det känns bra att bränna pengar ibland!

Kom nydligen hem från skövde, jag var där med Simon eftersom jag var tvungen att köpa lite grejer till håret och så. Sen fick jag även Simon till att köpa en snygg halsduk, sjukt snyggt på killar! Fick även hem kläder från hm idag, mums säger jag bara. Men nu blire idol & mys!

på med vinterjackan!

Kom hem från praktiken för ett tag sen, har bara ätit och tagit det lugnt med Simon. Snart blir det till att färga håret lite och typ tv. Jag och Simon handlade efter jobbet så nu har vi chips, dipp och massor av annat gott. Ibland är allt för bra plus att ikväll är det sjukt mycket bra på tven så min kväll blir mycket bra. Jag välkomnade vintern i morses, minus grader och grejer så det blev vinterjacka och vantar. Usch jag vill ha sommar igen!

äntligen truckkörkort!




Jag kom hem för en liten stund sen efter en heldag på olika truckar och äntligen klarade jag det. Så nu har jag körkort till att köra både truck A & B. Känns ganska bra att ha inför jobb och sådant. Eftersom Valeria var med så luncha vi och grejer ihop och sen massa godis. Haha vi löjla oss nog igenom hela dagen men vi lyckades ju ändå som tur är! Tjockis Julia är igång iaf, pizza & godis med valle och nu blire utemat med familjen, woho!


idol, chips & dipp!

Allt på vårdcentralen gick väl bra men så vanligt tror de att det är virus men denna gången fick jag iaf remiss till skövde. Hoppas verkligen det hittar något fel så jag blir av med det! Kvällen har spenderas med Simon och nyss var det idol med chips och dipp. Livet är härligt ibland!


alltid lika kul att besöka vårdcentralen!



Kom nyss hem efter religionen och snart bär det av till vårdcentralen, jag känner mig som en stammis där snart. Och som vanligt ska jag kolla min hals och så, men antagligen kommer de säga att det är virus och att jag ska vila men någon gång kan det väl ge mig en remiss eller något. Blir galen, skaras vårdcentral är inte den bästa om man säger så! Efter det bär det väl av till skolan igen för de sista lektionerna.. Fick fin besök av min gulliga pojkvän igår också och nu ligger han och sover så sött i min säng.

jag hatar söndagar


vill bara tillbaka till green day & känna den otroliga lyckan!


Jag hatar allt som har med söndagar att göra, speciellt denna söndagen. Har inte kunnat sova i natt eller något och jag känner bara att allt går snett idag. Sen är det alltid på söndagarna man ska ta tag i läxorna som man aldrig orkar, sista dagen på helgen och så vidare. Det är ingen glad dag idag direkt så jag lägger nog bloggen åt sidan och sätter mig i ett hörn och försöker plugga..

i never meant to start a war.


tänk om man såg ut så, jävlar vad avis man kan vara ibland!

Jag tänkte läggga mig i sängen och kolla på transformers nu, ganska skönt även fast det är lördag! Jag har nämligen jobbat hela dagen så är helt slut, men donken i magen så sitter en film bra! Aja det finns inte mycket mer att skriva, chill helg hemma hos mig iaf!


thaimat!


du gör mig lycklig!

Jag väntar nu på att min kära bror ska komma hit med thaimat, är vrålhungrig! Är ortroligt trött efter dagen på praktiken så det blir en lugn kväll med tv och mys. Eller ah vi får väl se om det blir mys, svårt utan min älskling kan jag lova er. Och jag saaaaaknar honom över allt annat. Men godis & tv blire iaf!


vad ska man göra när man är sjuk?


har även haft besök av världens bästa bror!

Har nu sett på gamla filmer och sedan avsnitt av idol jag missat plus välkommen åter! Haha en hel del tv hör ni men så äre. Imorgon drar jag tilbaka till praktiken och min underbara arbetskamrat linn, henne har jag saknat! Ikväll blir det ännu mer tv, halv åtta hos mig & sen idol!

trött på att vara sjuk!

Som sagt, jag är oerhört trött på att vara sjuk, det får nog bli till att dra på praktik imorgon. Hoppas på att vara tillräckligt bra tills imorgon iallafall, klättrar snart på väggarna för jag är så rastlös, haha. Det blir ju inte bättre av att Simon åkte hem igår också, jag saknar dern filuren!

SJUK!

Min blogg har varit helt död men har varit sjuk de tre senaste dagarna, i måndags kväll hade jag över 39 graders feber och var inte alls pigg kan jag ju säga! Igår var det studiedag men den spenderades i sängen och så fortsätter den idag. Just nu tar min hals död på mig, har svin ont så fort jag sväljer. Det får bli en hel del oboy idag känner jag. Ganska tråkigt inlägg men ni får klara er tills jag blir frisk igen!

morgon fika!


bild från fredags..

Nicklas ringde imorses och underade om jag och Simon ville dra till något café och äta frukost med honom och självklart hängde vi på. Åt en riktigt god grillmacka och efter det blev det en promanad med pojkarna. Mysig början på dagen iaf, nu får vi se vad som händer!

...

För det första var gårdagen kanon, en kväll att minnas! Jobbade 17 - 22 idag och innan jobbet sov jag typ bara, haha var tvungen att vila efter igår. Efter jobbet drog jag och Simon till donken och sen vidare till min bror där vi kollade på film. Ganska bra dag & jobbet gick riktigt fort idag, kanske för det hände lite konstiga grejer. Jag vet inte men nu är jag iaf hemma och det är gött!


PARTY!

Julia taggar & jävlar vad nice kvällen kommer bli!

dancing in the moonlight



Kom hem från praktiken för ett tag sen, efter sju timmars jobb är jag ganska trött men nu ska jag samla nya krafter för att dra ut på party ikväll. Jag och brudarna drar till kronan och festar loss, sen möter jag även min snygging till pojkvän där och så vidare. Det känns som kvällen kommer bli kanon, Simon drar även med mig hem sen, vilket är ett stort PLUS!

första dagen på praktiken..

Praktiken har kommit igång idag och jag har redan trött efter första dagen haha. Det som känns tråkigt är ju att jag redan har jobb på coop och nu helt plötsligt jobbar jag sju timmar gratis varje dag. Men aja det är smällar man får ta, ska ju få lära mig beställningar och sånt så det är väl bra. Imorgon ska vi dela upp oss vilket är lite tråkigt, kommer sakna linn. Haha hon är världens skönaste ska ni veta & här kommer en bild på godingen när vi frös i kylen!


sjuk igen..

Har spenderat mig dag framför tven med bästa pojkvännen, blev ingen skola för min del idag eftersom jag knappt kan svälja pågrund av halsen. Kul kul att alltid vara sjuk. Aja nu ska vi fortsätta kolla på oth & käka lite glass eller något kanske? Vore gottigott!

13e september.





Kom nyss in efter en promenad med tjejerna, innan det var jag i skövde och så. Köpte mig en vanlig enkel kjol och sen strumpbyxor. Ganska nöjd! Det blev inget skrivet igår eftersom jag var med Simon och så. Kollade även på baksmällan, haha skön film!

htc wildfire



Sitter nu här och försöker lära mig min nya telefon. Min telefon la av igår, den har krånglat länge pågrund av sprickan så nu ville den inte hänga med mer. Gårdagen var förresten grym, det var längesedan jag hade så fruktansvärt kul. Tack brudar!

VAD GÖR VI? NU KÖR VI!



Sitter nu här och taggar för kvällen som spenderas med mina underbara brudar. Jag tänkte hoppa in i duchen och ta en jäkligt lång varm duch snart för att sedan leva livet natten lång!


...



mjukis, goa tofflor, kvällsmat, idol & en söt bild på min snuttis!
visst låter det bra?
har sovit ända sen jag kom hem eftersom jag haft grym huvudvärk.. fick även byta bort mina timmar på jobbet och det är jag gald över. Hade nog inte orkat jobba när huvudet inte är med. Borde egentligen pluggat som en galning idag men som sagt har det ju inte gått så vi håller tummarna på provet imorgon!

sovmorgon - skola - skövde - plugg!

Ni kan se hela min dag bara på rubriken men jag hade som sagt sovmorgon till 12, sen hade vi två ovärda lektioner så jag drog till skövde med Simon efter det för jag behövde nya strumpbyxor till fredag. Sen köpte jag även lite smink och nagellack. Plus att Simon köpte världens snyggast skjorta, det gillar vi! Nicklas och alex kom för ett tag sen och vi har ätit och så. Simon har även åkt hem eftersom han skulle kolla på någon bil och så vidare. Aja hoppas jag kan få hit honom snart igen för jag saaaaknar honom redan. Nu ikväll ska det bli plugg, vi får väl se om jag lyckas!


världens sötaste pojkvän.

Jag har varit på truckutbildning hela dagen med skolan och tyvärr ska vi dit imorgon igen för att se om vi klarar andra delen av utbildningen för att få truckkörkortet. Efter det kom Simon och hämtade mig och sen fick jag tre röda rosor, naaa världens gulligaste säger jag bara! Sen har jag även hunnit med att övningsköra lite och nu måste jag försöka kolla på alla läxor, usch jag kommer aldrig hinna! Dåligt bloggande men hinner tyvärr inte..


äventyrslandet!








Har spenderat dagen på äventyrslandet med Simon, Nicklas och Alex. Vi drog dit för vi trodde det var något kul för Alex och vi hade mycket väl rätt. Haha han hoppade runt över allt!


jobb 17 - 22


Coop Julia!

Kom hem från jobbet för ett tag sen, har typ bara ätit och käkat godis sen jag kom hem. Eftersom jag jobbade till stängning så är det typ ingen idé att hitta på något efter eftersom alla partyn och sånt hinner komma igång innan jag hunnit fixa mig och så. Därför blir det en hemmakväll med film, chips, dipp och en väldigt söt pojkvän! Förhoppingsvis väntas en mysig dag imorgon också, om det blir som planerat!

It's friday i'm in love.

glömde nämna att jag har fått mina byxor i rätt storlek idag, kärlek på dem!



har myst med familjen hela dagen, nicklas & alex har varit här och vi har ätit och så. Magen är full med godis men tänkte fylla på med lite till samtidigt som jag letar upp en film eller något!

gratis donken, woho!








hpl - klassen som du finner det mesta i!

Dagen har faktiskt varit riktigt rolig även fast vi har varit i skolan, vi hade bara två lektioner och två timmars rast + att vi bara satt vi facebook på en av lektionerna! Ni hör att det är ganska go dag va? På rasten drog jag, ellie, sofia och valle till donken och det tog ett jäkla tag innan vi fick i hamburgarna men eftersom deras grill krånglade fick vi pengarna tillbaka och såklart fick vi det vi hade beställt tillslut. Haha gratis mat är alltid härligt! Ikväll blir det bara chill med typ tv och godis, känner faktsikt inte för att dra ut på något denna helgen. Jobbar ju imorgon också så det lär inte bli så mycket mer än jobb & mys!

i wanna be a billionaire so fricking bad



Kom nyss hem efter att ha simmat med mammsen lite, det var riktigt härligt och nu känner man bara för att krypa ner under täcket och mysa med film & godis! Slutade sent idag så kom typ hem och sen åkte jag igen efter jag hade ätit. Lång dag men ändå ganska slappt, först lagade vi mat haha blev faktiskt okej denna gången och sen har vi typ bara lyssnat och kollat på film typ. Men nu blire myyyys!

nelly.com!



Simon löjlar sig lite för er som inte ser det, haha han är söööt!

Har precis beställt ett par nya byxor och skickat tillbaka ett par som jag fick idag men tyvärr skickade de dem i fel storlek! Men som tur är passade linnet och sjalen. Dagen har väl varit sådär men när jag väl kom hem fick jag ju umgås med min plutt så det var härligt. Han åker nämligen och jobbar ikv så jag måste njuta lite extra nu! Förresten så tog jag fel på dag när det gäller true blood, det är ju tusan idag.. Julia med kollen!

RSS 2.0