...

Dagen har varit super, mycket skratt och sjuka kommentarer med bästa Ellie.
Just nu kollar jag på andra avenyn och funderar efter dagens fynd. Det bästa var nog min plånbok jag köpte, behövde verkligen en ny så det var kanon. Imorgon blir det utgång med brudarna, vi drar till det nyöppnade mango och jag hoppas det blir riktigt kul. Jag måste verkligen välja ut vad jag ska ha för kläder och sen tagga ända tills imorgon kväll, haha!
Det blev inga bilder tagna idag, vi orkade helt enkelt inte ta upp kameran. Men men bloggen överlever nog ändå! (:

brb göteborg!

Drar till götet nu, ha en bra dag! (:

Fail.


"saknar cypern sjukt mycket nu, jag hoppas det blir en ny resa till hösten igen!"

Dagen börjar rätt fail, sommarjobbs intervjun gick riktigt dåligt så jag kommer antagligen inte få något jäkla jobb i sommar. Men men, jag ska se till att dagen ska sluta vara fail och bli awesome ist. Vid tolv tar jag bussen till stan och sen vidare till Göteborg med Ellie, det kommer bli helt kanon!
Jag ska försöka ta lite kort idag om nu Ellie går med på det, för min blogg behöver lite bilder!


Ellie räddar min dag, yes!



Vid tre tiden drar jag till stan och myser med Ellie, det blir väl en fika och lite så. Det sitter aldrig fel att spendera tiden med Ellie så just nu är jag rätt glad!
Synd att Sofie är bortrest bara, för annars är det alltid vi tre som umgås samtidigt, känns helt fel när någon är borta. Sofie kom hem, vi saknar dig!
Nej men nu ska jag måla läpparna röda och sätta på mig mina ray-ban, det luktar sommar!

...



Har precis myst in mig i Simons stora och mysiga tröja,
den luktar precis sådär gott som honom..
åhh jag saknar min lille plutt!

...

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om eftersom jag inte ens vet vad som blir dagens planer. Just nu saknar jag mitt fritidskort som Simon har lånat och glömde ge till mig i helgen. Men det kommer på posten imorgon, haha!
Men jag vill ha det nu, vill bara åka iväg någonstans men jag vet inte vart. bra va? ;)
Funderar på att gå ut och ta lite kort eller något eftersom det är sjukt härligt väder. Sen får jag väl försöka leta upp någon av mina vänner och hitta på något förhoppningsvis. Imogon ska jag gå upp redan vid 06.00 och det hör verkligen inte till ett lov. Jag ska på sommarjobbs intervju på ica, jag hoppas verkligen att de gillar mig för jag behöver ett sommarjobb!

...

Även fast du är tusentals mil bort känner jag smaken av dina läppar,
doften av ditt hår när vinden sveper igenom det.
Vi kan vara tusentals timmar ifrån varandra,
men ändå känner jag dina andetag bredvid mig.
Det är som du är här fast ändå så långt bort.
Avståndet mellan oss är ingenting mot saknaden inom mig.
Så snälla, kom hit och gå aldrig härifrån.


seg dag!

Här sitter man små sjuker och uttråkad. Känns som jag kanske klagar en del just nu men jag vill inte sitta hemma medans de andra brudarna drar på boxing. Världen borde fixa ett penicillin som man kan träna med så man slipper missa en massa. Idag har det verkligen inte hänt någonting, så därför vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. Eftersom jag har lite feber från och till så har jag sovit rätt mycket på dan idag. Jag har lyckats ha typ två sömnlösa nätter nu och istället sovit en hel del på dagarna. Aja vi får hoppas att det blir bättre snart så man kan komma ut och umgås med vännerna igen. För övrigt saknar jag Simon, men det är väl ingen nyhet för det gör jag jämt. Haha!
Men nu ska jag nog städa lite i mitt rum medans jag har energi och sen blir det nog någon film under täcket skulle jag tro.

Glöm inte att släcka ikväll!



Ingen har väl glömt av earth hour ikväll?
Eftersom jag och Simon är själva hos mig i helgen så ska vi mysa till det riktigt. Vi tänkte åka och köpa thaimat innan och sen typ tända ljus överallt och så. Sen så blir det nog fia med knuff och så under den timman. Egentligen är det helt kanon att man har en sån timma både för klimatet och som extra bonus för varandra också. Oftast så tar tven och allt annat över och man glömmer av att bara vara med varandra. Det är ju upp till var och en hur man vill göra, men jag tycker det är kanon på alla sätt och ska absolut släcka ner. Hoppas alla får en mysig kväll i mörkret!

Skövde nästa!

Dagens låt;
Ska hoppa in i duschen nu och sen bär det av till Skövde med Simon, han ska köpa ett par skor som han kollat på innan. Han är lite bättre än mig och gör inte impulsköp. Haha tänk vad rik man skulle vara om man var som honom!

Ge mig?



Hittade just denna lilla hunden på blocket & jag ska erkänna att jag är helt såld. Om jag inte hade bott hemma nu skulle jag åkt och kollat på den så fort som möjligt. Jag blev helt förälskad i blicken, haha!

i'd rather be with you.



Det här är en låt som alltid är lika bra & det beror väl lite på att Simon skickade den till mig precis innan vi blev tillsammans. Jag sitter här och väntar på att han ska komma om några timmar. Men jag saknar honom ännu mer genom att lyssna på den här, haha smarta Julia..
Lyssna & njut!

äntligen påsklov!


"bild från cypern förra året, underbar resa!"

Sitter här med min godispåse som jag köpte med Ellie innan jag åkte hem, eller ah vi satt på bussen hem men hoppade av för en fredag ska inte spenderas utan godis. Plus att det är påsklov, så sjukt underbart!
Jag tänkte spendera lite tid framför tven nu och sen börja rensa ur mitt rum eftersom vi snart ska göra om det, lika bra att börja nu för desto snabbare jag har fått ut mina grejer ur rummet desto snabbare börjar vi måla och greja. Jag känner att resultatet kommer bli kanon, svartvitt rum passar mig suuuuper!


Simon är äntligen här!


Sitter här och väntar på vampire diaries med Simon. Dagen har bara sprungit iväg.. Som vanligt gick det sjukt långsamt på vårdcentralen men förvånansvärt så fick jag penicillin och någon annan skit. Vi får väl se om det hjälper för annars ska de skicka vidare mig till Skövde. Men jag hinner inte uppdatera ikväll för Simon är här som sagt. Nu blire tv & cheesecake, det gillas!

Börjar om på nytt fast här på blogg.se!

Jag hade tänkt mig att köra min blogg härifrån ist för det är sjukt mycket bättre. Just nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om men fantasin dyker nog upp snart. Designen på bloggen är lång ifrån klar men jag känner att jag inte orkar mer just nu. Alla våra lektioner i skolan var inställda idag så jag åkte bara in till skolan och sen hem igen, det kändes rätt onödigt. Men eftersom våra andra lärare tyckte synd om oss att vi var tvungna att åka in när vi var lediga så bjöd de på fika och så innan vi drog. Vi i handel lärling får typ allt känns det som, haha!
Om några timmar drar jag till vårdcentarlen för att kolla upp min jäkla hals, usch jag har redan räknat ut att det kommer bli blodprov och sånt.. inte populärt alls!
Men det bästa av allt är ju att världens bästa pojkvän kommer ikväll och myser, det gör ju dagen kanon även fast de ska sticka mig i armen och grejer. Förresten så var jag på boxing & kicking igår, det var sjukt jobbig träning men ändå är det jäkligt kul att slå. Man känner sig rätt go i kroppen efter ett sådant pass. Och träningsvärk är något man har lite överallt idag. Men nu ska jag sätta på en film eller något, bye!

- juliaa.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0