onsdag!



Nu är mobilen inlämnad och jag hoppas lagningen går fort så jag slipper gå med en tegelsten, haha! När vi ändå var i lidköping och lämnade telefonen så drog vi in till stan för mitt hårspray är slut så det fick bli det och jordgubbar, mums! Sen hälsade jag även på morfar. När vi kom hem blev det städning och så vidare. Imorgon ska Simon jobba så jag blir tyvärr ensam men jag ska ändå in och ta spruta och sånt äckligt!


klantskalle!

Jag var i lidköping en sväng idag och fick välja ut en present till jag fyller år, haha det blir lättast när jag väljer själv och när jag gick ur bilen lyckades även min mobil ramla rakt i marken. Ah ni kan väl lista ut vad som hände? En stor jäkla spricka i skärmen. Så det blir väl att åka in med den imorgon och be dem laga den, jag lär ju inte få den på min garanti så det suger kan jag lova! Men nu ska jag kolla på tv, vi hörs!

bad!



Åh det här har varit den bästa dagen på mycket länge! Jag och Simon åkte iväg och badade och låg och sola på stranden hela dagen. Jag har verkligen längtat efter att få bada så det var helt underbart att bada, sola, bada, sola, äta glass och ännu mer bad. Haha kärlek på denna dag alltså. Sen blev det även donken på vägen hem vilket var mycket gott!

några timmars jobb avklarat!



Gud vilket underbart väder det är eller! Jag har varit ute och myst med Simon sen jag kom hem från jobbet och snart tänkte jag duscha lite innan det blir grillat. Tänkte även hjälpa mammsen med maten lite eftersom Pappa och Simon ändå kollar på fotbollen just nu. Jag är även sjukt sugen på att bada så jag funderar på att ta en sväng med Simon ikväll men vi får väl se vad som händer, det kanske blir bio istället, vem vet! (:


lidköping

Kom nyss hem från sjukhuset i lidköping, jag tog lite prover och så eftersom jag har haft feber hur länge som helst och hade det även idag. Men de hittade inget så jag får väl fortsätta äta ipren och hoppas på att jag kan klara av att jobba imorgon!

midsommar!

Min midsommar firades faktiskt med familjen, jag kände att jag inte kunde motstå mammas jordgubbstårta och sen sa även min kropp nej till fest. Det skulle inte sitta fel om man blev helt frisk snart. Jag vaknade imorses av att jag inte kunde andas pågrund av att min näsa var så täppt och min hals tog död på mig. Tänkte värma nägot varmt att klunka ner i halsen så det inte gör så ont men först ska jag slänga in lite mysiga kort från gårdagen!











dra fram tiden lite!


Simon jobbar och jag saknar honom! Men som tur är kommer han i natt igen och jag hoppas att han inte skrämmer mig som han gjorde i natt den fisen! Det är hans sista dag på jobbet för den här veckan iaf och det betyder att han är ledig imorgon och kan köra mig till stan så jag får köpa allt det där min mage ropar efter nu. Haha jag vill ha nutella och i de vill jag doppa jordgubbar och sen är jag grymt sugen på nötter, hejhej matvraket! Jag har ingen feber idag heller, woho det gör mig lycklig!

film & popcorn!



Känner mig rätt trött efter att ha legat under täcket och kollat på film och ätit popcorn. Det är sånt man får göra när man är sjuk. Jag funderar på att sätta på en film till och bara krypa ner i sängen och vänta på att Simon ska komma. Han kommer i natt efter han har slutat jobbet så det blir väl till att vänta ett tag. Det är verkligen underbart väder ute med tyvärr kan man inte njuta av det så mycket när man är sjuk. Men nu ska jag göra lite varm o'boy och en rostad macka, mums!


känns som om man aldrig blir frisk!



Vaknade imorses och kände den där feber känslan i kroppen igen, det blev inget coop för mig eftersom jag fortfarande har den där jobbiga febern. Det har gått en vecka nu med feber från och till så mamma ringde vårdcentralen och de bad mig äta ipren 4 dagar och boka tid om det inte blir bättre. Min tid för att ta spruta imorgon blev också inställd eftersom man inte ska ta den när man är sjuk.. men eftersom jag hade lovat att vara barnvakt så åkte jag med mamma in iaf. Vi var ute lite och sen kollade på tv och spelade spel så det gick ganska bra men nu är jag helt slut. Simon fick även åka och jobba med som tur är kommer han hit i natt efter jobbet!

sunday!





Jag la aldrig in bilder på mitt rum när jag gjorde om det så här har ni lite smakprov på hur det blev. Jag är verkligen super nöjd och det är väl det viktigaste. Dagen har spenderats med hela familjen, Nicklas & Alex kom hit så vi har lekt och spelat spel. När de hade åkt hem drog vi till lidköping för att handla lite och nu ser hela familjen på fotboll medans jag sitter här, som vanligt! Imorgon blir det till att dra till coop och lära sig shop express och sen vara barnvakt åt lille Alex!

lördag!



Kom nyss från matbordet och dagen har verkligen varit slapp, har kollat på film och så vidare med Simon. Eftersom ingen av är riktigt friska tar vi det bara lugnt idag. Picknickfestivalen igår var väl inget att ha direkt. Det kom inte så mycket folk så det kan väl vara en anledning, liksom det regnade från och till så det är ju inte så lockande att sitta ute på en filt och mysa. Eftersom Simon ser på fotboll så tänkte jag slänga in ett inlägg, ska försöka få med honom ut lite sen för jag behöver få lite luft i lungorna. Haha det blir väl att jag kollar när Simon åker skateborad som vanligt. Jag har allt försökt stå på den där skateboarden men nej nej det är nog inget för mig!

picknickfestivalen!


"bild på simons skateboard som han fick av mig på studenten, har glömt av att visa bild på skönheten, haha."

Halv nio drar jag, Simon, Ellie & Sofie iväg på picknickfestivalen. Det lär bli en mysig kväll med vänner, musik & godis, haha! Jag & Simon kom nydligen hem från lidköping efter att ha kollat i affärer. Simon köpte en supersnygg tshirt & en present till jag fyller år. Han är gullig han. Nu ska jag äta och packa ner filt och sånt tills ikväll, jag hoppas ni får en lika bra sommarkväll som mig!

glass i stora lass!



Åh, nu är det sommar! Jag vill bara åka till närmaste sjö och bada men eftersom jag fortfarande är sjuk får jag hålla mig till att ligga i trädgården och sola. Men jag håller tummarna för att vädret är lika bra imorgon & att jag kanske känner mig friskare så jag kan ta ett kvällsdopp eller liknande. Igår fick jag besök av världens bästa, alltså Simon hihi. Han stannar ett par dagar här så jag är mer än nöjd. Vi har ätit glass i stora lass & nyss gjorde vi lite sallad med fetaost, jag har blivit tokig i det. Jag kan liksom gå runt med en burk fetaost och bara äta och äta, åh så jäkla gott! Aja nu ska jag gå ut i solen igen och njuta av både värme och kärlek. Hoppas ni har det lika härligt som jag!

...

"verkligheten kommer ikapp oss fortare än vi någonsin viljat"

Vaknade nyss och känner mig faktsikt lite bättre idag. Så jag tänkte dra mig ut lite och kolla hur vädret ser ut, man kanske kan sola lite förhoppningsvis! Eftersom jag inte är frisk än blir det väl en hemmadag men myskläder och glass i stora lass skulle jag tro. Men ändå är det inte sådär skönt som jag vill, för det saknas något, det saknas någon..

sjuk!

Det blir ett kort inlägg idag, har liggat i soffan hela dagen pågrund av feber. Jag ogillar verkligen att man ska börja ett sommarlov såhär. Men vi hörs när jag mår bättre!

hjärta



jag älskar att vakna upp på morgonen när du ligger tätt intill.
jag älskar att ligga på ditt bröst & dra till mig din underbara doft.
jag älskar att kittla på dina fötter så att ditt gulliga skratt ramlar ur din mun.
jag älskar att se leendet på dina läppar efter du har kysst mig.
jag älskar att krypa in med mitt huvud vid din hals.
listan kan bli lång men den avslutas alltid med att jag älskar dig!

dagen blev inte som planerat



Jag trodde ju att dagen skulle spenderas hemma men icke sa nicke. Jag skulle ringa coop och kolla lite när jag kunde lära mig kassan och det bad mig komma direkt. Så nu har jag suttit tre timmar i kassan och tro det eller ej men jag klarade det, haha. Tillslut fick jag sköta allt själv och bara fråga om det var något. Nu är det bara lite annat att lära sig sen är det bara att jobba på! Nu tänkte jag slänga mig i soffan & äta jordgubbar, underbaaart.

Ge mig lite sooool!



Kallas det sommarlov när man knappt kan se vägen av allt regn? Jag vill verkligen ha stark sol nu så jag har chansen att sola lite innan det blir min tur att börja jobba. Alla andra börjar typ jobba imorgon men jag börjar inte förrän typ om två veckor. Så vart är solen, jag vill bli brun nu när jag väl är ledig! Simon åker hem imorgon och det suger. Lär antagligen åka till honom i veckan för jag klarar inte att vara ifrån honom.. men vi får väl se hur mycket han ska jobba och så. Dagen har mest spenderats framför tven med Simon men det blev även ett besök hos min käre morfar. Nä nu ska jag uttnyttja varje sekund jag har kvar med min snyggis, puss!

lördag!



Åt nyss frukost & nu tänkte jag trycka i mig lite tårta från igår! Dagens planer är inte riktigt bestämda än men jag och Simon kanske ska åka iväg och kolla lite saker till hans skateboard eftersom han fick det av mig i studentpresent. Men det fattas ju lite hjul och sådant så det blir väl att vi tar en sväng och kollar!

Äntligen sommarlov!

Drog på avslutning i morses & jag kan inte säga att jag var så pepp på det eftersom vi var uppe hela natten. Gårdagen blev inte så lyckat som jag hoppades på men men. Kvällen ska spenderas med familjen & världens bästa pojkvän. Men nu känner jag lukten av mat från köket och magen kurrar så vi hörs!

Utgång idag!



Ikväll drar jag & brudarna till mangos! Jag hoppas på att det blir bättre än förra gången där, men det borde det ju bli eftersom jag var småsjuk och åt penicillin förra gången. Innan jag drar iväg med brudarna ska Simon komma och mysa lite, det blir väl ganska sent eftersom han tog studenten igår så han kan nog inte sätta sig i bilden på ett tag, hihi. Jag har ett litet problem bara, liksom frågan är vad man ska ha på sig.. hittar ingenting i gaderoben men jag håller tummarna för att det löser sig i sista sekund!


Student!



Jag kom nyss hem från Simons student. Även fast regnet föll över oss blev det kanon! Om vi sammarfattar det kort så blir det väl såhär; god mat, härligt folk & kääärlek. Visst låter det kanon?

...



Jag kom hem för ett tag sedan och jag har äntligen klarat av mitt sista prov innan sommarlovet! Imorgon drar jag och familjen till Simons student för att fira honom, det ska allt blir mysigt att få pussa på honom igen. Jag saknar honom sjukt mycket och ändå sågs vi igår, haha jag är smått beroende va? Kärlek är underbart, helt galet underbart! Nä, nu ska jag ta och ringa honom så jag får drömma mig bort lite!

en månad kvar till 17!

Såg precis att det är 7 juni idag och det betyder att det är exakt en månad till jag blir 17, härligt! Jag ska snart sätta mig och plugga eftersom jag har prov imorgon, men innnan de tänkte jag slänga upp några bilder till från helgen, njuuut!








mot skolan!



innan jag drar mig till skolan tänkte jag slänga in en bild från green day, behöver nog inte säga mer än så. För ni ser ju hur jäkla underbart jag mår på bilden!

oslagbart!

Jag kan bara säga att green day var oslagbart, helt jävla enormt bra!
Jag hinner inte skriva så mycket idag men hela helgen har varit kanon, i fredags åkte jag och ellie till simon och umgicks med hans familj och vänner sen så på lördagen så var det ju till att köa hela dagen och sen green day. Hela dagen var fylld av en jäkla stämning så jag vill bara spola tillbaka tiden nu. Men jag skriver mer om konserten och bjuder på få bilder så snart som möjligt!

helgen närmar sig!



Igår kom Simon hit för att mysa lite och sen skulle jag även färga hans hår eftersom han har bal idag. Han åkte typ runt klockan ett idag och jag önskar verkligen jag var där nu. Det skulle vara trevligt att se hans bal men allt kan man ju inte få. Jag väntar på att pappa ska komma hem eftersom han skulle köpa med lite jordgubbar hem till mig, jag är grymt sugen nu! Det kan behövas lite sånt när man ska plugga inför ett prov tills imorgon. Helgen kommer nog bli rätt död på bloggen, som sagt ska jag till alingsås och sen på green day på lördag. Imorgon hinner jag bara hem för att duscha och packa och sen drar jag och ellie iväg till simon, direkt efter skolan måste jag springa iväg och köpa nytt fritidskort och flera kilo godis, haha! Julia måste alltid ha resegodis. men nu ska jag ta och äta och sedan njuta av det underbara vädret!


det borde vara olagligt att gå till skolan i denna värmen!



just nu vill jag bara slänga av mig kläderna och springa ut och sola eftersom det är kanon väder. Men men istället ska jag till skolan och göra ett matteprov och sen idrott. Ovärd dag kan jag ju erkänna, skulle hellre tagit på mig bikinin eftersom jag svettas typ av värmen. Men nu ska jag packa ner börkerna i väskan och dra mig mot bussen, vi hörs!


ge mig helg!



Gud vad jag längtar till helgen nu, på fredag åker jag & ellie till alingsås och sover hos simon eftersom vi drar till green day på lördag morgon. Det kommer bli obesklivligt bra känner jag på mig, green day & vänner samtidigt är ju perfekt! Vi får ju även en trevlig helg i alingsås, det ska allt bli kul, så ge mig helg nu?!? (:

äntligen!



jag vet inte riktigt om det är för långt eller inte, men jag låter det vara såhär ett tag och klipper av det senare isf!

RSS 2.0