bye



Slänger in en snabb cambild innan jag åker, lite smått stressad så detta inlägget blir kort! Dessa dagar ska jag gotta mig bland allt godis och vinna pengar på de otroligt roliga maskinerna på båten. Wish me luck!! Ni får ha det kanon och vi hörs igen på onsdag, peace.

packar!



Jag har snart packat klart inför tyskland och nu kollar jag på big brother. Simon kom för en stund sen och det är underbart att se honom igen. Min blogg kommer vara helt död under min tid i tyskland men håll ut för när jag kommer hem blir det förhoppnigsvis roliga bilder och så vidare. Vi hörs innan jag åker imorgon, peace.


.



Linne - Weekday
Shorts - Hm
Overknee strumpor - Cubus


godmorgon allt fint folk!


Leaving Home - Nicke Borg

Kom nyss upp ur min älskade säng efter en lång skön sovmorgon. Just nu sitter jag och kollar på reprisen på melodifestivalen och detta gör jag endast för att jag har brist på annat haha. Men jag är ganska glad att jag satte på det för fann precis en ny favorit låt skulle jag tro. Min kärlek till backyard babies känner nog många till och Nicke Borgs låt var ju helt galet bra, den ska spelas högt i mina högtalare medans jag packar idag. För er som inte vet åker jag till Tyskland imorgon och är borta till onsdag. Det ska bli hur mysigt som helst att spendera dessa dagar med Simon, mormor, mamma och pappa! Slänger in ett inlägg med vad jag köpte igår om en liten stund, peace.

myser vid tven!



Lägger upp denna bilden med dålig kvalitet för att visa hur min lördagskväll ser ut. Sitter här och myser i min fina green day tröja, faktiskt den första också och allra bästa. Haha stod allra högst upp på önskelistan för ett antal år sedan och den hänger kvar. Efter filmen ska jag nog slänga mig i sängen och lyssna på gamla favoriter av green day och drömma mig tillbaka till deras konsert i somras, det är något jag verkligen saknar! Min bild är väl inte den finaste om man säger så, men efter en lång dag får man vara lite sliten eller hur? haha! Hoppas ni har en galen lördag, peace.

Göteborg!

Nu har jag kommit hem efter en trevlig dag i göteborg med härliga Sofie. Jag är helt slut just nu så slänger mig i soffan och kollar på notting hill istället för att tillbringa kvällen vid datan. Bilder på vad jag köpte kommer förhoppningsvis imorgon, peace.

fredagsmys!



Väntar nu på ett par grymma brudar som är påväg hit, kvällen kommer bli kanon känner jag på mig! Morgondagen rullar också på bra då jag tar en tur till göteborg med fina sofie, livet leker just nu, peace.


sånt är livet!

Vilken dag säger jag bara, efter skolan drog ju jag och linn till coop för utbildning men det visade sig vara den vi redan hade gjort så det var bara att dra sig hemmåt istället haha. När jag väl kom hem och pluggade var jag nära på att kasta bort allt jag hade gjort på datan. Men som tur är var Simon räddaren i nöden och hjälpe mig. Tur att inte arbetet försvann, eftersom det ska vara klart tills imorgon. Ikväll blir det big brother som vanligt och lite extra mys med Simon som åker hem imorgon medans jag är i skolan, haha jag kommer dö i helgen av saknad. Men ska försöka ta chansen att umgås med vänner och sådant kul, peace.

dagens små köp;


23:e



Sitter nu vid tven med en smoothie i handen, nu inväntar jag bigbrother! Hade sovmorgon till 12 imorses och när jag väl kom till skolan fick jag veta att våran lärare fortfarande är sjuk så vi hade bara en lektion, hur skönt som helst! Men imorgon blir inte dagen lika härlig, få gå upp klockan sex och kommer hem sent på kvällen eftersom jag ska på utbildning på jobbet efter skolan. Har iallafall kommit på en grej idag, att matte b verkligen inte är min grej, usch fattade ingenting när jag pluggade förut. Tur att Simon har större hjärna än mig och kunde hjälpa mig i denna situationen haha, peace.

happiness


btw, jag saknar dessa godingar!

Allt känns toppen just nu, Simon är här och det gör mig superglad. Jag slutade tidigt idag och då drog jag hem och myste i soffan med Simon och en gammal Beck film. Efter det ställde vi oss och gjorde potatisgratäng med kassler till hela familjen, så nu känner vi oss lite duktiga haha. Vi hörs när jag har mer att komma med, peace.

hemma igen!



Våran lärare var sjuk så de två sista lektionerna blev inställda, hur skönt som helst! Simon hämtade mig i skolan och sen har vi bara hunnit äta lite. Jag tänkte lägga mig i soffan en sväng, jag är helt slut redan. Att gå upp klockan sex på morgonen är ingen höjdare, men sånt ät livet när man bor utanför stan, peace.


söndag!



Nu har vi laddat upp med melon och popcorn framför tven inför alla dessa program! Imorgon börjar skolan, tur att Simon inte åker hem imorgon iallafall. Han är världens finaste, peace.

19:e


btw, har på mig den nya mysiga tröjan jag köpte igår.
en skönare tröja är det svårt att hitta!


Jag kom nyss hem efter en lunch med familjen och om några timmar drar jag iväg till jobbet, detta är min händelserika lördag haha. Jag jobbar stängning idag så det blir ganska sen kväll, men det är tur att pojkvännen väntar på mig efteråt, peace.

snart är lovet slut..


Bjuder på en gammal oseriös bild på mig och Simon!

Tiden går verkligen fort när man önskar att den gick långsamt, aja snart är skolan igång igen och stressen sätter igång. Usch jag längtar inte. Insåg att jag har en hel del läxor att göra klart innan måndag också, plus att imorgon kväll jobbar jag. Min fredagskväll spenderas i soffan, mer än så orkar jag inte haha. Jag och Simon spenderade våran dag i Skövde och jag fick med mig en tröja och ett läppglans hem och sedan lagade vi mat till familjen och så vidare, mysigt! Nu ska jag ge den sista lediga tiden till min fina pojkvän, peace.

HM



Kollade lite på hm.se och fann en hel del kul, blev lite smått förälskad i skorna måste jag erkänna! Vore skönt att beställa allting bara sådär utan att tänka. Men tvyvärr accepterar inte plånboken allt detta, förhoppningsvis kanske något följer med mig hem imorgon när jag ska byta mina jeans i Skövde. Just nu sitter jag och kollar på tv med Simon och en härlig påse med jordnötsringar, peace.

Filmtips - passar bra de dagarna när man inte orkar upp ur sängen:


simning!


dagens små köp!

Kom nyss hem men nu ska jag bara äta och sedan ska jag dra iväg och simma med Sofie. Behöver röra på mig lite nu efter allt godis. Ikväll blir det iallafall film och massa godis igen haha, får väl se om träningen gör någon nytta, vem vet vi kanske fastnar i bastun! Hoppas ni får en trevlig kväll, peace.


god morgon solstrålar!



Gissa vems namnsdag det är idag då? Jo Juliaaaaaaaas! Vaknade nyss och är helt slut, vill inte gå upp såhär tidigt efter en sen kväll men vad gör man inte för lilla mormor haha. Jag tänkte hoppa in i duschen snart och sedan ska vi bege oss till mormor. Tråkigt att redan åka hem från Simon men som tur är följer han ju med mig hem, peace.

Myser i Simons säng

Just nu ligger jag och myser i Simons säng med en stor godispåse, nu väntar jag bara på att Simon ska bli klar med sina nya skor haha. Vi har varit på Allum idag och jag fick Simon att köpa både boots och en tröja, grymt snygga grejer! Jag fick med mig ett par vanliga svarta jeans, en skjorta och en ny plånbok eftersom min gick sönder i fredags, härligt med shopping. Kvällen blir ganska lugn med någon film skulle jag tro, peace.


alla hjärtans dag!


killen som får mitt hjärta att slå

Det bästa som finns är att vakna tätt intill Simon, speciellt när man vet att man inte behöver gå upp. Man bara ligger där och gosar hela förmiddagen. När vi väl kom upp så ställde jag mig och gjorde kladdkaka, otroligt gott! Nu var det tänkt att jag skulle hoppa in i duschen och sen fixa mig eftersom jag åker hem till Simon ikväll. Vi tänkte spendera lite tid där när vi båda är lediga. Men på onsdag kommer vi hem till skara igen för då ska vi med mormor på lite grejer. Men det blir iallafall en liten sväng till alingsås. Nej nu får jag sluta prata och kanske börja packa? Haha är så seg när det är lov, men man ska aldrig stressa under ledigheten har jag hört, peace.


glass i stora lass!


Kom nydligen hem från jobbet och har bara hunnit äta, jag är helt slut efter ca 7 timmar i kassan så kvällen spenderas i soffan med fina Simon och massvis med glass. Mer än så har jag inte att säga så ha det bra, peace.

välkommen älskade lov!

 

Äntligen börjar det underbara lovet, hämtade ut mitt schema på coop efter skolan och det visade sig att jag får lov denna gången. Inget jobb under veckodagarna så nu ska jag bara njuta!
Köpte med mig lite ansiktsrengöring hem från stan och håller tummarna för att det funkar bra, peace.

dessa godingar ska bli mina inom kort;


jag hoppas min plånbok accepterar detta, för jag blev just kär i jackan!

nu ska det bakas muffins!



Nu ska det bakas och sen blir det förhoppningsvis film, peace.

sitter i skolan..

Nu väntar jag på att bussen ska gå så man kommer hem till läxhögen igen, usch! Imorgon är det fredag och lovet börjar, detta ska firas på något sätt men vad ska man hitta på? Jag och Sofia funderar på att gå på bio mitt på dagen haha, vi får väl se hur det blir! Barnfilm och massiv med popcorn, det vore inte direkt fel! Men nu drar jag ut i snön för att möta bussen, peace.

9:e

Sitter just nu och pratar med fija och nicklas som kom på besök, härligt! Efter lite god mat tänkte jag sätta mig och skriva på en inlämning vi har tills på fredag fast först kanske man ska baka lite? Är så sjukt sugen på muffins! Ikväll sätter jag antagligen på ännu en film och gosar ner mig i sängen. Förresten så är det inte så långt kvar till helgen nu och nästa vecka är det lov. Detta gör mig super glad och det är behövligt med lov mitt i allt, peace.

just friends



Jag såg nyss på just friends, helt okej film! Mina kvällar består just nu av film vilket är riktigt skönt, kryper ner under täcket och slappnar av istället för att sterssa över läxorna. Provet får gå som det går imorgon, hoppas på det bästa iallafall, peace.

skolan dödar mig!

Igår jobbade jag efter skolan så det blev inget bloggande och idag har det varit fullt upp. Vi hade både salskrivning i engelska och sedan administrations prov. Så mitt huvud är rätt slut just nu.. Men efter att ha vilat lite så ska jag plugga på mitt prov tills imorgon. Det ska bli skönt med lov nästa vecka så man kan slappna av lite, peace.

mean girls




Nu har jag legat i sängen och kollat på den gamla goa filmen mean girls och ätit chips, skönt att bara slappna av en söndagskväll. Nu tänkte jag tvätta bort allt smink och smörja in mig för att sedan se på solsidan och efter det blir det förhoppningsvis ännu en film, peace.


lite nytt!



Detta följde med mig hem från stan, skönt med lite nytt i rummet och nu ser det lite renare ut också haha, peace.

Dagens Julia;



Japp här sitter dagens Julia med en mysig tröja & höga byxor! Jag har inte kommit igång med läxorna är så det får väl bli ikväll eftersom vi snart får besök och sen funderar jag på att åka och kolla på en liten byrå? Vi får se hur det blir, vill bli av med allt mitt smink som står på golvet haha. Hoppas ni har en bra söndag och slipper läxor, peace.

ligger fortfarande i sängen & villl bara ligga kvar..

Nu är det söndag igen då, usch! Denna söndagen känns lite extra tråkig för jag har ingen Simon som kan muntra upp mig men sånt är livet. Dagen består av att plugga skulle jag tro och sen får vi även besök av en gammal vän, kul! Det är väl lika bra att hoppa in i duschen så att man får gjort något av denna dagen, peace.

Grattis världens bästa pojkvän!

Först och främst vill jag säga grattis till min älskling som fyller 20 år idag, han började sin dag hemma hos mig med frukost på sängen och sådant mysigt och sedan åkte han hem för andra festligheter. Jag saknar honom redan men jag hoppas verkligen att han får det kul! Festhumöret var inte på topp igår och folket som var ute var inte alls roliga, förutom vissa vänner man träffade på! Jag slänger in några bilder som togs innan utgången och sedan sätter jag mig framför tven med lite godis, peace.

när humöret är på topp!

tipsar om godaste drickan!



roligaste bilden från kvällen, ellie är du taggad på att festa eller?


party!



Nu väntar jag på att mina underbara brudar ska komma och senare ikväll blir det partaj, peace.

usch på denna torsdagen!

Jag sitter nu och försöker få ihop min svenska uppsats som ska vara klar imorgon, det känns som om jag aldrig kommer hinna! Min kväll kommer fortsätta med detta skrivande och sedan ska jag även träna på en presentation tills imorgon. Tur att det är fredag imorgon måste jag säga, peace.

taggar redan inför fredag!


lagom sliten efter skolan, men det bjuder jag på!

På fredag blir det antagligen utgång men bästa Sofie, det ska bli galet kul! Även fast jag har massvis med plugg känns livet ganska bra. Jag fick även veta att min jobbar tid på lördag är fixat så nu kan jag förhoppningsvis fira Simons 20års dag med honom vilket är helt underbart! Men nu ska jag försöka mig på svenska uppsatsen, peace.

sjuk!

Vaknade med världens huvudvärk imorses och tillslut insåg jag att det inte var någon idé att gå till skolan. Kunde knappt se utan att hjärnan bombade och så vidare. Min dag har spenderats framför tvn och fortsätter nog så hela kvällen, jag hoppas på att det blir bättre till imorgon så jag kan ta mig tillbaks till skolan och hinna med all stress, peace.


RSS 2.0