valborg!

Jag älskar verkligen när det är helg, det bästa av allt är att slippa alarmet som dödar en klockan 6 på morgonen! Jag kan börja med att berätta att gårdagen var helt underbar, filmen är nog en av de finaste jag någonsin har sett. Åh jag ville bara hoppa in i filmen och vara med! Efter bion drog vi och åt pizza, super mysigt! När jag väl kom hem fortsatte myset med föräldrarna, vi kollade på snabba cash och åt choklad! Pappa hade köpt en ny marabou med maräng och nöt, super god!! Efter detta inlägget tänkte jag hoppa in i duschen för att sedan spendera dagen i skövde, love.



äntligen!

Nu har jag fixat mig lite snabbt för ikväll blir det "hur många lingon finns det i världen." Jag säger bara ÄNTLIGEN! Den verkar så sjukt jäkla underbar och jag känner på mig att kvällen blir minst lika bra eftersom jag drar på bion med två underbara vänner! Jag berättar mer om dagen ikväll, later.



19.23

Äntligen funkar vårt internet som det ska igen, det har krånglat i några veckor nu men nu har min gulliga pappa fixat det! Det första jag gjorde typ var att gå in på h&m hemsida och shit vilka underbara kläder de har fått in. Synd att pengarna inte räcker till bara.. Förresten så har jag fått mina idrottsskor idag så jag funderar på att ta en promenad och pröva dem? Men jag vet inte om jag riktigt orkar. Istället funderar jag på att fixa en god smörgås med massa pålägg och titta på en film! Love.



trött brud!

Shit vad trött jag är efter denna praktik dag, mina fötter värker och jag vill bara krypa in i simpans mysiga famn. Allt blir fruktansvärt tomt när han åker hem och jag avskyr känslan av att vara ensam. Jag gillar inte när sängen blir såhär rymlig, jag vill bara ligga tätt intill en varm kropp.. Så vad skulle jag göra utan dig Simon? Du är allt för mig. Eftersom inte han är här så får jag väl försöka få lite kärlek från min ben & jerry's glass som jag köpte efter jobbet, haha. Till det får det nog bli film under en mysig filt! Later.



easytone

Nu har jag äntligen beställt nya skor, det behövdes verkligen eftersom mina skor som jag har på jobbet är helt förstörda haha. När jag testade skorna i butik var de verkligen hur sköna som helst så vi får hoppas på att det blir bra, peace.


mätt och glad!

Nu har vi grillat och ätit glass i mängder, perfekt efter några timmars jobb. Humöret är på topp men det är lite tråkigt att man inte har sett det fina vädret ute som alla har talat om. Det känns verkligen som sommar när alla kunder kommer i shorts och en glass i handen. Hoppas tiden går fort nu och att det blir sommarlov snabbt! Ikväll blir det mys framför tven med Simon. Vi tänkte lyxa till det med chips och dipp efterom Simon åker hem imorgon, jag kommer sakna honom som en galning men det är tur att vi antagligen ses nästa helg igen, love.



godmorgon!

Festen i lördags var grymt rolig, något som bör göras om! Och igår orkade jag inte sätta på datan, iställde myste jag med simon och tog dagen som den kom. Idag blir det jobb så detta är bara ett kort inlägg som visar att jag lever. Jag tänkte slänga in ett inlägg ikväll, men vi får se om jag hinner eftersom det står grillkväll på listan! Later.



coconut dream

Testa precis den nya loka smaken coconut dream och den var riktigt god. Det smakade inte för mycket utan precis lagom. Det känns som det blir min nya favorit att släcka törsten med i sommar, mums!

glad påsk!

Jag vaknade på toppen humör bredvid världens härligaste pojkvän, när vi väl kom upp stod det målade ägg och grejer på bordet. Jag har underbara föräldrar! Nu är iallafall musiken på och vi börjar små tagga inför en härlig kväll. Det blir fest och grillning, bättre påskafton går väl inte? Men nu måste jag fixa kläder och grejer till ikväll, haha har ingen aning om vad jag ska ta på mig men det fixar sig nog! Hoppas ni får en super härlig dag med mycket partaj!

Jag ska dansa bland nattens alla stjärnor.



ändrade planer!

Nu drar jag till sjukhuset för att hälsa på världens bästa morfar och sedan blir det som planerat middag med släkt! Fullproppad dag, men ganska underbart ändå? yeees!

godmorgon!

Efter lite frukost ska jag lägga mig ute i solen och njuta! Ikväll ska jag på middag hos farmor och sen ska jag bege mig till jobbet igen. Gud vad stressigt det var igår, visste inte att folk var så ivriga inför påsk! Men men nu ska jag springa ut och vara social mot mamma i solen, love.

jag älskar bilden, precis där ska jag sitta alla mina lediga sommar nätter!


work!

Nu är jag ny duschad och hela kroppen är fylld av bodylotion! Egentligen hinner jag inte fastna vid datan just nu eftersom jag ska slänga på lite smink och fixa håret innan jag åker iväg till jobbet. Och sen ska jag äta lite också, aja det fixar sig nog. Jag hoppas att det går fort på jobbet idag, med mitt glada humör kan de väl inte gå så segt? Woho längtar som en galning till påskafton, jag kan inte fira den på ett mycket bättre sätt! När jag kommer hem ikväll blir det att slänga ut hela garderoben för att hitta något fint till lördag, om det inte finns något så får jag väl ta något enkelt och sen fixa till det med snygga smycken och skor! Later.

drar mot solariumet!

Efter detta inlägget tänkte jag dra till solariumet för att bättra på brännan från lanzarote, jag känner att jag vill vara brun och fin nu till påsk helgen. Efter det måste jag leta reda på något snyggt att ha på sig på lördag och ikväll drar jag och jobbar några timmar! Jag slänger nog in ett inlägg senare idag, later.





påskägg!

När jag var ute och gick fick jag sms från finaste linn som var påväg till mig, gissa vad hon hade med sig? Största och godaste påskägget. Den bruden gillar jag sjukt mycket och hon verkar gilla när min vikt ökar haha. Puss på henne! Min kväll ska spenderas framför tven med min älskade pojkvän och de goa påskägget, peace.



13.32 väntar..

Jag som trodde att jag skulle behöva stressa för att komma i tid till tandläkaren? Nu sitter jag här och väntar.
Tror ni mina tänder blir godkända? Håll tummarna för det!
JULIA.


attans!

Nu har jag prövat skorna och jag måste erkänna att det är farligt snygga.. men det är ett problem. Jag tycker de är för höga på mig, jag avskyr att vara längre än min pojkvän och i detta fall är jag tyvärr det. Det är ingenting fel i att vara lång men så lång som jag blir i skorna passar nog inte mig. Aja jag har inte bestämt mig än men jag tror att det får återvända till nelly. Attans att de inte var lite lägre, eller att jag var lite kortare? Bikiniöverdelen passade iallafall!

tandläkaren!

Nu har jag precis duschat och smörjt in mig med bodybutter, posten kom precis så nu ska jag springa ut och hämta mitt nelly paket! Sedan måste jag fixa mig eftersom jag ska iväg till tandläkaren, usch jag är redan nervös! Efter det ska jag in på coop och handla lite eftersom vi ska ha en tidig påsklunch. Min dag kommer vara ganska full bokad men jag ska försöka slänga in bild på de nya skorna sen, later.



20.58

Jag tänkte jag kunde blogga lite medans jag sitter här hemma och äter kvällsmat, nu väntar jag bara på att simon ska träna klart, att popcorna ska poppas och att big brother börjar! Tandläkaren ringde mig förut och imorgon blir det min tur att sitta i den där jäkla stolen igen. Jag hatar det lika mycket varje gång men det är väl bara att hålla tummarna på att hon inte hittar några hål. Jag som alltid skryter om att jag aldrig haft ett enda hål, det kanske blir min tur denna gången? Nej så får jag inte tänka! Det bästa med morgondagen är att mitt paket från nelly forhoppningsvis kommer, längtar som en galning efter de snygga skorna, peace.

H&M

Idag har jag varit i skövde för att köpa skor men tyvärr så hittade jag inte rätt storlek så jag ska antagligen beställa hem från internet. Jag funderar på ett par easytone skor, frågan är om de är bra? Sen sprang jag även in på h&m och hittade såklart två enkla linnen. Det är svårt när man älskar shoppning, haha! Ikväll blir det förmodligen myskväll med finaste pojkvännen, helt underbart! peace.



min jäkla häl dödar mig!

Medans jag väntar på big brother tänkte jag berätta att min häl gör fruktansvärt ont, när allt annat är kanon vägrar hälen hänga på. Jag har nog aldrig haft såhär jäkla stor blåsa på hälen förut, och då har jag haft många! Jag har fått på mig skor i två dagar nu men efter en hel dag i stan har den nog gett upp, eftersom den blir större för varenda dag så får det nog bli barfota hela dagen imorgon. Jag som skulle iväg och testa nya idrottsskor, aja skam den som ger sig? på något sätt kanske det går ändå. Haha hoppas jag gav er intressant information nu, men jag tycker närstan att den är roligt stor haha. Aja nu har bb börjat så vi hörs imorgon, peace.

SHOES

Det känns som jag har tagit fel på lov, är detta sommarlovet eller? Man kan verkligen tro det när man går runt med linne och solglasögon på stan! Förresten så har jag haft en helt underbar dag, jag, Simon, mamma och mormor åkte till stan för att titta på lite saker och vi hade det riktigt mysigt. Och min kärlek till skor gjode även att lönen försvann, två nya härliga skor + att det kommer ett par till på posten i veckan. Jag är galet lycklig! Dagen har varit både onyttig och solig, precis så underbart bör det vara varenda dag. Vi hörs senare, love.



sunday

Jäklar vilket skönt väder det har varit idag, att kunna gå ute i tshirt känns helt underbar! Men just nu är jag helt slut, hela min dag har gått till att att hjälpa mina föräldrar. Som tur är belönade jag mig själv med glass nyss, mums! Det bästa med denna söndagen är att det inte är skola imorgon, jag ÄLSKAR lov! Men frågan är vad man ska hitta på? där kom ett nytt bekymmer, haha. peace.



11.42

Nu har jag ätit en god frukost och snart ska jag ut och hjälpa mamma och pappa i trädgården, man måste ju vara lite snäll ibland? hihi. Nicklas och Fija kommer också hit och då blir det grillning och så, mysigt som tusan! Hoppas ni får en kanon söndag allihop, love.



jag älskar skor!

Efter fem timmars jobb kändes det välbehövligt med lite internet shoppning, så nu väntar jag på ett par helt underbara skor från nelly.com! Jag har jäkligt svårt att motstå både skor och smycken, älskar känslan av att slänga på sig ett par snygga skor. Det är helt enkelt bättre än en snygg topp eller liknande! Vi hörs imorgon när jag har mer att berätta, later.

i miss u!


påsklov!

Mitt påsklov började med en shoppningtur och självklart fick jag med mig lite smått hem. Mest smink och tillbehör! Kvällen är oplanerad men jag tror att det blir mys framför tven med finaste pojkvännen. Förresten så såg jag "i rymden finns inga känslor" igår och jäklar vilken underbar film det var. Jag älskade den, om man inte har sett den bör man se den enligt mig. Den var verkligen bra för att vara svensk! Hoppas ni får en kanon kväll, love.




17.20

Som vanligt råkade jag somna i soffan så mina planer blev inte som det var tänkt, jag som skulle sola och grejer! Det får väl bli en promenad i det sköna vädret efter maten, eller vad kan man hitta på? Jag känner mig verkligen fri nu när läxorna är klara. Jag har massvis med tid över men jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på! Men imorgon ska jag och Simon göra något efter skolan, frågan är fortfarande vad, men det löser nog sig! Later.


19.54

Just nu är världens bästa bror här med sin goa katt, efter lite mat så sitter vi och snackar! Somnade jäkla gött på Simons axel förut så nu är jag pigg och glad, frågan är vad man ska göra då? Hm det är en bra fråga! Det får väl bli en promenad eller något och sedan är det väl bara att vänta på big brother, peace.


good morning sweden!

Jag älskar att ha sovmorgon, man hinner sova ut och slipper stressa. Efter en god frukost ska jag nu borsta tänderna för att sedan dra vidare till skolan, later.


bruden, du är galet bra!


18.00

Nu har jag mättat magen med klyftpotatis och biff, mums måste jag säga. Det bästa med denna tisdag är att jag slutade vid 12 och det allra sämsta var mitt prov. Usch det var längesedan jag misslyckades såhär mycket.. Men men jag tar nya tag till nästa gång! Jag har även fått alla underbara bilder från linn men tyvärr orkar jag inte slänga upp alla, det får bli några då och då. Ikväll blir det mys framför tven med något gott och imorgon är det sovmorgon till 12, love it! Men nu ska jag kolla in nelly. com, det är väl inte fel att drömma sig bort lite bland kläderna? love.



pluggar!

Har precis tagit en paus i pluggandet och kollade igenom alla underbara bilder från lanzarote. Jag saknar det redan måste jag säga! Istället för att ligga på stranden sitter jag med min administrations bok i handen och ser ut som ett frågetecken. Jag får hålla tummarna för att provet går bra imorgon även fast jag inte förstår innehållet, later.



himlen är oskyldigt blå



Nu har jag sett på himlen är oskyldigt blå och jag måste säga att jag gillar den, enligt mig är den värd att se iallafall! Jag funderar på att sätta på ännu en film nu och sedan mysa in mig bredvid Simon. Vi firar ju 1,5 år tillsammans idag och jag måste ju erkänna att tiden går sjukt fort, minns första kyssen som igår. Underbar tanke, love.


njuter av solen

Sitter just nu på altanen och äter frukost, det känns extra lyxigt när solen skiner i ansiktet. Hoppas verkligen att det fortsätter att vara såhär härligt nu framöver. Igår blev det tycärr inget bloggande eftersom jag försov mig och fick skynda mig som tusan till jobbet och när jag kom hem på kvällen blev det bara film och mys med massor av godis. Hoppas ni hade en kanon dag igår, denna dagen ska spenderas framför läxorna tror jag och sen kanske det blir lite hemma spa? hmm vi får se vad som händer, later.


20.30

Så ska det låta rullar på tven och snart tänkte jag ta en promenad i kalla Sverige, haha man är verkligen bortskämd efter en resa. Jag lägger upp lite bilder på vad jag fick med mig hem från lanzarote, det blev bara lite små saker men det är väl tur det haha. Förresten så har kameran gått sönder så jag vet inte om det kommer så mycket bilder, hoppas vekligen att den kommer igång. Annars får ni bilderna från Linns kamera. Vi hörs imorgon efter jobbet förhoppningsvis, love.



nu blir håret kort igen!

Just nu sitter jag här och försöker få ur mitt löshår, usch det är så slitet och fult efter resan. Hej kort hår igen! Efter detta tänkte jag städa upp lite i mitt rum och sedan bara mysa med Simon. Vi får se vad kvällen bjuder på men imorgon blir det jobb iallafall, peace.


hemma!

Jag kan börja detta inlägg med att berätta att jag saknar det redan, värmen och alla underbara människor bör följa med mig hem till Sverige. Det allra bästa med att komma hem var att få träffa världens bästa pojkvän igen, om det inte vore för han skulle jag gärna varit kvar i lanzarote några veckor! Massor av bilder är tagna men ingen snygg om man säger så, hej dubbelhaka på varenda bild haha. Men jag lovar er att lägga in härliga bilder när jag fått dem av Linn. Hoppas ni har haft det bra i Sverige, vi hörs senare idag love.

RSS 2.0