hela mitt hjärta tillhör dig, sp.



Just nu sitter jag och kollar på top model, om några timmar ska jag in till skolan för utveckligssamtal vilket känns riktigt onödigt. Vi brukar vara där cirka tio minuter och sedan är det klart. Aja måste man så måste man. Ikväll blir det att plugga matte och sedan kolla på tv skulle jag tro. Haha alltid lika roliga kvällar va? Men sånt är livet när jag är i skolan, men längtar grymt mycket till helgen då det blir utgång med de roligaste och sen är jag ledig hela helgen så kanske kan handla lite julklappar också. Hoppas ni får roligare kväll än mig, peace.

monday.

Vilken tråkig måndag säger jag bara. Skolan var seg och sen när jag kom hem blev det att beställa lite julklappar på internet och så. Skönt att jag fått köpt tre stycken grejer nu iallafall. Imorgon slutar vi tidigt vilket är riktigt skönt, då blir det hem och plugga skulle jag tro och sedan utvecklingssamtal, blä! Men trött som jag är ska jag slänga mig i sängen med datorn, peace.

första advent.

Shit vad tiden går fort, det är redan första advent. Det känns absolut inte som om julen närmar sig men det blir nog bättre när alla jultomtar och sånt kommer upp. Dagen har varit rätt lugn och skön. Jag och Simon har bara legat och myst i sängen och så, underbart. Fast vi har faktiskt skottat snö, haha vad duktiga vi är. Nu blir det tv och lite till gos innan Simon beger sig hemmåt!

godmorgon!

Gårdagen var riktigt bra, det kanske inte var så mycket folk ute men vi hade det grymt kul iallafall. Så tack brudar! Idag kommer Simon hit vilket är underbart och ikväll ska jag dra och jobba några timmar. Man behöver ju tjäna in lite pengar ocskå. Jag känner mig lite små seg just nu men det ska nog bli bra, peace.

partyyy!



Jag slänger in ett inlägg innan jag drar till Sofia. Ikväll blir det utgång, vilket är nice! Det enda som fattas är Simon!! Men hoppas ni dansar natten lång och har det illgött som jag, peace.


25:e

Jag är sjukt trött idag, snö överallt och jag kom inte hem förrän sent. Efter skolan drog jag till coop för att fixa lite grejer. När jag väl kom hem åt jag och sedan slängde mig i soffan. Haha grymt tråkig kväll men känner mig inte så pigg på något just idag så jag ska nog slänga mig i soffan igen med chokladkakan. Små grinig dag så ska nog avsluta detta inlägg innan jag får ur mig något knasigt, peace.

tjockis julia? ohja!



Sitter just nu och kollar på barnprogram med alex som kom förbi en sväng. Dagen har varit ganska seg, eller ah det var inte direkt jobbigt i skolan. Vi typ pratade kollade in den nya city gross butiken och så vidare. Jag har iallafall fått köpt två chokladkakor och en julklapp till mina föräldrar, peace.

drar mig till bussen strax..


oseriös morgonbild, ni gillart!

Snart ska jag ut i snön för att vandra till bussen. Usch det suger att gå upp klockan sju och då hade jag ändå sovmorgon! Roligt liv, jaja. Nu ska jag iallafall iväg till skolan, tur att det redan är onsdag och inte många dagar kvar tills helg. Yes då blir det partyy! Men nu ska jag fixa mig och dra, peace.

snö!

Just nu sitter jag och kollar på simpsons, men jag funderar på att baka något snabbt för jag är sjukt sugen. Dagen spenderades tyvärr hemma men jag hann rensa ur min gaderob och hjälpa mamma med skottning och gerjer. Det är grymt mycket snö ute, vissa bussar är tydligen inställda imorgon men inte den jag åker med.. det suger! Men nu måste jag ha något sött i munnen, peace.

pensionärsjävlar!

Sitter här och kollar på  pensionärsjävlar, grymt härligt program måste jag säga! För övrigt är det en jäkla julkänsla är hemma, jag har fått upp en stjärna i mitt fönster och det gjorde fan mycket, haha. Men nu är reklamen slut så nu ska jag fortsätta skratta mig igenom kvällen!


ägg, ägg, ägg kom och ta´t!

Här ska det kokas ägg, haha intressant information va? Men men jag är iallafall sjukt sugen på ägg så väntar nu på att äggkokaren ska tjuta efter mig! Eftersom jag är ledig imorgon också ska jag försöka hitta på något roligt, vill inte sitta hemma en dag till. Fast dagen har varit ganska chill ändå, myskläder och inget smink haha en riktigt slödag! Men nu blir det tven, peace.

godmorgon världen!

Jag kan ju börja med att säga att jag älskar att vara ledig. Fick sova hur länge jag ville och att sedan kunna sätta på musik dansa runt är ju inte helt fel. Jag har även hunnit utbildningen säker i butik som vi hade i läxa. Så nu är det bara städningen kvar förhoppningsvis! Både jag och mamma är hemma idag så det blir väl till att börja julpynta lite eftersom det snart är första advent.. tiden går allt för fort, peace.

jag ska ge dig varje litet andetag jag äger, bara du stannar kvar hos oss..


written in the stars.



Nu sitter jag här och saknar Simon, sa hejdå till honom för en liten stund sedan men saknar honom redan! Det känns som det inte finns något vettigt på tven ikväll så jag får väl kolla på beck eller liknade som rullar på fyran. Som tur är har jag brorsans söta katt här fortfarande, så det får bli mys med den, peace.

mini pc!!

Helgen blev inte lika bra som jag trodde, mådde bara sämre under natten så det blev inget jobb igår.. Sedan var det ingen idé att åka iväg till min brors lägenhet när jag ändå bara låg i sängen och hade ont. Men jag har iallafall haft min söta pojkvän här som har varit gullig. Pappsen var även iväg och köpte stereo och mina pc igår, äntligen säger jag bara! Men nu ska vi försöka få igång internet och så sedan blir det nog ett inlägg där! Aja tråkigt helg men Simon och mini pc:n räddade mig, haha! Förresten är jag ledig måndag och tisdag, peace.


fika med sara!



Efter skolan drog jag och Sara in till stan för att ta en mysig fika. Det blev grillmacka och latte. Sedan gick det även ner en kladdkaka, mums. Bra fredag iallafall eftersom Sara är världens goaste brud. Men när jag var påväg hem började jag mår illa och just nu känns det som hela magen exploderar. Hoppas verkligen inte jag är påväg att bli sjuk igen bara, det vore inte direkt bra när jag ska jobba imorgon! Men nu ska jag gosa med brorsans katt och ikväll kommer Simon. Vi ska sova i min brors lägenhet i helgen medans han är borta så det blir mys! Men vi får se när jag hinner blogga igen, som sagt jobbar jag hela dagen imorgon, peace!

utbildning på jobbet!



Jag kom nyss hem efter en utbildning på coop, känner mig ganska seg men sånt är livet. Vi slutade tidigare idag pågrund av inställda lektioner men jag fick som sagt stanna i stan eftersom jag skulle iväg till coop! Ikväll blir det tv och massvis med clementiner. Jag är helt galen i clementiner för tillfället! Men nu ska jag fixa med lite grejer, peace.

trött.


godis? jatack!

Jag råkade somna till lite i soffan efter skolan som vanligt och nu känner jag mig riktigt seg, usch. Jag känner på mig att det inte kommer ske något vettigt denna kvällen, är bara trött och otroligt godissugen. Avskyr att vara godissugen utan godis! Men men, jag ska iallafall kolla runt på internet efter julklappar nu och sedan får vi se om jag orkar något mer, peace.

hejhopp!

Tänkte fixa mig lite igen och sedan hoppa på bussen till skövde, lite shopping skadar inte! Eftersom vi slutade tidigt idag tänkte jag hitta på något. Har ju hunnit med lite plugg redan så jag är ganska nöjd. Men nu måste jag dra mig iväg, vi hörs!

sitter här i min ensamhet..


jag fortsätter nog min kväll med att leta snygga motiv till Simons tattoo!

Vad ska man göra en kväll som denna? En söndagskväll mitt ute i ingenstans? Jag sa hejdå till Simon för några timmar sedan och efter det blev det mat och tv. Men nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på den sista tiden innan jag ger kudden sällskap. Imorgon ringer klockan vid 06.00 och jag förbereder mig för en lång skoldag och efter det blir det jobb fram till tio på kvällen. Rolig kväll va? Jag är nog glad för att jag jobbade när den kära lönen dyker upp på kontot iallafall!

farsdag!



Jag och Simon sitter nu här och väntar på Nicklas och Fija. Sedan bär det av till mormor och morfar där mamma och pappa väntar. Här ska det firas farsdag med god mat. Ganska underbar dag kan jag medge, jag har inte träffat morfar på flera månader så det ska bli som bäst. Men de kommer om någon minut så jag ska ta och fixa det sista. Grattis till pappa på farsdag förresten!

ibland är det svårt och då vill man krypa in i en liten vrå..



jag älskar min bror!


snart är det min tur att gadda in något för min käre bror!

Jag hann tvärr inte skriva något igår pågrund av att jag spenderade hela min kväll hos tatueraren. Min älskade bror gjorde en tatuering för mig på revbenen, den är inte klar än och därför väntar jag med bild tills den är helt klar. Den är iallafall hur snygg som helst och visst har man en gullig bror som skriver in Julia på sin egna kropp? Han är helt enkelt bäst! Min fredag än så länge har bestått av tre timmars matte i skolan och sen fika med mammsen, bror och fija. Nu väntar jag på Simon och ikväll blir det eventuellt inflyttningsfest. Så min fredag blir kanon, peace.

känns som det är julafton snart..

Det är snö överallt, kalt och vi skriver om jultarditionen i skolan. Herregud det känns som det skulle vara jul typ imorgon. För övrigt är jag trött och har ingenting vettigt att skriva. Jag har inga bilder heller tyvärr så jag drar mig till tven, peace.


FAIL


skulle inte sitta fel att ha sin plutt här i kylan!

Nu sitter jag här med min smoothie och göttar mig! Jag känner att jag förtjänar det efter en riktigt misslyckad dag. Det började med att jag försov mig och hade panik sen är det värsta snöoväder så man kan ju knappt vara ute, uppsatsen gick åt helvete och jag missa bussen hem. Enda dagen jag slutar tidigt typ och då får jag sitta i skolan till halv fyra helt plötsligt. kul liv va? aja min kväll blir framför tven med en filt eller liknande!

måndag

Min måndag är avklarad, nu är det bara några dagar kvar tills helgen. Det värsta är att vi egentligen slutar tidigt imorgon men pga en jäkla salskrivning slutar vi två timmar senare. Plus att svenska uppsats inte är min grej så hej ig ungefär! Det bästa med dagen var ju såklart donken, alltid lika gott och tjockt. Jag tänkte vira in mig i en filt nu eftersom jag fryser efter min kalla promenad med tjejerna!

CHIPS OCH DIPP



Jag sa nyss hejdå till min söte pojkvän som skulle hem för en veckas jobb igen. Vi drog till skövde en sväng för att han skulle ha ett par chinos och sedan åt vi mat med hela familjen, mys. Sist men inte minst blev det chips och dipp. Men nu blir det en promenad med fina vänner, peace.

utgång igår!



Jag och mina favorit brudar drog ju ut på party igår men det inte riktigt så lyckat som vi hoppats på men nästa gång hoppas vi på bättre resultat! Men jag blev hämtat av min söte pojkvän och det gjorde min kväll tusen ¨gånger bättre. Min lördag spenderas med simon sen vet jag inte så mycket mer, haha!


Skövde med Fija!



Har suttit och kollat på massa fula klipp på youtube nyss och tänkte hoppa in i duschen strax. Efter det bär det av till Skövde med Fija för lite shopping! Detta lovet har varit kanon, träffat härliga människor varje dag och ikväll blir det även party. TAGGA!

underbar dag med emelie!

Jag är nu hemma efter en galet bra dag, allt har varit kanon förrutom att jag fick gå upp tidigt och att jag missa bussen.. Jag var på möte i morses med jobbet och efter det åkte jag till lidköping och mötte världens bästa emelie! Det blev först en mysig fika och sen massvis med shopping och jag är riktigt nöjd med dagens inköp. Jag kan iallafall säga att emelie är absolut bäst i alla test och som tur är träffar jag henne redan imorgon igen då det ska partas, underbaaart!

slänger in simons nya favorit som spelas i mina öron just nu;


frisören!

Imorses drog jag iväg till frisören och satte i hår, det tog cirka två timmar men jag blev allt nöjd. Är inte riktigt van än bara! Efter det drog jag och mammsen in till stan och köpte lite grejer och sen hämtade vi fija. Så min eftermiddag har spenderats i soffan där det har snackas massa skit! Bra dag helt enkelt speciellt när jag har donken i magen just nu.

fika med söta lisa!



Kom hem för en stund sedan efter att ha tagit en mysig fika med Lisa. Helt underbart att träffa den underbara bruden igen. Kvällen blir nog lugn, jag kanske drar iväg till någon kompis men jag vet inte riktigt än.. Föresten vill jag säga ett jätte stort grattis till min grymma vän Linn som fyller år idag, hoppas verkligen du får det bäst!

1 november

Shit vad tiden går fort, det är ju redan november! Nu är det bara till att börja planera till julafton då, haha. Jag ogillar verkligen denna månaden, ingenting kul händer. Jag har förresten vara rätt dålig på att skriva men det beror på att jag har inte haft tid och så.. I fredags åkte jag på shoppingrunda med Sofie, Lördag jobb och sen åkte jag till Simon. Sist men inte minst söndag då åkte jag hem från Simon och hade sen myskväll med tjejerna! Min helg har varit riktigt bra, slösat pengar, jobbat in pengar, fått kärlek & mycket skratt! Men nu ska jag ta och städa lite och sedan hoppa in i duschen.

RSS 2.0