fix & sen bröllop!



Jag ska snart springa in i duschen och sen drar jag och Simon oss mot alingsås för att sedan dra vidare på bröllop. Det kommer nog bli kanska dött på bloggen eftersom jag spenderar resten av helgen i alingsås hos Simon och tar antalgligen tåget hem på söndag kväll eller liknande. Ne men nu måste jag packa lite, känns som tiden rinner iväg, haha!

äntligen helg!



Jag kom hem från jobbet för en stund sedan och sen har jag även hunnit äta tacos, mums! Kvällen blir nog ganska lugn eftersom morgondagen bjuder på ett bröllop. Det är en i Simons släkt som gifter sig så det blir helt nya människor för mig. Jag ska väl testa lite kläder och packa eftersom vi sover hos Simon sen. Men först blir det nog lite film eller något!

lidköping & sen skövde!



Som sagt har jag varit både i lidköping och skövde idag, haha. Hämtade ut mobilen som de inte har lagat eftersom en spricka gör att hela garantin försvinner, dåligt som fan. Sen har jag kollat runt lite och sen ätit på max, gottgott. Dagens köp blev bara ett linne och godis & godiset mumsar jag i mig nu!

ledig!

Woho idag är man ju ledig så just nu sitter jag här och färgar håret och sen bär det iväg till lidköping för att hämta min mobil som har varit på lagning. Jag får tillbaka den med spricka eftersom jag inte ville lägga ut 2000 på den skiten. Aja, bättre att köpa en ny isf. Sen hoppas jag på att vi kollar lite i affärer när vi ändå är där! Men nu ska jag ta och kolla om man kanske ska skölja ur färgen ur håret för det kliar sönder i hårbotten! ;D

Vilken dag!


"sitter här och mumsar i mig muffinsarna jag gjorde igår, helnice"

Dagen började med att jag försov mig med 45 minuter, haha fatta att jag blev stressad till jobbet? Sen när jag väl var på jobbet var det grymt mycket att göra så nu är jag verkligen helt slut! Vi får se vad kvällen bjuder på, jag jobbar ju inte imorgon så hoppas på en nice kväll och en bra dag imorgon. Förhoppningsvis blir det lite shopping imorgon, det gillar vi!

det luktar grillat!


"söt grabb bakom handen där, hihi"

Mamma håller på med maten och det blir grillat kött, lika gott som vanligt! Jag har som sagt jobbat typ hela dagen och sen när jag kom hem så blev det till att se snabba cash med Simon. Mamma och pappa hade varit iväg och köpt nya utemöbler idag och det var riktigt nice kan jag erkänna! Imorgon jobbar jag typ hela dagen så det blir väl jobb och sen mys med Simon som vanligt, haha. Ikväll ska jag iaf färga Simons hår, sen får vi väl se vad som händer. Jag ska ju upp klockan halv sex imorgon så det blir att försöka dejta kudden tidigt!

Puss på Simon!



När jag kom hem från jobbet trodde jag ju att Simon hade åkt eftersom han skulle jobba. Så när jag fixade lite att äta dyker han upp i köket. Fatta vad chockad jag blev, haha. Jag var liksom skit trött och borta så fattade knappt att han var där. Ihh, men glad blev jag! Jobbet blev instället så han spenderar antagligen några dagar till här, mysigt! Men tyvärr jobbar jag en stor del av veckan men imorgon blir det iaf lite sovmorgon, jag jobbar 10-16 så det blir härligt. Men nu ska jag lira lite gitarhero med Simon!

Myyyyys!



Som vanligt har jag jobbat idag, men som tur var slapp jag gå upp halv fem. Jag jobbade 07.30-13.00 idag och sen efter det kom Simon och hämtade mig och körde mig till donken för jag var vrål hungrig haha. Kvällen ska spenderas med Simon och vi ska väl mysa och kolla på film. Ensamma hemma ikväll också, riktigt härligt. Men imorgon jobbar båda jag och Simon så då blir det att åka ifrån varandra igen, usch och fy!

hard work work!

Jag har inte haft någon tid till hade sitta vid datan, jag gick upp halv fem i morses för att jag började jobba klockan sex. Som ni kanske förstår somnade jag direkt när jag kom hem och nu ska det ätas och mysa med Simon. Jag jobbar även imorgon men då börjar jag halv åtta så det blir lite sovmorgon mot idag, haha! Eftersom jag bara har jobbat finns det inte mycket att berätta! Linn jobbade några timmar med mig idag och jag är glad att jag har henne så man får skratta lite på dagarna haha. Jag har verkligen varit sjukt trött idag så varenda liten grej blev rolig och fick mig att skratta. Jag har verkligen inga bilder heller eftersom jag knappt fixar mig på dagarna men aja nu luktar det mat, nicebajs!

...



Jag var nyss ute och gick lite, rätt skönt väder!  Det är perfekt att sätta på musik på högsta volym i öronen och gå en sväng för att rensa huvudet på allt! Nu sitter jag här i mina mysiga tofflor och funderar på vad man ska stoppa i magen!


Hemma!


"köpte en tidning medans jag väntade"

Nu är jag hemma efter en hel go dag, det började med att jag tog fel buss till lidköping så jag fick vänta på Ida en timma, haha jag är verkligen lyckad. Men men efter ett tag kom ju gulliga Ida och vi gick mot stan och kollade i affärer. Det blev allt riktigt bra saker för både mig och Ida. Sen har vi suttit och pratat och så. Sen när jag väl kom till skara igen så åkte jag med mina föräldrar till skövde och sen blev det pizza. Haha skön dag! Men nu blire tv och imorgon jobb igen!

drar mig mot lidköping!

Jag ska snart sätta mig på en buss till lidköping och på vägen dit kliver Ida på bussen, underbart. Vi hade tänkt att kolla lite i affärer och typ fika och prata igenom allt. Vi har inte setts sen vi slutade skolan så det är på tiden att vi tar igen allt, jag har saknat den bruden. Förhoppningsvis kommer det bilder när jag kommer hem!

Jobb 14 - 21



Jag vaknade för en stund sen och nu tar jag det bara lugnt innan jag drar mig mot jobbet. Jag jobbar en ganska bra tid idag eftersom man slipper ställa klockan när man börjar vid två, haha. Imorgon är jag ledig igen och då ska jag umgås med Ida lite var det tänkt, mysigt! Just nu har jag inte så mycket att skriva så jag kanske lägger upp ett inlägg när jag kommer hem från jobbet istället. Ha det bra!

namnsdag, shalala!

Som sagt har jag namnsdag, haha inget märkvärdigt men men. Dagen har spenderats lite överallt, det börja med skövde sen vidare till vara och lite allt möjligt. Härlig dag! Jag köpte mig lite smink & ett par gudomligt sköna tofflor, haha det kanske inte var de finaste jag har sett men så jäkla mysiga! Kvällen blir nog lugn skulle jag tro, jag är rätt trött efter att ha vaknat tidigt av en jäkla gräsklippare, sjukt störande när man är ledig!



det känns som mina ben ska ramla av..



Jag säger bara såhär, JAG ÄR HELT SLUT! Haha jag kom hem från jobbet för ett tag sen och jag har jobbat mellan 7-18, jäklar vad benen blir trötta efter att man har sprungit runt i butiken hela dagen. Men men, allt för pengarna! Eftersom jag är helt slut så blir det en lugn kväll framför tven skulle jag tro, äta lite godis och njuta av att jag faktiskt är ledig imorgon! & förhoppningsvis åker jag till skövde en sväng imorgon, nice bajs!

jag ogillar söndagar!


"slänger upp en bild på mig & sara eftersom jag har bildbrist just nu"

Jag sa nyss hejdå till Simon & det var sjukt jobbigt att redan åka ifrån varandra. Liksom vi har bara varit med varandra en helg och jag har jobbat en stor del av den. Imorgon blir det en lååång dag på jobbet, jag jobbar 7-18 så jag lär nog typ somna när jag kommer hem, haha! Men jag är ledig på tisdag så vi hoppas det händer något kul!

woho, det är lördag!



Jag kom hem för några timmar sedan, det var en riktigt stressig dag idag på jobbet. Jag satt både i kassan och var på golvet så det var lite varierande. Sen när pappa hämtade mig så beställde vi pizza också, riktigt gott! Nu ska jag ta och mysa med Simon, vi funderar på att sätta på en film och äta jordgubbar. Hel härligt! Kvällen blir nog ganska lugn eftersom jag har jobbat och är rätt slut, haha!


woho, jag har jobbat klart!



Det var riktigt chill på jobbet idag, satt bara lite i kassen och sen frontade jag mest. Jag var där lite tidigare så jag hann prata lite med linn innan hon slutade, skön brud det där! Nu hade jag tänkt att sätta på remember me och vänta på att timmarna ska rulla fortare frammåt så att min gullegris Simon kommer hit!


chill & sen jobb!



Eftersom det är dåligt väder idag blir det bara chill hela dagen typ för sen ikväll ska jag iväg och jobba mellan 18.00 - 21.00. Jag känner mig inte speciellt pepp på att jobba idag men det är bara att dra sig iväg. Jag & Sara hade det riktigt mysigt igår, det blev inget bad men lite promenad, kladdkaka, film & skratt! Inatt kommer Simon hit också, jag längtar redan som en dåre. Han drar hit direkt efter jobbet men det är sjukt svårt att vänta så länge, haha!

magen är full av majskolvar!



Har precis ätit och jag är helt proppad med mat, haha. Just nu pratar jag lite med Sara och vi funderar på att ses senare ikväll och typ bada och lite sånt gött. Jag ska försöka utnyttja det sista lilla sommarlovet innan jag börjar jobba imorgon kväll. Hela denna dagar har bara spenderats hemma så nu måste det hända något. Mormors fördelsedag igår var också väldigt lyckad, vi skulle ju ut och äta på kvällen och det blev en god grillbuffé! En riktigt mysig dag med familjen kan man säga. Men nu ska jag sminka mig, ha det bra!

Grattis mormor!

Jag ska dra till morfar om en liten stund och där ska vi fira mormor med smörgåstårta och sånt, härligt. Och sen ikväll ska vi ut och äta för att fira mormor lite till haha. Gårdagen var verkligen superbra, vi åkte till lidköping eftersom vi skulle fika och kolla lite i affärer och så vidare. Fikat var nog det godaste jag har ätit på länge och shoppingen blev sololja, mascara och eyeliner. Sen drog vi iväg till stranden för att sola och äta jordgubbar. Haha när man är med Sara så skrattar man så man gråter hela tiden, gud vilken underbar dag!


"Bild på fikat vi åt igår, åh vad gott det var. Tortillabröd med kyckling, mozarella och massa gott."


...


"testade marabou polka igår, jag kanske är lite efter men det var sjukt god."

Sitter just nu och lyssnar på musik och pratar med Simon. Om någon timma ska han dra sig hemmåt för att jobba och då ska jag dra ut och träffa Sara. Vi får väl se vad vi gör men det kanske blir bad eftersom det är så sjukt varmt ute. Det ska bli underbart att träffa den tösen eftersom det var riktigt längesedan! Igår kom Nicklas och Alex hit och vi åt, spelade kort, åt godis och så vidare. Men nu ska jag hoppa in i duschen, vi hörs!


söndag!


badet!

Gårdagen var galet bra, bästa kvällen/natten på mycket länge! Men det bästa av allt var allt nattdoppet och jag kan lova er att det var grymt skönt. Det var fan varmare än i luften och det gillas!

lördag!



åh vilken härlig dag, solen skiner och jag bara längtar tills kvällen! Nicklas & Alex är här nu och vi har nyss ätit. Jag tänkte bara lägga in ett kort inlägg sen ska jag ut i solen och vara social. Gårdagen var kanon, cyklade in till stan och så vidare och denna kvällen kommer bli ännu bättre. Jag och några kompisar drar in till stan för att äta lite och sen får vi se vart vi tar vägen. Ett dopp i natt är även planerat, great!

bilder från askersund!







Tog inte så mycket kort i askersund med det blev iaf några under våran lilla båttur, mysigt var det! Jag har inte så mycket att skriva idag så ni får nöja er med bilderna. Vi hörs när fingrarna har mer att skriva!

äntligen 17!



woho, nu är man äntligen 17 år & det är bara ett år kvar tills 18.. det är dit vi alla längtar! Min dag har verkligen varit kanon, det började med att jag fick presenter och frukost och sen drog i till göteborg för att shoppa.. hittade saker som jag verkligen behöver så der blev absolut lyckat. Sen när vi kom hem väntade min bror och alex här, eftersom vi skulle vara barnvakt medans nicklas åkte och köpte en motorcykel! Nu blir det nog bara att ta det lugnt eftersom det är ingen idé att festa på en onsdag när alla andra jobbar så nu ska jag äta lite ostbågar iastället och njuta av livet!

packar!



Jag håller på att packa ner alla mina grejer nu för att sedan dra hem igen. Jag har haft några underbara dagar här i askersund med sol och bad vaje dag. Igår åkte vi även och shoppade lite men det blev endast en tjockiströja och en tygväska. Jag skulle gärna stannat här längre men eftersom jag fyller år imorgon så måste jag åka hem.. Har ju planerat lite saker med familjen och sånt så det är väl bäst att dra sig hem. Simon följer också med hem och firar mig. Men nu ska jag packa lite till och klia på mina tusentals myggbett, haha ha det bra!

mot askersund!


"hitta ingen bra bild så här kommer en från cypern"

Om några timmar bär det av till Simons stuga i askersund. Där blir det sol & bad ända tills på tisdag, helt underbart ska det bli! Bloggen kommer nog vara död fram till på tisdag skulle jag tro eftersom dessa dagar spenderas mest ute i det underbara vädret. Jag ska försöka ta lite kort så jag har nått att lägga upp när jag kommer hem. Men nu ska jag ta och packa det sista och sen hoppa in i duschen, ha det bra!

kanon dag!



Jag kommer inte kunna skriva så mycket idag så jag lägger in ett kort inlägg nu. Om e liten stund drar jag till stranden och spenderar hela dagen där och sen ikväll så drar jag iväg och ser eclipse. Jag får det som födelsedagspresent av min söta bror så det blir bio med simon, nicklas & sandra. Min dag kommer verkligen bli underbar, först får jag bada & det är verkligen det bästa som finns! Och sen blire ju eclipse, älskar filmerna men inget slår ju bökerna såklart!

vårdcentralen nästa..



Usch, snart drar jag och tar min spruta på vårdcentralen. Jag är verkligen sjukt spruträdd så nu sitter jag här och är nervös. Efter att jag har tagit sprutan drar jag till Alex dagis för att hämta honom och sedan vara barnvakt åt den gullungen. Det blir väl till att vara ute och leka och så i det fina vädert. Förövrigt har jag inte gjort så mycket idag ännu, jag har legat ute i solen och läst bok och pratat med mamma. Men nu ska jag stoppa något i magen innan jag drar!


RSS 2.0