chill!



Slutade tidigt idag så då hämtade Simon mig och vi drog hem och bara myste eftersom Simon skulle iväg och jobba natt sen. Men de ringde och sa att det inte behövdes något så han ska inte jobba förrän imorgon natt, underbart! Slipper sova ensam i natt och det gör mig överlycklig haha. Sovmorgon imorgon och sen ska vi ha inspark för ettorna, vi får väl se hur det blir, hoppas på det bästa! Nu blir det lite oth igen och sen true blood ikv, niccce!


skola, skövde & mys!




Kom nyss hem från skövde där jag shoppade lite med Simon, hittade äntligen min storlek på skorna jag viljat ha ett bra tag sen hittade jag även en grymt mysig tröja och smink. Nu ska jag och Simon mysa lite och kolla på oth, haha jag är verkligen galen i serien!

matfestivalen x2


Jag har som sagt spenderat två nätter på matfestivalen nu, hel grymt. Eftersom jag är ganska trött efter helgen så blire att bara ta det lugnt idag och mysa med världens gulligaste pojkvän. Film & godis låter lockande så det blir nog något i den stilen!

grym kväll igår!

Kvällen igår var grymt bra, umgicks med underbara männsikor & dansade runt på gatorna. Det var som sagt matfestivalen igår och det var lika bra som andra år om inte lite bättre. Men tyvärr lägger jag inte upp några bilder eftersom jag tog typ bara tre och de behåller jag nog för mig själv om jag inte vill bli dödad typ. haha! Sen vill jag även bara säga stort grattis till både Sofie & Ida som båda fyller år idag, firade dem inatt lite grann och jag säger bara såhär; ni är grymma tjejer! Vi får se hur kvällen blir, kanske matfestivalen igen?


neeeej, inte sjuk igen!

Gick och la mig direkt efter skolan och har typ sovit hela eftermiddagen. Min näsa rinner och jag känner mig fruktansvärt förkyld. Perfekt tajmin nu när det är matfestival imorgon och allt. Men aja, jag får bita ihop och dra dit ändå, något sånt kan man ju inte missa. Kort inlägg men jag pallar inte sitta vid datan!

back to school..



Jag kan ju säga att jag redan är skoltrött efter första dagen och det blir inte bättre av att se på vårat schema, slutar sent typ varje dag, usch! Vi hade till och med en seriös lekion första dagen, så ska det inte vara! Men när vi väl hade kommit därifrån så åkte jag med mamma för att köpte lite små grejer. Hade ju inga block till skolan så fick ju bli sån skit och sen typ body butter och nagellack. Och sen när jag blev det pizza och oth, ganska härlig eftermiddag iaf!

...

Jag blir så glad av att se dig le,
jag blir så glad att se din skratta.
Ett hopp inom dig har kommit tillbaka,
ett hopp som vi ska hålla kvar.
Tillsammans ska vi kämpa för något så viktigt,
för något så vacker, för något så levende.
Ditt liv & din fantastiska själ.

har världens finaste pojkvän..


bild från igår, ni är bäst tjejer!

Har bara haft en mys dag hemma idag men tyvärr spenderades den utan simon. Mormor och morfar kom hit och åt middag och så, underbart att se dem igen! Nu har jag fyllt min mage av kakor, det satt perfekt. Jag sitter just nu och kollar på mini pc, jag ska allt köpa mig en men det är svårt att välja vilken. Simon får ta och hjälpa mig. Förövrigt är han världens finaste pojkvän, han ringde mig förut och börja sjunga på våran låt och som ni förstår smälte jag drikekt. Han är så gullig och nu saknar jag honom bara mer!

tack för en underbar dag!

Jag har haft en helt perfekt dag med mina favoriter i göteborg, jag köpte mig endast en skjorta och sen blev det lite saker till Simon, hihi. På vägen hem stannade vi i alingsås lite och jag fick några pussar av min plutt, helt underbart! Kort inlägg men jag är ganska trött, haha!

göteborg nästa!


Sitter här med herr banan och väntar på mina favortiter, en härlig dag väntas!

gör om på bloggen, därför ser den ut som den gör!

tänkte ändra lite men tiden springer iväg så vi får se när bloggen blir fixad och klar!


vad sägs om svarta naglar?

Tänkte ta och måla naglarna lite, frågan är vilken färg men i slutändan brukar det bli svart vilket fall som helst. Nicklas och Alex kom hit med glass förut, mums säger jag bara! Men nu är de iväg och leker på lekplatsen och sen när de drar hem funderar jag på att ta med mamma ut för att övningsköra lite, hatar det men man måste ju försöka lite kanske? Senare ikväll ska jag iaf vara med mina godingar och planera morgondagen med dem, planen är att dra till göteborg och det behövs nu innan skolan börjar tycker jag så en helt underbar dag ska planeras!

hör en underbar röst i örat..


sjukt sugen på tattoooooo!

Pratar i telefon med min plutt. Sista dagen med sommarjobb idag men det är inte slut på jobb på långa vägar. Men nu har jag iaf mer än en veckas ledigt till nästa pass. Jag trivs verkligen på mitt jobb, själva jobbet är ju inte det viktigaste utan umgänget. Ett riktigt skönt gäng det där! Men nu tänkte jag slänga mig i soffan och ta det lugnt, vi får väl se vad kvällens planer blir!


ledig resten av dagen!



Jag har hunnit med att jobba mina timmar, ätit på restaurang med familjen, kollat på film och sovit. Man hinner mycket när man går upp kvart i fem, haha. Men eftersom dagen inte är slut än tänkte jag umgås lite med brudarna men imorgon äre jobb igen! Simon åkte även hem idag, jag saknar honom redan.. Men nu ska jag fixa mig och dra ut, nice bajs!

fredagsmys!

Godis, check! Mysig Simon, check! Oth, check!
Min fredagskväll blir mysig även fast jag måste lägga mig tidigt pågrund av att jag börjar klockan 06.00 imorgon. Jag kom nyss hem från jobbet och dagen har gått riktigt fort kan jag säga. De bjöd alla på taco buffé och grejer, gulligt! Godisskålen lockar så vi hörs :D

...


världens finaste pojkvän

Eftersom jag var ledig idag blev det en lång sovmorgon och sen drog jag och simon till skövde en sväng. Köpte bara hårspray och volympulver och sen ett par örhängen! När vi väl kom hem igen kom nicklas och alex och då bakade vi och grejer med alex. Rätt mysigt dag och jag älskar muffinsen som ligger i köket just nu. Imorgon blire jobb igen och det fortsätter så hela helgen..

sovmorgon, jobb & promenad!

Ganska härlig dag ändå eftersom detr började med sovmorgon och sen blev det jobb. Timmarna rullade på ganska fort eftersom söte linn jobbade, eftersom du antagligen läser detta ska du veta att du är bäääst! Efter jobbet hade jag en gullig pojkvän som hade gjort annanaspaj till mig, tusen tack den var underbar! Sen tog jag även en promenad med mina goa töser! Nu ska jag mysa in mig i simon och kolla på oth! Förresten har jag fått extra jobb nu på helger och sånt, riktigt nöjd eftersom att pengar betyder shopping, woho!

hemma!



Kom precis hem efter att ha varit i laxå där pappa köpte motorcykel, nice! Sen drog vi även till burger king och åt lite gott. Eftersom vi var så nära askersund drog vi även till simons mormor och morfar och hälsade på. Ganska härlig dag, men imorgon är det jobb igen..

jag är död, helt slut!

Jobbade 7-18 & jag känner knappt mina fötter nu. Haha det blev en lång dag men vad gör man inte för pengarna! Kvällen spenderas med Simon och eftersom jag är ledig imorgon ska vi kanske åka och kolla motercykel och grejer till pappa. Är sjukt sugen på att gå i affärer nu också, men vi får väl se när tiden finns för det. Men jag har inte så mycket värt att skriva idag så jag slänger mig i soffan istället!

woho, partyyy igår!



Vaknade nyss med lite små huvudvärk och otroligt ont i fotleden. Haha jag vet inte riktigt varför men det är väl så det ska vara. Hade en hel go natt med Sara i lidköping. Det kan inte bli bättre än när man är med den bruden! Nu ska vi börja tagga inför matfestivalen ist som är 27 - 28 augusti, jäklar då kör vi igen! Jag sitter här och räknar ner tiden till Simon kommer, han skulle komma runt ett så det är inte långt kvar. Happyface!

lördag.



Har precis ätit en stor fet pizza, mums säger jag bara! Dagen har typ inga planer utan vi tar det som det kommer, när man väl är ledig från jobbet är det gött att vara helt ledig och bara ta det lugnt ibland. Eftersom jag bara har tagit det lugnt hela dagen har jag inte mycket att skriva så återkommer när jag vet lite mer, haha! (:

fredagen den trettonde..


låten spelas om & om igen, sjukt skön!

ah som sagt är det fredagen den trettonde idag och jag känner att det stämmer ganska bra med otur! Först blir jag jagad av en geting när jag gick ut för att slänga skräp på jobbet och jag är totalt livrädd för getingar.. Sen när jag satt i kassan gick strömmen hela tiden och ingenting ville funka, kul va? det känns skönt att sätta sig ner och varva ner nu, jag är ledig hela helgen men tyvärr spenderas den utan min söte simon. Så vi får väl se vad man ska hitta på, men ikväll ska jag allt ta det lugn. Är sjukt trött efter jobbet!

äntligen hemma!


låt oss skratta, haha!

Jag jobbade till klockan 21 idag och har nu kommit hem och ätit upp kylskåpet. Haha jag var verkligen galet hungrig och jag blev överlycklig över tårtbiten som väntade på mig.. kunde det bli bättre efter en låång arbetsdag? Ohnej! Mamma och jag hade tänk kolla lite hotell i cypern sen, hihi nice att vi kanske ska åka nu till höst. & vi kanske stannar två veckor. Jag älskar det, två veckor med sol och bad med familjen!

härlig dag!

Sa hejdå till Simon för ett tag sen & det var allt annat än härligt kan jag säga. Usch jag saknar honom redan! Men vi har haft en riktigt härlig dag kan jag ju säga. Mamma och pappa skulle iväg till spiken och då hängde vi på, vi åt en helt underbar sommar buffé och sen gick vi runt och fika lite och så. Sen drog vi även till läckö slott och kollade lite. Det kanske låter tråkigt men vi hade det riktigt mysigt kan jag säga, satt lite vid vattnet och så! Här kommer lite bilder från dagen;










10 månader!



Vaknade vid halv tolv typ och nu sitter jag och simon och äter frukost! Jag & Simon har 10 månader idag, ihh det har verkligen varit den bästa tiden i mitt liv. Han har förändrat hela min värld, fått mig att flyga på rosa moln. Men om jag ska säga bara något kort om Simon så är han den perfektaste pojkvännen man kan ha och jag älskar honom över allt annat. Som ni förstår ska vi spendera dagen tillsammans och bara njuta!

Simon är en jäkla pajjas!

Slutade jobbet vid tre och när jag kom hem landande jag i soffan och kollade på tonårsliv, haha skön film det där! Eftersom jag är ledig imorgon tänkte jag och Simon hitta på något men vi vet inte vad, kanske bio? vem vet! Men nu ska jag ta och typ slå ner Simon som gör allt för att störa mig när jag skriver, han är en jäkla pajjas. Han spelar tjej och dansar typ till waka waka och bara är allmänt knasig. Haha men han är fruktansvärt söt även fast han gör grimaser! Här kommer även Simons låt, haha!


mot skövde!



oseriösa julia är igång & nu drar jag till skövde en sväng men min plutt, härligt!

woho, det är lördag!



Jobbet gick ganska bra eftersom jag hade folk att prata med typ hela dagen. Mycket härligare när man jobbar ihop! Men jag kan säga att jag var grymt trött eftersom jag gick upp kvart i fem och sen var det även fest utanför typ hela natten och självklart kunde jag inte somna av allt ljud! När jag kom hem var min bror och alex här så jag prata med dem och åt även donken, mums. Sen somnade jag till någon timma och nu blire till att vara med alex & simon och sen får vi se vad kvällen bjuder på. Förresten så är jag ledig imorgon, niiiice!


SJUK

Andra dagen jag har feber nu, därför har bloggen varit död. Jag ska nog försöka att gå till jobbet imorgon, men vi får väl se hur jag mår! Börjar klockan 06.00 imorgon men jag slutar ju redan klockan ett som tur är. Men nu ska jag kolla på ännu mer film och äta ännu mer godis som jag har gjort hela tiden!

Mot jobbet!



Nu ska jag fixa håret och äta lite för att sedan sätta mig på bussen mot jobbet! Jag slutar inte förrän klockan 18 ikväll men som tur är jobbar linn lika länge så då går tiden lite lättare framåt!

SALE!



Åh vad jag älskar rea eller, har fyndat hela dagen i trollhättan! När jag kom hem tog jag en mysig promenad med Sofie, hon har varit i turkiet så var tvungen att träffa henne nu när hon kom hem. Jag har saknat den bruden! Kvällen spenderas med Simon och imorgon äre sovmorgon till klockan 12, underbart!

ledig!



Jag vaknade vid typ tio och gick upp och gjorde fukost till mamma och pappa, haha. Lite gulligt måste man vara ibland. Sen så satt vi och åt och pratade och bestämde oss för att åka rn sväng till trollhättan. Så nu har jag fixat mig och om en liten stund drar vi. Ikväll kommer Simon också, kärlek!


försöker ta mig upp från skiten och gå vidare.. men det är svårt.



Jag kom nyss hem från jobbet, har ju som sagt en stor klump i magen efter gårdagens händelse. Det är svårt att gå genom källaren och förstå att det inte kommer en kanin och springer efter en längre. Att det inte finns någon där som vill kela. Men aja, det enda sättet att ta sig igenom de är att göra allt annat än att tänka så det var ganska bra att jobba. Jag är ledig imorgon så vi får se vad kvällen bjuder på. Det kanske blir fest men det beror lite på vad kompisarna vill. Vi tar kvällen som den kommer helt enkelt!


vila i frid världens bästa kanin!



Allt bara snurrar runt nu, ibland kan man inte inse att det är sant. Allt jag kan säga nu är att jag skulle göra vad som helst för att få hålla dig i min famn igen även fast vi alla vet att det är omöligt. Jag älskar dig för du var mer än bara en kanin. Du var något extra, något speciellt. Vila i frid Vera!

RSS 2.0