läxhögen växer dagligen..

Jag förstår inte vad alla lärare tror om oss? hur ska vi hinna göra alla dessa prov och inlämningar plus att de nu helt plötsligt ska det höja svårighetsgraden så att man får långa jäkla läxor man inte fattar något av. Som ni märker är mitt liv rätt trist förtillfället! Mitt liv består av plugg och sovade så bloggen kan nog bli lite off, peace.

vore skönt om dessa plagg fanns i garderoben just nu..


väntar på solsidan!

Jag behövde verkligen plugga idag men ändå har jag inte fått så mycket gjort, får väl försöka efter jag sett solsidan.. då åker ju även Simon hem så då bör jag väl hinna skiten! Den enda jag har gjort idag är typ att äta och varit med Simon. Mina vanliga sysslor kanske? haha! Väntar just nu på att mamma och pappa ska komma hem med pizza och förut idag åt jag goa våfflor, det kan nog inte bli bättre, peace.

usch för söndagar..



Jag ska sätta igång och plugga nu tänkte jag, lika bra att göra det medan Simon ändå ligger och sover. Den tokern kommer aldrig upp haha. Min lördagskväll spenderades med film, popcorn och godis. Underbart! Jag har inga planer för idag direkt men vi får väl se vad Simon vill hitta på, peace.

grattis morfar!



Nu ska jag snart åka hem till mormor och morfar för lite kalas, härligt att träffa dem igen! Kvällen är oplanerad men den spenderas iallafall med simpan, peace.

frukost!


Sitter just nu och äter frukost sen drar jag mig mot skolan, tur att det är fredag iallafall, peace.

jobb!



Kom hem från jobbet för ett tag sedan och det sista som är kvar på kvällen spenderas framför tven skulle jag tro! Jag är grymt trött så orkar inte ens skriva. Det är nog bättre att sluta innan det blir för tråkigt att läsa haha, peace.

a walk to remember



Det blev inget pluggande, har inte direkt orken till det idag.. istället blir det film och kvällsmat, peace.

26:e



Fick hem lite goa kläder från hm igen, alltid skönt att ha lite nytt i gaderoben! Dagen var fruktansvärd seg, men det är tur att linn finns i sådana lägen! Sista lektionen var värst, då var inte linn med och vi hade svenska b.. kan ju meddela att det inte är min starka sida med all den där historian om gudar, men jag ska allt klarar det på något sätt och vis. Nu blir det läxor och sen blir det film, peace.

mitt huvud sprängs


lite godis hade inte suttit fel nu,
kanske ska baka en kladdkaka så jag blir på bättre humör?


Jag har huvudvärk jämt och ständigt nu för tiden, vilket är oerhört jobbigt. Massvis med läxor som jag inte ens klarar av, aja sånt är livet. Känner mig inte lika pepp som igår så jag gör detta inlägget kort, peace.

jag saknar smaken av din mun


Jag har pluggat men ändå inte fått något gjort? Jag kan inte läxan till imorgon och uppsatsen kommer aldrig bli klar i min singelfart. Det går inte bra med mina studier just nu men jag är jäkligt lycklig ändå. Det får gå som det går, för jag klarar mig ändå! Allt annat är kanon och jag hoppas det fortsätter så framöver också, peace.

tacos!



Nu väntar jag på att tacosen ska bli klart, det ska bli gott som tusan! I skolan idag hade vi vanliga tråkiga lektioner förutom en, det kom en kille och lärde oss massage på ergonomin. Både kul och otroligt skönt ska jag säga. Efter gymnasiet får det allt bli en kurs i lite massage eller liknande! Ikväll ska jag sänka ner huvudet i alla läxor, inget vidare men vad ska man göra när hela kalendern är fullproppad med läxor och prov. Låg förresten och funderade på tatueringar igår kväll och jag tror jag äntligen jag har bestämt mig om jag nu vågar vill säga, peace!

söndag!

innan jobbet:


rasten på jobbet:




Morgonen har börjat bra med att ligga länge i sängen och myst med Simon och sen upp för att göra omelett till frukost och den blev till och med god! Men fortsättningen blir nog inte alls lika kul, jag ska sätta mig och plugga nu och ikväll åker Simon hem, detta ogillar vi.. Jag hann inte sätta mig vid datorn igår men min lördag bestod av jobb till 22 och sen drog jag och Simon iväg på en fest en stund! Men nu får jag nog sätta igång med läxorna så jag kommer någonstans, peace.

hemma!

När jag kom hem från skövde fick jag även se att klänningen från nelly hade kommit, jag älskar den verkligen! Nelly.com är grymt bra för leveranstiden är jäkligt snabb och de har en hel del som jag vill stoppa in i min gaderob. Har nu tagit lite kort på kläderna jag köpte idag plus klänningen, jag struntade i att ta kort på mina baslinnen för det var inget vettigt att se. Jag köpte även ett nytt fritidskort och som sagt present till Simon men vad det är skriver jag inte nu haha, peace.





på bussen!

Sitter just nu på bussen hem från med Sofie och Ellie, det blev allt lite köp och det bästa var nog att jag hitta present till Simon! Förmodligen kommer det bilder på köpen ikväll. Nu ska jag ta den sista tiden med de bästa, vi hörs!

väntar på bättre tider!



Jag sitter just nu i skolan med Sofie och väntar på att den där jäkla lektionen ska börja så vi kan dra iväg till skövde. Efter skövde blir det förhoppningsvis thaimat och sen blir det lugnt, peace.

i would die for you baby, but you won't do the same.

Bruno Mars - Grenade spelas just nu i mina öron men youtube krånglar för mig så kan inte slänga in låten..

Men just nu lyxar till det med goda mackor och vindruvor till kvällsmat och efter det bli det en promenad med de bästa! Behöver rensa mina tankar just nu, peace.

20:e

Jag sitter just nu och kollar på lyxfällan, man kan ju undra hur folk tänker ibland.. Men men imorgon ska även jag göra slut på mina pengar. Jag drar iväg till skövde med bästa Sofie för att köpa present till Simon som snart fyller 20 och sedan kolla om jag hittar lite roliga kläder! Beställde lite smått från hm idag men jag får inte nog så lite till skadar inte haha. Skolan imorgon känns så otroligt ovärd, har cirka en timmas lektion på hela dagen och eftersom jag har dåliga bussar därifrån jag bor måste jag åka in flera timmar innan. Usch på detta säger jag bara! Men nu ska jag följa med mina föräldrar och handla lite, måste köpa på mig massvis med apelsiner eftersom de är så sjukt goda just nu, peace.


internet shopping förgyller min vardag


nu är det bara att vänta på paketet!

Beställde precis en klänning från nelly.com! Den ser verkligen grymt snygg ut på bild och nu håller jag tummarna för att den ska bli lika bra på mig. Jag ska strax äta och sen blir det att sätta igång med alla läxor, skolan tar död på mig säger jag bara. Förhoppningsvis hinner jag med en promenad ikväll, om nu de andra brudarna hinner med såklart. Livet är ingen fest för tillfället, peace.


sovmorgon!


 
Jag tänkte snart dra iväg till skolan för att göra två trista lektioner.. det bästa med dagen var ju att få sova länge, resten är ganska trist! När jag kommer hem blir det plugg så vi får se om det blir något inlägg ikväll, peace.

step up



Jag såg nyss på lite film och nu blir det tven innan jag dejtar kudden, peace.

stressigt!


sommar med bara ben är något jag behöver nu!

Just nu är allt väldigt stressigt, läxorna bara ramlar över en och den lilla tiden man har över går till att vila. Jag slutade tidigt idag och då blev det till att sitta kvar och plugga med Linn. Vi har ett grupparbete som ska bli klart och hon åker bort på torsdag så vi fick plugga lite idag. När jag kom hem gjorde jag mig en omelett och sen somnade jag framför tven, det behövdes verkligen! Nu ska jag ta och sätta igång med läxorna igen eftersom jag har lite mer kraft. Har även lång sovmorgon imorgon vilket är underbart, peace.


16:e

Denna helgen har det inte hänt något kul så därför har jag inte satt på datan och bloggat. Igår jobbade jag som sagt hela dagen och när jag kom hem hade min fina pojkvän gjort mat. Vi var ensamma hemma hela kvällen så det blev mys framför tven med filmen avatar och chips med dipp, underbart! Idag har jag bara tagit det lugnt och nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det solsidan. Haha jag och Simon har längtat efter detta länge nu, skönaste program på länge. Men skriver igen när jag har något vettigt, peace.


14:e


slänger in en gammal bild då jag hade små bruna slinger,
kanske ska satsa på det igen?

Jag tänkte strax hoppa in i duschen men slänger in ett inlägg innan eftersom det inte blev något igår. Ikväll kommer Simon men eftersom det antagligen blir ganska sent så ska jag äta med mamma och pappa och sen kanske träffa brudarna eller något. Vi får se vart tiden springer iväg. Min kväll blir iallafall lugn eftersom jag börjar jobba tidigt i morgon bitti! Jag har inte så mycket viktigt att skriva om, är rätt överlycklig för äntligen är sista livmoderhalscanser sprutan tagen och jag slipper vara rädd för fler besök haha. Men nu måste jag skynda på innan pappa kommer hem med mat, peace.

dagens;



Sätter mig nu vid tven med varm oboy, peace.

vaknade på fel sida..



Jag känner mig bara trött och är inte alls på humör, 
så jag går ut på en promenad och struntar i resten, peace.

du ger mig fortfarande fjärilar i magen, som om allt var igår.


glass i stora lass!



Jag somnade till i soffan ett tag och det behövdes verkligen, jag är redan trött efter första skoldagen.. Vi slutade tidigt idag som tur var så när jag kom hem blev det panpizza och glass i stora lass haha, det var super gott! Ni kanske ser mig som världens onyttigaste men jag njuter bara av livet. Det är väl så det ska vara? haha! Kvällen blir nog ganska lugn, tv och sen kanske en promenad om jag får med mina goa brudar, peace.

hard work work.

Nu ska jag strax hoppa i jobbarkläderna och dra till coop, jag jobbar 18-22 idag. Imorgon sätter skolan igång och jag ska upp klockan 6, vet inte riktigt hur jag ska lyckas med det! Idag har jag bara tagit det lugnt, måste ju njuta sista dagen av lovet. Drog iväg och solade och sen har det inte blivit mycket mer.. har fastnat i boken ego girl så det är väl min sysselsättning! Ha en bra kväll och njut, peace.

simon är kalas bra!


i bilen till skövde.

Jag kom nyss hem från skövde. Det blev endast ännu en ring, pennfack och pennor.. skolan börjar ju snart och jag lyckas alltid tappa bort alla mina pennor så ett pennfack kanske kan hjälpa mig en aning? Påväg hem svängde vi förbi coop som sagt och jag fick träffa min söta linn plus att jag fick med mig god saker hem! Snart blir det mat ännu en gång, åt nämligen max i skövde och även glass där men det räcker ju aldrig för Julia haha. Men nu ska jag kolla på min snygga pojkvän lite extra innan han drar hemmåt för jobb, peace.


9:e


snart fixad iallafall, fastnade i morgonrocken!

Gick upp vid tio tiden och skynda mig in i duschen för att sedan jobba.. men en halvtimma innan jag började ringde de från jobbet och sa att det inte behövdes eftersom jag hoppade in för Linn och så vidare. Så nu sitter jag här fixad och klar och skyndar på Simon så att vi kan hitta på något. Jag försöker få med honom till skövde en sväng eftersom jag inte gjort något på länge. Sen drar vi nog iväg och köper lite glass och sånt på coop och njuter det allra sista innan skolan sätter igång, peace.

jobb!



Nu ska jag snart äta och sedan dra iväg till jobbet.. 17-22 idag, det ska jag nog klara av! Har världens huvudvärk och vädret gör att man bara vill krypa under täcket och gosa men men. När jag kommer hem blir det nog bara att ta det lugnt och sedan dejta kudden, det är ju som sagt lite jobb imorgon igen. Hoppas ni får en rolig kväll med mycket festligheter, peace.


café


bild brist just nu, bild på en annan fika iallafall!

All hopp på att bli frisk försvann imorses när jag fick världens kramp i magen, men efter lite vila och så tog jag mig upp på benen. Jag ska vara envis nu och vara frisk. Jag och Simon åkte in till stan men mina föräldrar på en mysig fika och sen köpte vi hem massa gott till ikväll. Nu ska jag bara vila mig inför jobb imorgon, jobbar även några timmar på söndag och måndag. Det är ju pengar som tur är, peace.


jag står på benen igen..

Usch vilken maginfluensa jag fick, jag har nu legat i två dagar med en hink bredvid mig och bara spytt och spytt.. Men idag mår jag lite bättre så nu går det åt rätt håll iallafall. Förresten är det första gången på dessa dagar som datorn är igång, har inte pallat något så bloggen blev lika seg som mig själv! Mamma och pappa lagar just nu mat och jag längtar verkligen till att få äta en god middag och sedan behålla den, haha känner mig som världens lyckligaste som orkar mig upp ur sängen. Maginfluensa är inte min grej, men nu ska jag ta och fixa mig lite eftersom jag har sett ut som ett monster de senste dagarna. Vi hörs när jag har något intressant i huvudet, peace.

3:e



Gud vad jag tyckte synd om Simon igår eller, jag nämnde ju att han var sjuk och efter någon timmar låg den stackarn och spydde.. Så min kväll gick åt till att bara få honom att må så bra som möjligt. Jag är väldigt glad över att jag inte har börjat spy än iallafall.. men vi får väl se hur jag mår imorgon med mitt immunförsvar haha. Simon är iallafall kvar här tills vidare, han måste ju bli frisk innan han kan börja med hard work work igen! Åt nyss färska frallor och sen en underbar semla som mamma och pappa kom hem med, de är bäst måste jag säga. Kvällen fortsätter nog med film och sen ska vi förhoppningsvis köpa hem thaimat, åh har längtat som en galning på det. Nudlar med tigerräkor är min grej. Nu ska jag kolla på tv och bara ta det lugnt, peace.

slänger in ett inlägg från mobilen!

Ligger just nu i sängen och kollar på en söt pojkvän som nyss somnade till, han är allt för gullig när han ligger och håller om mig! Synd att stackarn börjar bli sjuk bara, haha snart är alla sjuka här hemma så.. jag hostar och snorar för fullt. Men nu ska jag gosa in mig i godingen och förhoppningsvis bli frisk!

2011


glömde tyvärr kameran hemma men dessa godingarna gjorde min nyår!

Gott nytt år, jag kanske är lite sent ute men har tyvärr inte varit hemma. Jag spenderade min kväll med två goa brudar och en hel del annat roligt folk. Vi hade inte bestämt vad vi skulle göra så vi var ute i sista sekund. Planen var iallafall att sova i min brors lägenhet för han var inte hemma och sedan se vad som hände och jag kan inte säga att det blev annat än lyckat! Vaknade upp imorses med två söta flickor vid min sida så min dag har bestått av skratt, musik, ostbågar, pizza och mycket annat bra! Efter allt detta kom min underbara pojkvän och hämtade mig, åh vad jag älskar honom. Men nu ska jag mysa framför tven, peace.

RSS 2.0