lanzarote!

Detta blir mitt sista inlägg innan jag åker till lanzarote, imorgon bitti drar vi till landvetter och sen fortsätter våran galna resa bort till värmen. Hoppas alla får det kanon här hemma, hörde att de skulle bli riktigt varm här hemma i sverige, man får väl hoppas att det blir riktig vår nu! Jag kör på linns motto denna veckan, ALL IN! Nu ska vi ha en galen vecka med massor av skratt, happy!


nu ska det packas!

Nu har jag varit på utvecklingssamtal och skickat in lite inlämningar till skolan. Nu ska bara det sista ner i resväskan för imorgon drar vi till lanzarote, underbart! Som ni kanske förstår kommer min blogg att vara helt tom en vecka men det blir desto bättre när jag kommer hem, jag kan lova er massvis med galna bilder! Så nästa fredag laddas min blogg förhoppningsvis upp med sköna semesterbilder så håll ut. Men nu måste jag sätta igång om jag ska hinna med allt, love.

Nu har min älskade jeans jacka kommit fram ut garderoben också, nice!


stressar för att hinna med allt, men det är väl värt det?

Det blev inte så mycket engelska gjord igår så nu sitter jag här lite små stressad, hur ska jag hinna packa, plugga och ett jäkla utvecklingssamtal? Aja det är värt lite stress nu när man ska bort en vecka. Åh jag längtar som en galning! Förresten så blir det inte så mycket plugg eller data ikväll eftersom min bror och alex kommer hit, när de har åkt hem blir det väl mer plugg och förhoppningsvis big brother! Tur att man har sovmorgon till 12 imorgon, love.



smoothie

Nu sitter jag vid tven med smoothie och keso mackor, unnar mig lite gott nu efter jag har varit duktig och pluggat! Nu väntar jag bara på världens bästa hotell, gulligaste programmet. Men nu ska jag krypa ner i soffan så jag inte missar något, love.


läxorna dödar mig!

Bara för att man ska bort en vecka får man extra läxor, avskyr engelska läxor som man inte förstår! Sen ska jag även göra en reflektion om handel, ni hör hur tråkig min måndag är va? Aja nu kör vi, peace.

haha hittade denna bilden från i somras, tja bananen!


när hjärncellerna är slut

Det har inte gått så bra med pluggningen idag, jag fattar ingenting av islam och allt det där som handlar om religion. Mina hjärnceller tog slut lång innan jag började plugga och istället har jag sett på flera avsnitt av stylisterna. Just nu väntar jag på big brother och sedan kryper jag ner i sängen med min underbara pojkvän, love.


sunday

Idag tänkte jag börja packa inför lanzarote, jag lär inte hinna det i veckan eftersom jag har väldigt mycket prov, inlämningar och sen ett tråkigt utvecklingssamtal. Samtidigt som jag packar ska jag läsa i min underbara religionsbok eftersom vi har prov imorgon, känns inte alls lockande men nu kör vi! Livet rullar på rätt härligt när man vet att en resa står högst upp på listan, happy.


fjärilar i magen


Jag älskar dig


UF MÄSSA

Nu har jag varit på uf mässan med Sofia och sedan hälsade jag på morfar! Jag måste erkänna att jag inte fick så mycket nya idéer till vårt projektarbete men det löser sig nog. Det är ju ett tag kvar. Efter en fet pizza har jag nu slängt mig i soffan för att tänka ut kvällens planer. Vi får se vad som händer, later.



våffeldagen, lyxar till det lite extra!

Eftersom det är våffeldagen idag tänkte vi lyxa till det lite extra, först blir det smörgåstårta och en massvis med våfflor, toppen va? Och sen ikväll blir det chips och dipp, tjockt är gott! Jag drog från praktiken tidigare idag eftersom jag skulle iväg och fixa mina fötter och efter det så blev det lite shopping, visar plaggen senare! Hoppas ni får en toppen kväll, puss!


lyckan har flyttat in i mig


16.16

Nu är jag hemma från praktiken, med en godispåse bredvid mig. Det är man värd efter en lång dag, hihi. Snart ska jag äta och sen bara umgås med min pojkvän. Vi hörs när jag har mer att skriva om, later.



outfit i sommar, allt från h&m!


18.20 väntar på den bästa!

Snart kommer världens mysigaste person, simpan! Han har klipp sig idag så jag är väldigt spend över att se resultatet irl, men jag behöver inte vara orolig för han är lika fin i allt. Även fast jag är hur trött som helst är jag ändå så otroligt lycklig, antagligen är det för att simon kommer hit och även för att lanzarote närmar sig! Åh livet är underbart ibland, great!


17.15

Efter lite mat tänkte jag kolla på lite film, frågan är bara vilken? Känns som om man har sett alla de där gulliga som man blir kär i, man kanske ska sätta på the notebook eller något även fast man sett den tusen gånger? Förresten glömde jag lägga in bild på allt jag köpte igår, jag fick även med mig en plånbok och lite andra små saker hem, later.

från shoppingen igår



nio dagar kvar!



Tyvärr så blev det ingen praktik för mig idag, känner mig inte alls bra. Men istället drömmer jag mig bort bland alla mysiga bilder från hotellet i lanzarote. Nu är det bara nio dagar kvar, så det är nog bäst att leta fram sommarkläderna snart, happy.


19.16 lycka

Man kan inte annat än glad när man har beställt en sista minuten resa med bästa Linn! Nästa torsdag drar vi iväg till lanzarote och det ska bli så sjukt underbart att komma bort lite. Efter skolan idag drog jag till skövde och shoppade lite, bilder kommer senare ikväll eller imorgon. Vi hörs när jag har mer tid, ville bara berätta att en resa är på gång och det gör mig galet glad, love.

12.45 sunday

Nu har jag fixat mitt löshår, då återstår bara pluggandet innan jobbet! Vädret är på topp men jag känner mig inte som vädret om jag säger så, jag känner mig förkyld och vill bara ligga kvar i soffan hela dagen. Men nej nej, här är det full rulle hela dagen, later.

en glad julia för några månader sen och en underbar sofie i bakgrunden!


min lön får nog gå till dessa snygga plagg!


22.59 home

Nu är jag hemma igen, det gick riktigt bra att jobba idag. Det fanns massvis att göra och sedan jobbade jag med Linn och då går tiden alltid fortare! Hoppas ni har/haft en bra kväll med många galna äventyr haha. Nästa helg blir det min tur att dansa natten lång förhoppningsvis, håller tummarna för att en fin vän ska ha fest. Det vore verkligen super kul. Vi får se om jag hinner blogga imorgon, jag ska nämligen försöka sova ut och sedan ska jag fixa mitt löshår, försöka plugga på den där jäkla engelskan och sist men inte minst jobba 15-22, later.



MODEKUNGEN



Slänger in lite snygga kläder från modekungen innan jag drar till jobbet, peace.

10.43

Solen skiner igen, är det meningen att snön försvinner för alltid då? Man kan ju alltid hoppas! Egentligen bör jag inte sitta här vid datan och kolla olika bloggar och så vidare.. jag har en stor läxhög bredvid mig som bör göras innan klockan tre, då jag börjar jobba! Vi får väl se hur det går med den saken, först tänkte jag väcka min söte pojkvän som har sin skönhetssömn just nu hihi. Hoppas ni får en kanon dag, hugs.

hittade denna gamla bilden i min dator, någon mer än jag som saknar den natten? Stans coolaste polis måste varit jag? eller? haha!


tacos & ananaspaj [check]

Nu har jag och Simon gjort tacos och ananaspaj till familjen, galet gott en fredag som denna! Kvällen spenderas framför tven, ikväll blir det "så ska det låta" och sen får vi se! Både imorgon och på söndag jobbar jag så jag ska bara ta det lugnt nu medans jag kan. Nästa helg är jag helt ledig så då hoppas vi på att det händer något rolig då istället, later.


Tips - Britney Spears Hidden Fantasy


Jag måste tipsa er om en super god parfym, det är nog den allra bästa jag har haft iallafall! Btw, så är jag nu hemma från ett jäkla matteprov. Det var grymt svårt men jag håller tummarna för att det gick bra och istället för att tänka på det äter lite bakelse och njuter av fredagen, peace.

19.37

Gud vilken härlig dag det har varit, skinande sol och glatt humör stod högst upp på listan! När jag och Linn skulle äta lunch var det otroligt härligt väder ute så vi tog med oss maten ut och satte oss i var sin solstol, underbart va? För några ögonblick kändes det som sommarlov, vi satt där och skrattade med en stekande sol i ansiktet, jag älskar det! I fortsättningen blir det nog att luncha ute, om nu vädret tillåter detta.. Efter praktiken så åkte jag iväg till sjukhuset i lidköping för att fixa mina fötter, äntligen ska jag få ett par fotinlägg. Så nästa fredag ska jag dit igen för att fixa till dem, det ska bli skönt att kunna jobba utan att ha ont i hela fötterna! Vi hörs senare, love.

grillad kyckling och potatissallad till lunch, mums!

21.31 jag blir galen

Mitt internet krånglar och det gör mig galen.. jag kan inte kommentera en viss Linns blogg och detta stör mig rätt ortroligt mycket haha. Något som iallafall funkar är bikboks hemsida, tur det! Nu ska jag fortsätta att dregla åt alla dessa kläder och sedan mysa ner mig i sängen, eller det kanske blir big brother först?


17.57

Jag kom nyss hem från praktiken med en kasse godsaker, medans jag väntade på bussen gick jag nämligen in och handla lite gott. Det blev choklad, vindruvor och en älskad vattenmelon såklart, och sedan lite annat smått! Efter att ha ätit mat tänkte jag nu sätta mig ner med matten som jag nämnt tidigare, vi får hoppas att jag orkar kolla lite på det iallafall, peace.

work!

Just nu sitter jag på jobbet, börjar klockan åtta så det är väl dax att byta om snart. Ännu en praktikdag ska jobbas igenom och sen måste jag skynda mig hem för att hinna plugga på matteprovet som är på fredag! Lite smått stressigt när man inte har någon energi.. vart försvann den? Aja det är väl bara att stå ut, puss!

summer time

Gud vad man blir trött när man jobbar, hur ska det gå när man blir vuxen och ska jobba varenda jäkla dag utan några lov? Jag kommer nog dö haha! Idag skrev jag in när jag ville ha semester på jobbet och jag hoppas verkligen jag få sommarlov de veckerna jag önskar! På något sätt känns det som sommaren är på väg nu, man börjar planera och solen strålar lite då och då, ett positivt tecken iallafall. Det blir inte så mycket inlägg under min praktik period eftersom jag är helt slut på kvällarna som jag nämt tidigare, love.


17.34 glee

Just nu kollar jag på klipp på Gurkan i big brother, skönaste människan eller vad säger ni? Haha. Snart ska jag krypa ner i sängen med Simon och se några avsnitt av glee, skönt att bara slappna av när man kommer hem från skolan, eftersom jag blir galet trött när jag går upp sex på morgonen varje dag! Hoppas ni har haft en härlig dag, peace.


Efter lite plugg gottar jag mig framför tven med detta!


impuls

Jag kan börja mitt inlägg med att erkänna att jag älskar impulsköp! Imorses när jag vaknade frågade mamma och pappa om jag och Simon skulle med till skövde för att de skulle kolla på skor och lite annat och självklart hänger man på istället för att sitta hemma. Jag skulle inte köpa något, bara hänga med och sen byta min mobilladdare som är sönder. Men men en underbar topp följde med hem, känns underbart med lite impuls en sån här tråkig söndag! Det värsta är att jag har massvis med läxor och det tog ganska lång tid i skövde så nu är man smått stressad och undrar hur man ska hinna, jag får väl göra det viktigaste och hoppas på att resten går ändå haha. Vi hörs senare, love.


20.13 äntligen hemma!

Kom nydligen hem från flera timmars jobb, har bara hunnit äta min pizza som köptes påvägen hem! Nu är det melodifestivalen med massvis av godsaker, en hemma kväll kan nog behövas ikväll eftersom jag fortfarande känner mig sjuk och så vidare. Hoppas ni har det kanon, kiss.


dagens köp!



kavaj - hm
hårspray - kicks
jeans - bikbok


17.01

Det är fredag gott folk och det gillar vi! Efter skolan drog jag till skövde med Simon, fick köpt det jag tänkte köpa så jag är nöjd och glad, lägger in bilder på det senare. Kvällen blir lugn eftersom det är jobb imorgon och sen är jag fortfarade lite sjuk! Hoppas ni får en rolig kväll med massor av partaj, have fun.

Dagens Julia


need you

Slänger in en skön låt som spelas hemma hos mig just nu,
hoppas även ni gillar den!


a lot like love

Nu har jag legat i sängen och kollat på a lot like love och även fått några mattetal gjorda! Imorgon blir det förhoppningvis skola och sen hem och lägga sig igen. Sen på lördag ska jag försöka ta mig till jobbet och genomföra min arbetstid, rolig helg va? Det är bara att kämpa på! Tänkte även kolla upp lite campingar ikväll för att sedan boka inför sommaren, en vecka i halmstad med galna tjejer hoppas jag på, åh galet kul ska det bli! Om en stund blir det även big brother och mys framför tven, kärlek.


nelly.com




Här ser ni vad jag fick hem från nelly.com igår, är totalt förälskad i ringarna måste jag erkänna! Blev även väldigt nöjd med armbanden och de stora linnet, love.

11.22 sängen blir min bästa vän

Vaknade imorses och kände mig inte alls bra så denna dag får spenderas hemma, tven och sängen är det bästa just nu. Om jag inte sover så kollar jag på tv haha, mer än så orkar jag inte. Jag hoppas att jag mår bättre tills imorgon så jag kan ta mig till skolan eftersom vi bara har en lektion och den är ganska viktig. Nej nu ska jag fortsätta dricka min varma chokland och hoppas på att det hjälper, peace.

i love u.

21.49

Tur att en sån galning som Simon är här, han står och dansar och skämtar medans han tränar och verkligen får mig glad även fast det känns som om jag har hög feber och så vidare. Vi får se om jag klarar att gå till praktiken imorgon, annars blir det antgaligen till att sova hela dagen! När jag blir frisk ska jag allt bli bättre på att blogga och lägga in bilder och så vidare, det måste ju vara lite kul och inte bara tråkigheter! Nu inväntas big brother och sen myser jag ner mig i sängen bredvid min goding, puss.

Simon mitt i träningen

18.23

Hallå där! Jag känner att jag har världens tråkigaste blogg just nu men tyvärr orkar jag inte skriva så mycket eftersom jag är sjuk. Jag åkte hem tidigare från praktiken idag eftersom jag mådde så dåligt och efter det har jag bara sovit. Jag fick även hem ett efterlängtat paket från nelly idag, jag ska visa er vad jag köpte senare ikväll eller imorgon! Ikväll tänkte jag försöka kolla på min matteläxa om jag orkar och sedan gosa ner mig i soffan med pojkvännen och godis. Ha det bra, love.


känslan av kärlek är det bästa som finns



Hur skulle man klara sig utan kärlek? Det är verkligen det finaste som finns.
Tack för allt du ger mig, för alla dessa stunder av skatt och glädje.
Simon Petersson


väck aldrig en björn som sover..


trött tjej innan praktiken!

Nu jäklar säger jag bara, vaknade av att någon kittlade mig med en sminkborste i ansiktet och gissa vem det var? SIMON! Hämnden kommer kan jag lova er, haha ingen väcker mig när jag somnat till i soffan, även fast det händer allt för ofta i detta huset! Om det inte är en sminkborste kommer pappa och tar kort på mig eller liknande haha. Aja nu är jag iallafall vaken och ganska pigg även fast förkyldningen dödar mig. Min dag spenderades på praktiken och man blir helt slut efter alla dessa timmar, synd att man inte får sova ut när man kommer hem haha. Men nu ska jag kolla på halv åtta hos mig och mysa i soffan, peace.

hur många lingon finns det i världen


Hittade nyss denna underbara trailer och det är ett måste att se den,
verkar hur skön som helst!

förkyld!


Oskar Linnros - 25

Usch vad förkyld jag har blivit, jag bytte bort min jobbtid för att vila lite istället. För att få upp stämningen tryckte jag på knappen beställ på nelly.com och väntar nu på att lite nytt ska dyka upp hos mig. Ikväll blir det att ligga i soffan och sen sängen tidigt så att jag orkar med denna veckan. Hoppas ni är friska och glada, peace.

sunday

Just nu sitter jag inne och pluggar medans solen skiner ute, en vårpromenad hade allt varit skönt nu! Jag har sjukt mycket läxor och det värsta är att jag inte ens fattar dem, vart är smarta Julia? Gårdagen var kanon, när jag var på jobbet var Simon och festade så när jag hade slutat så tog jag mig dit också och hade riktigt kul! Simon sover fortfarande och jag slår mig själv i huvudet för att väcka hjärncellerna men de värkar dö istället haha, peace.


godmorgon allt vackert folk!



Efter en stor god frukost med kladdkaka och glass till efterätt så känner jag mig väldigt go i magen. Solen skiner och vårkänslorna får mig på topp humör! Nu blir det bara mys och sedan fix inför jobbet! Hoppas ni får en kanon dag, peace.

friday



Hallå gott folk! Har försökt plugga idag, svårt som tusan men en liten bit har jag allt kommit. Kvällen blir lugn eftersom det är jobb och så imorgon. Nu tänkte jag ställa mig och baka och sedan vara med finaste pojkvännen. Jag tänkte även kolla upp när jag vill ha semester i sommar och lämna in en lapp om det men det är så sjukt svårt att avgöra när man vill vara ledig nu. Lättare att säga i sommar men jag är glad över jobbet iallafall! Vi hörs, peace.

live in the moment

Jag sitter och drömmer mig bort till varma ställen där man bara lever livet utan besvär, tar dagen som den kommer och låta leendet bo på läpparna dygnet runt. Jag ska spara ihop pengar och resa bort, stänga ute omvärlden och bara leva  i en dröm. Jag kom och tänka på en sak under min resa till Tyskland, då jag stängde av allt internet och mobilt. Gud vad underbart det var, inga behov utan bara kärlek. Det var längesedan jag var så lycklig som när jag låg i hytten och kollade i världens finaste ögon. Vi gav varandra så mycket kärlek, så mycket fina ord. Åh det var helt underbart, det fanns inget som störde oss. Ingen telefon som blinkade, bra vi mitt i ingenstans. Jag tror det är just så man måste ha det ibland, man måste se allt man har istället för att se det dåliga. En sak är helt klart iallafall, jag älskar dig simon över allt annat!


trött som tusan!


S&M - Rihanna
- sjukt snygg brud, synd att inte alla fick utseéndet..

Mina fötter värker efter denna praktikdagen och jag är helt slut! Men mycket skratt har det allt varit, det är det som är roligt med coop. Nu tänkte jag kolla på hm.se och kanske beställa hem något nytt? Vi hörs senare, peace.


FAVORITEN!


Emelie tipsade om denna underbara burk och jag blev total förälskad. Om man nu kan säga så haha, men jag blir hur mjuk som helst i ansiktet av den och man vill bara lägga på mer. Bäst i alla test enligt mig eftersom den tar bort allt mitt torra i ansiktet plus att den är billig, galet bra!

sweet home



Man kan inte alltid vara normal, eller vad säger du Simon? Haha!

Nu är jag hemma igen och jag kan säga er att jag rullar fram, allt detta godis! Vinsterna blev inte så stora med det räckte till ännu mer godis, haha. Resan har iallafall varit kanon och imorgon börjar praktiken, tur att jag har bästa linn vid min sida! Jag lovade er bilder men tyvärr dog kameran direkt när jag kom fram, pucko som jag är glömde jag ladda den! Vi hörs när jag är lite piggare, peace.

RSS 2.0