tänkte dejta kudden!

Jobbet gick bra och det bästa av allt var väl att jag träffade mig kusin som jag inte sett på evigheter! Jag hade tänkt att jag skulle lägga mig snart eftersom jag ska upp tidigt för att leta nyårskläder.. lite sent ute, jag vet men det blir lätt så om man inte är smart nog att planera! Men nu ska jag hålla tummarna för att jag är friskare imorgon och orkar med en rolig nyår, peace.

jag har inte turen med mig..

Vaknade imorses av att jag knappt kunde andas, hoppade såklart upp ur sängen och skrek YES JAG ÄR FÖRKYLD WIIHOO! Nej riktigt så var det inte men. Blev inte så pepp på en förkyldning eftersom de är nyårsafton imorgon men sånt är livet. Nu ska jag pysa iväg och platta håret för att sedan bege mig till kära jobbet i tre timmar, peace.


lunch med emelie!


hoppas ni gillar mina oseriösa foton!

Jag ska snart springa iväg till bussen för att dra in till stan och luncha med världens goaste brud, emelie! Jag har inte träffat henne på evigheter så det ska bli grymt kul att äntligen träffa henne igen. Efter jag har varit med emelie blir det till att åka hem och byta till arbetskläder och sen vidare till coop! Men nu får jag nog skynda på lite om jag ska hinna med den där bussen, peace.

livet är en fest!



mina goa brudar jag startade kvällen med, blev tyvärr inga bilder igår så slänger in gamla godningar!

Jag känner att jag har blivit riktigt dålig på att blogga, har fullt upp nu på lovet. Igår åkte jag med Simon till skövde för att han skulle köpa en mobil och sedan drog jag hem till Sara för att förfesta innan utgång! Jag har inte haft så roligt på länge, det var verkligen en lyckad kväll utan snesteg! Men nu ska jag leta upp någon bra film och bara ta det lugnt efter gårdagen, peace.

sitter hos simon.

Tyvärr så har jag inte hunnit sitta vid datorn och därför inget bloggande. Jag är hos Simon förtillfället eftersom vi firade jul med hans släkt igår men vi drar nog hem till mig idag igen så jag slipper åka tåg hem. Lär ju aldrig komma fram i detta vädret. Men vi hörs när jag kommer hem, peace.


nu väntar jag på kalle anka!


GOD JUL!

Jag har precis ätit en mysig julfrukost med mina föräldrar, gröt och smörgås med julskinka. det är fina grejer det! Men nu ska jag sätta på hög musik och börja städa. Mormor, morfar och farmor kommer vid kalla anka och sedan blir det mammas goda julbord. Förhoppningsvis kommer Simon till till julklappsutdelningen iaf, hoppas ni får en lika bra jul som jag hoppas på och krama tomten från mig, peace.

lunch med sofie!



Festandet igår var si och så men ganska kul ändå! När jag vaknade imorses drog jag in till stan med Sofie för en god lunch och sen köpte jag in de sista julklapparna. Nu är även paketinslagningen gjord och nu väntar vi bara på att julafton ska börja! Den bästa julklappen man någonsin kan få kommer imorgon eftermiddag, SIMON! Så nu längtar jag så jag spricker. Men nu blir det mys med katten, peace.

nu drar vi iväg på party!




21:e


jag saknar gullet på bilden!

Imorgon är det avslutning i kyrkan och sen går jag på en mysig lunch med Sofia, bra början på lovet! På kvällen fortsätts ju firandet som jag sagt tidigare. Denna dagen har varit ganska go den med, efter skolan iallafall. Först film och popcorn sen promenad och ännu mera film. Eftersom vi börjar sent imorgon så tänkte jag sätta på ännu en film och mysa ner mig i sängen nu så vi hörs, peace.

Grattis pappa!


saknar denna kväll!

Tar nu tag i mina sista läxor för att sedan få ett lugnt och skönt lov! På onsdag välkomnar vi lovet med att ha avslutning i kyrkan och sen drar vi så långt ifrån skolan vi kan. Längtar redan som en galning till onsdag eftersom det då kommer bli party hela natten lång! Min bror och hans flickvän var nyss här och vi fikade lite eftersom min käre far fyller år, mysigt. Men nu när de har åkt ska jag väl dejta min engelskabok, peace.

julen närmar sig..



Det är redan fjärde advent och bara några dagar kvar tills jul. Så nu får jag allt ta fram alla mysiga tomtar och så vidare. Idag ska min jul börja med stora steg! Gårdagen var otroligt bra, jag jobbade hela dagen men det var kvällen jag syftade på. Vi hade en mysig familjekväll och firade pappa som fyller imorgon. Musik & hockeyspel fick alla goa och glada. Men nu ska jag pussa på pojkvännen lite och sedan hoppa in i duschen, peace.

17:e

Jag kom nyss hem från min shopping i skövde. Jag spenderade denna tid med en av det bästa vännerna man kan ha, Sofie! Tusen tack för att du finns säger jag bara. Jag fick med mig ett par rea kläder, tröja & skor! Sen slank det ner godis och sånt såklart. Men nu ska jag mysa in mig vid teven och hoppas på bättre tider, peace.

pannkakor!



Jag tjockade mig nyss med pannkakor, underbart gott. Kvällen spenderas framför tven, alltid lika härligt! Tänkte göra lite plugg sen också men jag vi får väl se hur det går.. Men nu ska jag fortsätta se på idioterna i lyxfällan, peace. 

trött som aldrig förr!



bilder från igår, det bjuder vi på!

Gårdagen var allt roligt men idag har det kanske inte varit lika kul, lång skoldag efter en lång utekväll är inget att rekomendera! Nu ska jag ta mig lite varm choklad och vänta på ph, peace.

lusse!

Min söndag har börjat riktigt bra, låg länge i sängen och myste med pojkvännen och sedan åkte vi iväg till stan för att handla lite grejer för att göra julgodis så nu väntar vi bara på att det ska bli klart. Kvällen spenderas med underbara vänner och hög musik. Fest på en söndag kväll kanske inte är topp men vad gör man inte för lusse? Imorgon ska man upp vid 06.00 för skolan, usch säger jag redan men sånt är livet ibland, haha. Men nu ska jag ta min sista tid med simpan, peace.

if you can dream it, you can be it.



Jag har haft fullt upp det två senaste dagarna så det har inte blivit någor bloggat. Igår åkte jag med linn till skövde efter skolan och sen när jag kom hem blev det plugg. Idag efter skolan åkte jag till skövde igen fast med sofie. Nu tänkte jag ta fram mina chips och dipp och intväta idol och pojkvännen!

snooze and you lose!


slänger in en söt bild från helgen!

Jag lyckades försova mig imorses igen men som tur var hann jag ändå, jag får nog sluta snooza! Det var väl helt okej i skolan, sista lektionen med linn iallafall haha. Jag har inte så mycket mer att skriva så vi hörs, peace.

att somna i en tom säng är inte riktigt min grej..



jag får nog ta och sätta på en film eller liknande,
för sova går inte utan simons goa kropp, peace.


7 december



Dagen började med att jag försov mig och missade första lektionen, lyckat! Men när jag väl kom iväg så hade vi två lektioner och sen stannade jag kvar en stund med söta linn. Ikväll blir det bara lungt och skönt framför tven hoppas jag, peace.

6 dec


fin grabb där bak!

Usch vad dålig jag har varit på att blogga i helgen och så, men jag har lagt ner all min tid på Simon och låtit datorn vara avstängd. Ganska skönt ibland. Dagen har varit ganska jobbigt om jag ska vara ärlig, lång skoldag och sen läxor. Men nu tänker jag lägga böckerna åt sidan och kolla på film och äta gott. Skriver mer när jag har har något intressant, peace.

hörde jag party? yes!



Jag sitter nu här och väntar på mina goa brudar,
 jag känner på mig att kvällen blir galet bra, peace.

fix!


myser i den nya morgonrocken, götta!

Jag har fullt upp att fixa mig just nu, ikväll blir det utgång som sagt och min natt spenderas med pojkvännen! Eftersom jag var ledig idag följde jag med pappa och fija när de skulle iväg på en grej och eftersom jag vaknade tio minuter innan vi skulle åka så blev det frukost på donken, gott! Och sen blev det även kinamat när vi hade hämtat mamma på jobbet. Rätt mysig dag ändå. När jag kom hem somnade jag till lite igen och vaknade av att gulliga emelie ringde. Alltid lika kul att prata med den godingen! Men nu ska jag börja spela musik och få upp stämningen, peace.

ledig imorgon, woho!

Det gick riktigt bra att jobba idag och skolan var rätt chill så jag ska inte klaga. Vi har även inställda lektioner imorgon så vi fixade så det blev lediga iställe, helt underbart! Så imorgon ska det bli en lång sovmorgon och sen får vi se vad som sker, på kvällen blir det iallafall utgång. Taggar redan som en galning, haha! Men nu blir det tv, peace.

mysig dag med linn!

Efter skolan drog jag och linn iväg för shopping, jag hittade lite små saker så som smink, morgonrock och trosor haha. Efter det åt vi pizza och bara tog det lugnt. Det är alltid underbart att spendera tid med den gullisen. När jag väl kom hem åkte jag till posten för att hämta ut lite av simons julklappar. Så nu blir det nog till att slå in dem och plugga. Imorgon jobbar jag efter skolan så det blir nog inget inlägg, peace.

RSS 2.0