag är sjuk. Jag skulle egentligen jobbat idag men bytte bort det eftersom jag snart hostar ut mina lungor. När jag slutatde praktiken idag drog jag och mamma till apoteket och handlade på oss allt möjligt så jag ska bli frisk haha. Sen drog jag hem och åt och sen in till stan igen för att köpa majskolvar och sådant gott. Det godaste att stoppa i magen nu för tiden och sen fetaost såklart då. Haha jag älskar det! Men nu blire tv och ikväll är det robinson, göttans!

jag avskyr känslan av att aldrig bli frisk.

Det har nog varit små sjuk flera veckor nu ont i halsen, snorar och hosar. Visst låter det toppen? Sitter här varje kväll med mitt varmvatten så att jag inte ska typ dö av hostan. Det är ännu roligare att veta att jag har en stor läxhög inne på rummet som snart börjar samla damm för jag inte har rört den. Istället för att göra det vettiga deckade jag i soffan i några timmar. Mitt liv är ju jäkligt gött just nu, eller inte.


grattis ellie!



Vill bara ge ett stort grattis till ellinor ännu en gång, hon är världens härligaste person så hon är värd allt hon pekar på denna dag! Jag vet att du hatar bilden men min dator är rensad på bilder så det får duga haha. Allid vi tre brudar, vad som än händer! 

Om vi ska prata om dagen så är jag den nya brandmannen efter våran utbildning idag, vi fick släcka eld på olika sortes sätt och så. Haha aja, gött att göra något annat på praktiken iaf. Fick även sluta en halvtimma tidigare eftersom vi missa frukosten så nu sitter jag här och väntar på min kära bror & mat.

skolfoto!


någon som alltid är söt är iaf simon, till och med på skolfoto den jäveln! :*

Usch vad jag hatar skolfoto, jag har aldrig i hela mitt liv varit nöjd med ett enda kort. Som tur är har vi inte fått sett kortet än så jag kan vara lugn några veckor till. Haha jag avskyr skolkatalogen alltså! Men nu har jag äntligen skickat in min svenska uppsats och ja det känns som att resultatet inte blev så bra där heller men som vanligt hoppas vi på det allra bästa. Nu ska jag höja stämningen genom att kolla lite kläder på internet och äta lite apelsin, mums.
Juste ja, ett stort grattis till Simon som fick jobbet han hoppades på idag, sjukt glad för din skull!


galet trött!


sara, du är jäkligt bra du!


Igår åkte jag och Sara iväg till en av Simons kompisar där det var fest med badtunna och grejer. Jag kan ju säga att det var en galen natt och jag mår nog som jag förtjänar. Har typ inte sovit i natt eftersom jag sov i en liten säng med två till och fötter i ansiktet. När jag väl kom hem idag så typ duscha jag och fixa lite grejer och snart blir det sängen. Jag är grymt trött och det kanske inte är så konstigt. men kul har jag iaf haft och det är väl viktigast!


första oktober.



Shit vad tiden går fort eller? Det var ju typ juli för en vecka sen eller något. Att tiden går så fort på sommaren ogillas väldigt mycket. Föredrar faktiskt att gå utan jacka hela nätter igenom! Idag har jag varit på praktiken som vanligt och sen när jag kom hem sa jag hejdå till Simon. Kommer sakna honom inatt, tur att vi ses snart igen, haha. Kvällen blir lugn, känner att jag vill bara sitta hemma och gosa med min brors katt som är här över helgen. Mysigt, mysigt! Men imorgon blir det inte lugn och ro, då blir det party!

RSS 2.0