jag älskar att vara ledig!

Känslan av att man kan sova hur länge man vill är väl något av det bästa som finns, eller vad tycker ni? När jag väl hade kommit upp ur sängen så tog jag mig en promenad i det sköna vädret. Det är riktigt varmt ute idag, precis som det ska vara en sommar dag! Jag har även hunnit med att färga ögonbrynen, legat i solariumet och även stekt i solen! Jag vill bättra på brännan lite nu innan jag ska iväg student firande imorgon, peace out.



nelly.com!

Dessa två klänningar är nu betällda, jag har tittat på dem allt för länge!
Äntligen tryckte jag på knappen beställ och det ångrar jag inte, vem vill inte springa runt med snygga klänningar i sommar? Snyggaste plagget enligt mig. Och på något sätt kändes det som en långklänning var ett måste nu till sommaren. Min kära vän Linn är påväg hit, man får aldrig nog av den bruden. Har alltid lika kul i hennes sällskap! Förresten så har min helg börjat redan nu, haha jag älskar att vara ledig. Det ska antagligen firas med bio ikväll, härlig måndag! Peace.

nu drar jag till farmor!


världens bästa mamma!

Jag börjar detta inlägg med att jag har världens bästa mamma, eftersom det är morsdag idag så ska jag försöka spendera min tid med henne! Ikväll har vi planerat en myskväll med massor av godis framför filmen jag gav henne i present imorses. Gud vad glad hon blev, alltid lika kul att få andra glada! Innan det ska vi också hinna träffa släkten hos farmor, där blir det smörgåstårta och tårta MUMS! Men det finns ett litet problem med denna dagen, när ska jag hinna plugga? Jag har prov imorgon och det finns ingen tid till att öva inför det. Jag vill både spendera tid med mamma och sen med Simon som åker hem i eftermiddag. Jag får väl helt enkelt hoppas att provet går bra ändå, Later!



hemma igen!

Jag blir så inspererad när jag ser alla dessa fina bilder på tatueringar, åh jag vill så gärna göra det redan nu! Men jag är nog fegaste personen av alla, haha tål ingenting! Men nu har jag bestämt mig, efter sommaren gaddar jag mig och då finns ingen återvändo. Funderar faktiskt på att beställa en tid så jag verkligen får tummen ur att göra det, har hittat perfekta texten och allt! Och om smärtan inte är så outhärligt så bokar jag en ny tid direkt för jag vet verkligen vad jag vill dekorera min kropp med nu. Nog pratat om tatueringar, jobbet gick bra men det var väldigt stressigt. Nu ska jag bara krypa ner i soffan med Simon. Förretsen så har han köpt sig en bil idag, det blev en jätte fin saab som hämtade mig på jobbet. Bara på en vecka har han blivit både bilägare och fått ett nytt jobb, det går bra nu haha! Later.



jobb!

Nu ska jag snart fixa håret för att sedan åka och jobba några timmar! Min helg är inte den rockigaste om man säger så, det består av plugg, jobb och återigen plugg! Jag har tyvärr inte hunnit blogga så mycket, det har varit fullt upp hela tiden! Läxorna och praktiken har gjort mig galet trött! Som tur är har vi bara skola på måndag och sen är vi lediga hela veckan, det behövs verkligen. Men vi hörs när jag har något vettigt att komma med, love.

bild från förra helgens äventyr, grymt härlig kväll!




sunday 20.41

Jag avskyr söndagar, allt är så segt och man vet att läxorna måste göras.. Jag har kollat på läxhögen hela dagen men inte fått någonting gjort. Vi får väl hoppas att det går bra på redovisningarna imorgon ändå! Just nu sitter jag här och funderar på att poppa lite popcorn eller något, egentligen bör jag låta bli eftersom jag ätit massor av glass och godis idag men vi skyller på att det är helg! Förövrig saknar jag Simon något enormt, vi ska ses på onsdag förmodligen och jag säger bara ÄNTLIGEN! Det var allt för länge sedan jag var i hans famn, så jag kan knappt vänta tills onsdag haha. Love



"Love is when you don't want to go to sleep because reality is better than a dream"

Att vara förälskad måste vara det bästa som finns, känslan av att någon finns vid ens sida och som gör en otrolig glad. Jag är så fruktansvärt lycklig att jag har träffat Simon, han är verkligen allting för mig. Även fast vi har varit tillsammans väldigt länge så känner jag mig fortfarande lika kär som när han gav mig första kyssen. Han är perfekt, han är drömmen i mitt liv. Så varför skall jag somna in i drömmarnas värld när allting redan är perfekt. Jag behöver inte sova, jag behöver inte drömma. Så länge jag har honom är allt underbart. Simon Petersson, killen som har förändrat hela mitt liv, han som har fått mig att tro på kärleken igen. Simon du är killen som får mitt hjärta att slå, jag älskar dig.



jag saknar dig, älskling.


kullenfestivalen!

Igår var det kullenfestivalen i lilla Skara, det blev en härlig kväll med mycket skratt. Det bästa av allt var ändå att man träffade på så många gamla vänner, alltid lika kul att få se dem igen! Slänger in två bilder på min och Sofies mysiga middag innan, love.




21.33

Hittade nyss denna underbara klänning, åh jag vill bara ha den.
Frågan är, passar jag i lång klänning? Det måste jag ta reda på!


sjuk!

Datan har varit avstängd det senaste, har haft så sjukt ont i huvudet. Det enda jag har gjort är att typ legat vid tven och sovit! Var hemma från praktiken både idag och igår men imorgon skall jag nog palla mig tillbaka! Även fast jag har mått skit dessa dagar så har jag haft det super mysigt med världens bästa mamma som också är hemma! Vi har gottat oss med massa god saker och pratat skit. Men nu ska jag vila ögonen lite igen, vi hörs! Later.



jag lever!

Jag är ganska trött och sliten efter denna jobb helg, men jag lever! Det tråkigaste med denna kvällen är väl att man inte blir fri nu efter jobbet, istället för att slänga sig i soffan så måste jag plugga eftersom jag har redovisning imorgon.. jäkla skola! Som tur är har jag en skål glass vid min sida och vattenmelonen väntar i kylen! Gårdagen var riktigt bra, hann med en hel del. Morgonen började med en promenad med pappa och sedan drog vi till lidköping med brorsan för en mysig fika och lite sånt! Efter det blev det jobb för hela slanten, men nu måste jag återgå till pluggandet! Love.

fredag den 13:e

Jag önskar att jag kunde skriva, ikväll ses vi i dimman och så vidare men nej nej.. min kväll blir lugn hemma med ett glas rosé och annat gott. Mina underbara föräldrar köpte hem färska räkor, bröd, melon och popcorn som får rädda min kväll! Idag är det min lediga dag eftersom resten av helgen spenderas på jobbet. Det kan behövas pengar när man shoppar så mycket som mig! Förresten så har min dag varit riktigt bra, endast en lektion och sen drog jag till skövde med världens bästa Linn! Där blev det både shopping och fika och jag åt godaste chokladkakan mums! Förövrigt så längtar jag som en galning till nästa helg, då kör vi brudar!

glass i stora lass!

Min dator krånglar som tusan, och jag blir helt tokig! Sitter nämligen och gör massa skolarbete men det är inte så lätt när datan laggar hela tiden. Nu har jag skrivit om samma sak flera gånger om och efter ett tag lärde jag mig att det kan vara smart att spara emellanåt! Men för att inte spåra ur gick jag och hämtade massor av glass och helt plötsligt är humöret bra igen haha. Men pluggandet får nog fortsätta imorgon för jag är väldigt sugen på att se på film just nu, later.



att plugga är inte min grej!

Nu har jag suttit här en stund med läxorna på bordet men tror ni att jag har fått något gjort? nejnej! Istället sitter jag och diggar till musik och kollar på när det åskar haha. Min helg är full proppad med jobb så jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt i skolan men det löser sig nog, på fredag kväll får jag väl dejta skolböckerna. Rockig kväll va? Nej nu bjuder jag på härlig musik istället & jag bara älskar videon till denna goa låt, nya favoriten!


i am number four

Nu ska jag och Simon avsluta kvällen med film och popcorn,
de är andra filmen för ikväll!
Myspys!

monday

Jäklar vilket underbart väder det är! Jag hoppas verkligen att det håller i sig och blir ännu varmare. Jag längtar verkligen efter sommarlovet nu, sol och bad är något av det bästa jag vet. Om vädret inte är på min sida i sommar så får det nog bli en utomlandsresa till hösten. Just nu vill jag bara ha mitt sommar schema från coop så att jag kan börja planera alla galenskaper! Jag som fyller 18 och allt, det måste ju bli en grym sommar!
Just nu sitter jag i soffan och är små orolig inför morgondagen, då har vi ännu ett nationellt prov i engelska.. usch jag avskyr alla dessa prov. Men istället för att oroa mig ska jag hålla tummarna och göra mitt bästa. Denna måndags kväll ska jag bara mysa med Simon och ta vara på varenda liten sekund jag kan få med honom, hihi jag är kär och galen!

Grattis brorsan, nu är du 25!

Jag har varit väldigt dålig på att blogga de senaste, men jag har haft fullt upp! Igår var det 25års fest hos min bror och det var riktigt kul, träffade nya härliga människor och grilla massa gott! Idag har jag bara myst med Simon och försökt vara ute i solen lite! Ikväll ska vi antagligen in till stan och fira min bror lite till fast med familjen, han fyller ju egentligen idag så han ska väl få sina presenter och så. Jag är förälskad och hela livet är på topp just nu!
L O V E




väntar på världens bästa kille!


tven är min bästa vän!

Just nu sitter jag vid tven och är lite små slö. Det gick jätte bra hos tadläkaren och nu är de polerade och allt! Jag sitter och funderar på vad man ska ta på sig på lördag, jag ska iväg på min brors 25års fest och jag tänkte ta på mig något enkelt fast snyggt. Men frågan är vad haha, jag får kolla igenom garderoben ikväll! Förresten så har jag och linn en riktigt snäll handledare på coop, han gav oss varsin plattång utan någon anledning, hur snällt är inte det! Bättre handledare får man leta efter! Later.



16.31

Nu har jag både ätit och solat solarium, vad ska man hitta på nu då? Jag är inte van vid att vara hemma såhär tidigt. I vanliga fall hade jag typ slutat praktiken nydligen, så nu har jag massvis med tid över! Antingen ska jag sätta på en härlig film eller så blir det en skön promenad! Imorgon ska jag iväg till tandläkaren så jag får lite sovmorgon på köpet, underbart! Love it.



det är okej att spåra ur och rensa huvudet på moln

Jag har hållt mig ifrån datan ett litet tag och nu känner jag att jag är tillbaka på banan igen! Istället för att sitta vid datan hela kvällarna så har jag haft mys med mamma och så! Jag är oerhört glad över att ett nationellt prov är över.. det gick inget vidare men nu är en del klar iallafall! Efter provet drog jag med mamma till mormor och morfar, där myste vi och fikade. Efter det så övningskörde jag lite och det var verkligen behövligt! Nu är jag hemma igen och funderar på att gå och sola solarium. Men frågan är om jag orkar det? Nja haha. Jag slänger mig i soffan en stund och sen får vi se vad jag orkar, peace.





15.58

Livet är en jäkla berg- och dalbana, lyckan kommer och går precis som den vill.
Slänger in en bild på en lycklig Julia i lördags, det är bättre än att möta dagens monster som har vaknat på fel sida. Jag tänkte stänga av datan och istället tar jag en promenad och rensa huvudet på moln.
P E A C E .

det är tur att man har fina vänner som alltid finns vid ens sida, ni är bäst!

jag älskar er tjejer!

20.25

Såhär ser jag ut idag, slängde på mig min nya mysiga tröja som jag köpte igår. Läxorna gick inget vidare idag, istället hängde jag med mina föräldrar till lidköping för att handla lite mat och så. Nu inväntar ja big brother och efter det dejtar jag nog kudden, hugs.

13.41

Nu har jag duschat och slängt på lite smink, men istället för att fixa håret fastnade jag framför datan igen. Jag är inte direkt förvånad! Jag börjar bli lite rastlös nu, jag vet att jag borde plugga men jag vill hitta på något kul istället. Frågan är vad? Jag får väl göra lite mat eller något eftersom jag märker att lilla hungern besöker min mage! Peace.

jag vill inte kliva ur min älskade morgonrock, det är svårt när den är så mjuk oh go!

första maj!

Min valborg var riktigt mysig! Den spenderades med två av mina allra bästa vänner och kvällen bjöd på grillning och mycket annat gott. Tack brudar! Hela dagen var faktiskt kanon, jag var ju i skövde hela dagen med familjen och letade student klänning till Fija. Även jag fick med mig lite smått hem, helt underbart! Idag tänkte jag ta fram läxböckerna igen, det var ett bra tag sen sist men nu måste jag plugga inför nationella.. sen tänkte jag även lägga mig och sola om vädret tillåter detta! Det är rätt sjukt egentligen, det är första maj och vi har haft super härligt väder redan? Detta gillar vi! Later.





RSS 2.0