låång dag!

Kom nyss hem efter att ha varit i lidköping för att hälsa på älskade morfar & sedan handla med päronen. Det blev även lite hamburgare och sånt på vägen hem, gott som fan! Det är första gången jag verkligen sitter ner idag, först skola sen åkte jag och mamma för att hämta mitt beställda löshår. Eftersom jag ska till frisören och klippa in det och så imorgon så jag behövde ta hem det redan idag så jag kunde tvätta det och lite så. när jag hade grejat med håret åkte ju vi till lidköping och nu behöver jag egentligen plugga eftersom jag har prov imorgon men jag orkar inte ta tag i det riktigt så håll tummarna för mig imorgon! Jag lägger in bilder på det nya håret imorgon förmodligen, vi hörs!

lööördag!



Jag och Simon försöker komma på vart vi ska göra av denna kvällen, just nu har jag inga idéer i huvudet men vi kommer nog på något tillslut. Dagen har spenderats i lidköping eftersom vi var och hälsade på morfar. Efter det åkte vi till stan och köpte pizza, alltid lika gott! Jag har inget mer att säga just nu så ha det bra!


"Att vakna bredvid någon man älskar kan förändrar en hel dag"



"bilden är i repris men jag älskar den så mycket att jag inte kunde låta bli att lägga in den, det är din kropp jag vill vakna bredvid på morgonen & det sista jag vill höra innan jag somnar är dina perfekta andetag"

Som sagt vaknade jag tätt intill Simon imorses och det är verkligen det bästa jag vet! Han körde mig till skolan och sen hämtade han mig när jag slutade, vi drog aldrig på marknaden utan istället åkte vi till skövde och kolla efter lite små saker. Hittade lite smått & gott och sen fick jag även mitt paket från hm idag, jag kan bara säga att jag är mer än nöjd. Har precis ätit godis och kollat på en film med Simon & vi får väl se vart kvällen bär oss, ha det bra!

torsdag.




Åt nyss och känner mig sådär härligt mätt nu. Simon kom för en stund sen och det gör mig överlycklig. Han stannar till måndag morgon så nu ska jag passa på att njuta så mycket jag kan. Jag ska till skolan imorgon men efter det hämtar han mig och sen ska vi nog dra runt lite på skaras marknad eller något, mysigt!
Fick ett sms förut om att mina kläder från hm har kommit, jag får väl ta ut dem imorgon när jag ändå är i stan. Men nu ska jag tjocka till mig med lite kakor & sen chips, vi hörs!

onsdag


" alex & jag, myyyys! "

Det känns som jag har hunnit med en hel del grejer idag, jag började inte skolan förrän halv tolv så jag var barnvakt åt lille alex. Efter några timmar där tror jag till skolan och körde igenom tre lektioner och fick även veta att jag får vg i idrott. Fatta att jag blev helt chockad, liksom jag har varit sjuk jätte mycket och inte direkt varit så seriös på lektionerna men ändå slutade det med vg, haha jag gillar min lärare asså! När jag kom hem åt jag lite och sen drog jag iväg till coop för lite information och sånt. Eller ah, vi satt mest där och åt jäkla massa chips, haha. Efter det pratade jag med Ellie och vi bestämde oss för att ta en promenad men nu sitter jag här och funderar på vad man ska spendera det sista timmarna på dagen till. Känns lite små tråkigt att jag inte kan prata med Simon hela kvällen som jag altid gör annars men men. Han var på jobbintervju och sen ringde de och frågade direkt om man ville jobba i natt och självklart tackar man inte nej! Aja jag saknar honom som tusan så det är tur att han kommer hit imorgon, nu ska jag dunka musik & hoppas på att timmarna går fort till imorgon!

tjugofemte maj


"allt är upp & ner, helt okontrollerat & underbart"

Kom nydligen hem från skolan, det regnar och då passar jag på att slänga mig i soffan och bara ta det lugnt idag... ska även fylla i lite papper som jag ska lämna på coop imorgon om sommarjobbet. Jag ska på trivselkväll där imorgon och typ få information och träffa de som ska jobba i sommar. Men nu ska jag ta mig något att äta så min mage slutar låta!


24 maj



Kom hem typ halv nio efter att ha spenderat dagen med Sofia, det blev pizza och så vidare. Rätt mysigt kan jag berätta då. Det finns inte så mycket mer att berätta om dagen, vi gick runt, pratade, skrattade ah och allt det där. Gårdagen var också sjukt mysig, åt mina första jordgubbar för i år och sen kom Nicklas, Sandra och Alex och grillade och sånt. Hann även att dra en sväng till lidköping med päronen och hittade som tur var ett par nya jeans och sen var Simon sjukt gullig och köpte örhänge till mig, tuuuusen tack!

tack för en väldigt blöt natt!


"världens bästa pojkvän"


Idag känner jag mig riktigt seg och orkar inte göra någonting. Igår vad det kullenfestivalen, kan kan ju inte säga att musiken var den bästa men sällskapet var bättre än bäst. Det var väl lite tråkigt att vädret inte ville följa med oss men vi överlevde med våra pölar i skorna. Dagen spenderas med Simon, tänkte gå ut lite eftersom solen skiner och jag har hört ett rykte om att Simon ska försöka få upp mig på sin skateboard, haha hej hej blåmärken!

ogillar huvudvärk!



Tyvärr så blev det ingen skola för mig idag, jag har haft sån jäkla huvudvärk att jag knappt har kunnat kolla. Det känns som om jag börjar drabbas av migrän eller något. Jag har inte haft det så jag hoppas verkligen inte att det börjar! Gårdagen var iaf kanon eller mässan var inget vidare men liseberg var mycket kul. Plus att det var sjukt varmt, härligt men svettigt. Men nu ska jag vila upp mig inför nationella prov i matte som är imorgon och jag hoppas turen följer med mig den här gången iaf!

klockor

Jag sitter här och kollar runt på klockor, jag tänkte ta och köpa mig en när jag känner att pengarna räcker till.. Någon av dessa sorterna skulle inte sitta fel, men frågan är vilken av dem är snyggast?





tisdag



Jag tänkte bara slänga in ett kort inlägg, jag borde sätta mig ner och plugga men jag känner inte för det som vanligt, haha! Förresten så åker vi till göteborg med klassen imorgon. Först någon skolgrej och sen liseberg och det bästa med det är att skolan betalar åkband och allt, härligt! Eftersom jag kommer hem sent imorgon blir det nog inget skrivet förrän på torsdag. Men jag ska försöka ta lite bilder, haha vi får väl se om jag lyckas. Men nu ska jag äta min billys panpizza, vi hörs!

...



Jag borde plugga men talen bara bildar fel svar i mitt huvud.
Jag har kastat iväg böckerna för att bara glömma allting och låter mina öron smälta in i härlig musik.

söndag



Vaknade nydligen, har bara hunnit få i mig lite frukost. Jag och Simon landade hos Nicklas en sväng igår och sen lånade vi med oss ett par filmer så dagen kommer nog spenderas framför tven. Det är så en söndag ska vara!
Jag måste även plugga lite, men vi får väl se hur det går med den biten, haha!


...

Nicklas och Alex drog nyss hem. Var ute och åt med familjen idag på en mysig restaurang och sen blev det att leka med Alex och så vidare. Som sagt drog de nyss hem efter att vi hade grillat och grejer. Ikväll blir det bara chill med Simon, det är rätt skönt att bara vara hemma. Men nästa helg blir det party så vi kan ju börja tagga redan nu!

...


Jag hoppas ni överlever den dåliga bildkvaliten!

Nu ska det lagas mat med Simon, hambugare & strips sitter rätt gött just nu!
Hoppas ni får en bra kväll, jag tror inte det blir mer bloggade för idag eftersom jag ska umgås med min gulliga pojkvän. Eftersom han läser så kan ju jag vara lite extra snäll och säga att han är bäst i världen också, haha! (a)

marabou passion, gillas!



Testade nyss marabou passion och jag kan verkligen tipsa om den!
Det var en såndär marabou man bara inte ville sluta äta på.
Så mitt tips är att verkliegn testa den!


...


" dessa godigar står i köket och väntar"

Dagen har typ spenderats i köket haha, först duschade jag ju och det jag nämnde och sedan blev det till att stå och baka. Rätt kul kan jag erkänna! Sen så är det så att mamma är sjuk så då blir det så att jag ska fixa mat. Eftersom vi hade köttfärs tog jag det lätta alternativet och bestämde mig för att det blir tacos, alla grönsaker och såser är klara och nu väntar jag bara på att Simon ska komma så sätter jag igång att steka köttfärsen. Tänkte vara lite snäll att vänta på honom eftersom det bara lär bli jag, Simon och pappa som äter. Vi får se om jag skriver något mer ikväll, det beror lite på vad jag och Simon hittar på!

vad händer idag?

Som sagt är jag ledig idag och jag vet absolut inte vad jag ska göra, måste verkligen komma på något kul!
Senare idag kommer antagligen Simon iaf, det blir lika mysigt som vanligt kan jag lova. Jag tänkte ta mig en lång dusch och raka benen, görs ansiksmask och så vidare.. visst låter det rätt gött?
men nu ska jag allt lämna datorn så man får ut något av denna dag, synd bara att det är tråkigt väder ute. Det skulle inte sitta fel med lite sol över skara så man kunde suttit ute i solen och stekt!

nationella prov i matte.


"du är pojken som vände mig värld upp & ner"

Dagens plus var att vi bara hade nationella och sen kunde dra hem men tyvärr hade jag ingen buss som vanligt. Provet gick åt skogen kan jag berätta och jag menar verkligen åt skoooogen!
Eftersom det gick som det gick är Julia lite små sur idag och känner bara för att krypa ner under täcket men jag hoppas på en vändning eftersom jag ska bjuda min bror på bio idag, han måste ju få sin present!
Förresten så är vi lediga resten av veckan, det får ett stort PLUS.

"bättre på huvudet än i huvudet"



Som sagt, jag borde ju plugga men boken ligger mycket bättre på huvudet just nu!


...



Tänkte bara berätta att denna dagen har spenderats hos min bror eftersom han fyller år. Jag var ju och letade present till honom igår men jag bestämde mig för att bjuda honom på bio ist eftersom han älskar sånt. Sjuk mysig dag med de människorna jag älskar mest.
Just nu är jag med Simon och vi tänkte mysa framför tven med chips & dipp, hoppas ni får en bra kväll!


gårdagens köp;




grattis världens bästa bror!


tiden bara springer iväg


" tänk att man var så liten en gång i tiden och nu sitter man i en bil och försöker helt plötsligt bli vuxen"

Som sagt, tiden bara springer iväg. Fick veta idag att det inte blir något peace and love för jag jobbar tyvärr då. Måste faktsik ta jobbet före det. Jag rinde iaf till coop idag och fick besked om att jag jobbar sex veckor i sommar, det kanske inte är så jäkla kul men man får pengar! Jag slutade typ elva idag och då hämtade mamma mig eftersom bussen inte kommer förrän halv ett. Vi åkte iaf hem en stund och sen tvinga hon mig ut för att övningsköra, första gången jag satt där och skulle gasa haha! Tur att ingen kunde se mig men eftersom jag skriver nu måste ni förstå att jag överlevde. Jag höll mig på vägen idag iaf, vi får väl se hur lång tid det dröjer till jag misslyckas och kör av vägen eller något stört, haha!
Imorgon kommer Simon och då är han så gullig så han kör mig till Skövde för att köpa present till min bror som fyller på lördag, sen ska jag även passa på att hitta några nya jeans eftersom alla mina är typ sönder eller sitter konstigt. Men nu ska jag ta och äta, jag är vrålhungrig!


4 maj.



Vädret suger men efter att ha somnat en stund i soffan så känns allt rätt bra ändå. Solen skiner faktisk lite nu så det är bara att vara glad. Jag håller på och planera min sommar och jag tror jag kommer få den bästa sommaren någonsin! Först green day och sen kanske peace and love. Jag hoppas riktigt mycket på att jag och Emelie kommer iväg för det vore minnen för livet. Tänkte ta en kort promenad med Ellie och Sofie om en stund och sen slänga mig i soffan och kolla på 17 again. Min kväll kanske inte blir så tokig iaf!

tredje maj.



Dagen har väl varit helt okej men alla vet ju att måndagar suger. Men solen skiner och det får en på bättre humör så det är väl bara att vara glad. Tänkte ta en mysig promenad med Ellie om en stund men först tänkte jag kolla runt efter lite snygga kläder på internet och drömma mig bort!

ett underbart väder med en fantastisk pojkvän.






första maj.



Just nu sitter jag och hostar ut mina lungor och väntar på att timmarna ska rulla på lite fortare så att Simon kommer!


valborg!



Valborg blev väl inte som planerat eftersom jag fortfarande är ganska sjuk. Men det blev mer än bra ändå kan jag ju säga. Sara kom hit och det var verkligen super mysigt. Det var sjukt längesedan vi var med varandra så det var på tiden. Visst vi träffas typ varje dag i skolan men tyvärr hinner vi inte på helger och sånt eftersom vi båda har pojkvänner och olika kompisgäng. Aja det blev god mat och mycket godis, precis så en tjejkväll ska vara!

RSS 2.0