rösta!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


happy

Nu är jag sådär lagom trött, efter skolan drog jag och linn till göteborg som jag sagt tidigare! Jag älskar rea och de underbara skorna som rea hyllorna gav mig, jag tror jag är kär haha. När vi hade shoppat klart i göteborg drog vi oss mot skövde och det slutade med att vi fortsatte shoppa där och sedan gick vi och gjorde snygga naglar. Det blev dyrt men vem vill inte ha fina långa naglar nu till sommaren? Och mitt sommarlov börjar ju liksom imorgon! Men nu ska jag mysa med Simon som kom hit efter jobbet och imorgon blir det skolavslutning och sen ska studenterna firas! peace out

förövrigt har jag världens bästa föräldrar!

15 juni

Febern är borta men besvikelsen högre, planerna inför midsommar sprack och nu vet jag inte vad jag ska göra.. känns ganska tråkigt att ha en oplanerad midsommar! Jaja, imorgon drar jag till skolan typ en halvtimma eller något för att fika och få betyg sen drar jag vidare till göteborg med bästa linn, tur att hon räddar mitt dåliga humör!
man kan leta överallt men det är svårt att finna sådana fina människor som dig.

sjuk..

Japp, då har man blivit sjuk igen. Inte direkt det jag önskade mig när sommarlovet närmar sig men man får hoppas att det hinner gå bort innan dess! Även fast jag är trött och sjuk så är jag så jäkla glad, just nu känns det som om jag kommer få en toppen sommar, speciellt midsommar om nu planerna går som det ska! Nu ska jag mysa ner mig framför tven och se på någon film, peace out!



21.05

Nu har jag varit ute på en promenad med mamma, jag behövde rensa tankarna efter ett långt nationellt prov i matte! Haha jag var och är fortfarande helt slut efter provet, förstod ingenting av det.. får väl hoppas att hon ger mig ett godkänt i kursen ändå. Imorgon bär det av till skolan för att göra ännu ett nationellt prov som jag har missat, sen är det värsta över, underbart!



shopping i karlskrona


toppen kväll!

Nu är jag hemma! Precis när jag kommit hem efter en lång tågresa från karlskrona så ringer telefonen. Två gamla killkompisar undrade om jag ville hänga med dem i bilen en sväg och självklart hänger man på! Det var grymt kul att få en liten pratstund, men nu tänkte jag krypa ner i sängen för jag är riktigt trött, love.



sitter på hotellet

Jag har haft kanon dagar här i Karlskrona! Vi har tagit massor med bilder som jag ska försöka lägga upp när jag kommer hem. Men tyvärr så kommer min blogg nog vara ganska död under helgen och början av veckan.. jag måste plugga, jobba och plugga igen, kul va? Det är nu man längtar som mest inför sommarlovet. På torsdag är det äntligen lov! Nu ska jag ta och göra ordning mig för att spendera de sista timmarna i denna fina stad, ikväll bär det av hemmåt. peace out!


oväder!

Jäklar vilket oväder vi har haft här, regn och åska! Tråkigt nog så blev det så mycket vatten så en stor del av samhället har fått vatten i sina källare och så.. Nog pratat om det tråkiga vädret! Just nu håller jag på att packa ner det sista i väskan för att åka till karlskrona imorgon. Där ska vi fira min brors flickvän som tar studenten! Vi tar in på hotell ända tills på fredag, så jag känner på mig att det kommer bli några kanon dagar med familjen! Men nu ska jag fortsätta med packningen och sedan duscha, jag ska upp 05.00 imorgon så jag bör nog packa ihop allt idag för imorgon lär jag vara helt död! Vi hörs när jag kommer hem igen, ha det super! peace out!



smoothie

Just nu sitter jag ute i solen och äter frukost, smoothie & nybakat bröd är något av det bästa man kan äta till frukost! Jag tänkte bara visa er vad jag brukar stoppa ner i mixern för att få en god smoothie!
Min favorit smoothie innehåller dessa godbitar:

3e juni

Detta inlägget kanske inte blir så långt men jag är sjuukt trött, jag har jobbat hela dagen och morgondagen fortsätter likadant. Men vem vill inte ha pengar, det behövs när man shoppar som mig. Jag fick hem mina klänningar från nelly.com idag, den blommiga var inte riktigt som förväntningarna så den åker nog tillbaka men den långa klänningen är jag förälskad i haha. Nu ska jag duscha och sedan äta godis framför tven, ha en bra kväll och helg peace out!



RSS 2.0