just nu:

Svenska B har aldrig varit min grej, men nu sitter jag här med en läxa som jag inte fattar. Som tur är kommer min favorit Simon hit och kväll så han kanske kan hjälpa mig. Istället sätter jag på tven och äter mammas goda pasta, mums!

ledig!

Eftersom vi bara hade en lektion idag och just den lärare var sjuk så är vi LEDIGA! Jag älskar det, verkligen behövligt för mig eftersom jag är fruktansvärt förkyld. Dagen kommer spenderas hemma i soffan och sen ska jag även försöka mig på min svanska uppgift! Avslutar detta inlägg med ett filmtips:

monday



Hällde precis upp min andra kopp med kaffe medans jag frestar mig med sista minuten resor, det kanske är värt att bara dra iväg en vecka när allt bara känns så där grått och dystert? Humöret är inte på topp, inte så konstigt när skolan är igång och förkyldningen knackar på min axel. Men sånt är livet, jag ska vara glad över att jag får fint sällskap över natten iallafall, peace out!


Where so ever you go, go with all your heart.

Godmorgon! Jag har precis tryckt i mig en god frukost och just nu tittar på en helt underbar pojkvän som ligger och sover. Frågan är vad man ska hitta på en dag som denna? Simon lär ju sova hela dagen eftersom han jobbade till 6 imorses. Jag får väl ta tag i livet och börja med en promenad kanske? & ikväll blir det förhoppningsvis utgång, hoppas bara att någon god själ kan tänka sig att vara taxi åt mig! Avslutar detta inlägg med en go bild från förfesten i torsdags.
peace out!




7 augusti

Jag lever och livet rullar på, men jäklar vad förvirrad man kan vara ibland. Livet går verkligen upp och ner för varenda dag. Det sjukaste just nu är ändå att det känns som sommaren precis har börjat och redan faller det löv från träden. Detta gjorde mig ganska deppig igår i det regniga vädret så jag beställde hem en vinterjacka. Haha jag måste vara galen men det är lika bra för snart faller snön och då står jag där och fryser utan en jacka som jag gillar! Som tur var unnade jag mig en snygg klänning när jag ändå var igång, perfekt för alla sena utekvällar som väntar framöver, peace out!

RSS 2.0